Salt la continut

dansez pentru tine

* * * * * 1 Voturi

52 replies to this topic

CAMMELUTZA

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2113 Postari:
urmariti emisiunea? ce parere aveti? mie una imi place, mai ales ca este prezentata de Stefan Banica Jr. iar acei oameni se straduiesc intr-un scop caritabil. pentru cine nu stie este vineri seara la protv. deci: in acest moment sa transmite in direct

`criss`

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 673 Postari:
YellSi eu o urmaresc

anda19

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 411 Postari:
o urmaresc..imi place foarte mult,abea astept sa fie vineri sa o vizionez,e palpitanta..as vrea ca toti sa isi implineasca visul dar nu se poate oricum fiecare e recompensat pt participarea lui.merita sa castige cine e mai bun!!

vampyresoul

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 293 Postari:
e distractiv sa il vezi pe Iftimoaie cum danseaza...tot respectul pt el!....de Stefan Banica Jr. nu imi place apreluat deja cateva din "calitazile" Andreei....in rest scopul emisiunii e super...

Sat3nutza

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 41 Postari:
E faina si eu o urmaresc;)

Karyna

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 82 Postari:

si mie i-mi place, este draguta, eu ma uiti si pe nemti ca este si acolo o astfel de misiune, similara doar ca regulile sunt puitin scimbate.

in rest tot respectul pt starurile noastre care ii aajuta pe concurenti, sa-si implineasca visurile

CAMMELUTZA

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2113 Postari:
Citat vampyresoul
e distractiv sa il vezi pe Iftimoaie cum danseaza...tot respectul pt el!....de Stefan Banica Jr. nu imi place apreluat deja cateva din "calitazile" Andreei....in rest scopul emisiunii e super...

Yell

mireluca

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 300 Postari:
Imi place mult emisiunea.Pt.data urmatoare,greu de votat perechea care se va salva...

Alizeea

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 385 Postari:
Intr-adevar...este o emisiune foarte dragutza dar destul de dificila pentru participantzi. Este grozav sa vezi niste oameni care nu au treaba cu dansul cat progreseaza de la o saptamana la alta. In concluzie..o urmaresc mereu....dar avem misiune grea...pe cine votam saptamana asta?Embarassed

anda19

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 411 Postari:
anda si florin felicitari ..ei au meritat!

Ale3csis

Just a member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2480 Postari:
Stie cineva pe unde se mai face preselctie...Nu de alta dar ma tot macina un gand  ca am ezitat si nu m-am inscris atunci cand a fost caravana la Constanta si acum sincer regret....

M_aryana

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 469 Postari:
sunt in iasi daca am retinut eu bine ...bafta daca vrei sa participi

Ale3csis

Just a member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2480 Postari:
Merci...As face o ghidusie sa ma reped pan la Iasi....

lidia2000

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 907 Postari:
Citat Ale3csis
Merci...As face o ghidusie sa ma reped pan la Iasi....

Hei,poti afla ceva sigur de pe www.protv.ro.

Mi-ar place sa te vad acolo,luptand si castigand!!Cred ca toti de pe-aici iti vor tine pumnii.

iuti

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4662 Postari:
mi-a placut mult emisiunea dar m-am asteptat sa cistige cei mai buni........nu cei care aveau cea mai mare nevoie de bani....dar asta e...sa terminat ....acum astept sa reinceapa noua editie

gabidc68

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5822 Postari:
Ce bine ca a castigat fata din Arad la ultima editie (operatia necesara vindecarii logodnicului ei va avea loc in China luna viitoare) , partenerul ei de dans e un bun dansator , intr-o vreme acesta  prezenta Meteo la Pro TV!

Ale3csis

Just a member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2480 Postari:
Maine marea deschidere al celui de-al treilea sezon in pasi de dans...Sa speram sa va fii cel putin la fel de antrenant si frumos dar totodata la fel de competitiv si emotionat ca celelalte doua sezoane din "Dansez pentru tine"...

Ale3csis

Just a member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2480 Postari:
Deja incepe sa se rasufle aceatsa emisiune.Sa fie oare din cazua vedetelor nu tocmai potrivite pentru acest gen de emisiune sau din cauza motivatiei concurentilor pentru care au ajuns sa danseze cu atata "patos". Nu stiu de ce dar am sa mai urmaresc.Cine stie ce surprize ne mai pregatesc amfitrionii acestei emisiuni care dupa parerea mea sunt ca nuca in perete caci cu fiecare emisiunea ce trece parca bate tot mai tare vantul dinspre TVR din studioul Andreei Marin....Deh...Speram ca cel mai bun sa castige si as da un pronostic pentru ultimele trei perechi ce vor pasi spre finala si anume:Laura Cosoi si Andrei Boanta,Randi si Alexandra Tomescu si Alina Crisan si Vasile Nitu (sau Andreea Balan si Petrisor Ruge).Oricum duelul de spatamana viitoare e tare interesant ca au intrat echipele formate din Andrea Balan si Petrisor iar contracandidata este formata din Alina Crisan si Vasile Nitu.Multa bafta tuturor.....

laryssa

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 3630 Postari:

odata, demult cand a fost pentru prima data am urmarit emisiunea dar acum nu o mai urmaresc

arsene_alexandru

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 689 Postari:

Nu ajung niciodata acasa la ora aia ... sa o vad ...

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila