52 replies to this topic
Postat 13 April 2006 - 01:06 PM
Postat 31 July 2006 - 04:18 PM
Citat Ale3csis
| Merci...As face o ghidusie sa ma reped pan la Iasi.... |
Hei,poti afla ceva sigur de pe www.protv.ro.
Mi-ar place sa te vad acolo,luptand si castigand!!Cred ca toti de pe-aici iti vor tine pumnii.
Postat 24 March 2007 - 03:42 AM
Deja incepe sa se rasufle aceatsa emisiune.Sa fie oare din cazua vedetelor nu tocmai potrivite pentru acest gen de emisiune sau din cauza motivatiei concurentilor pentru care au ajuns sa danseze cu atata "patos". Nu stiu de ce dar am sa mai urmaresc.Cine stie ce surprize ne mai pregatesc amfitrionii acestei emisiuni care dupa parerea mea sunt ca nuca in perete caci cu fiecare emisiunea ce trece parca bate tot mai tare vantul dinspre TVR din studioul Andreei Marin
....Deh...Speram ca cel mai bun sa castige si as da un pronostic pentru ultimele trei perechi ce vor pasi spre finala si anume:Laura Cosoi si Andrei Boanta,Randi si Alexandra Tomescu si Alina Crisan si Vasile Nitu (sau Andreea Balan si Petrisor Ruge).Oricum duelul de spatamana viitoare e tare interesant ca au intrat echipele formate din Andrea Balan si Petrisor iar contracandidata este formata din Alina Crisan si Vasile Nitu.Multa bafta tuturor.....
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla