Salt la continut

dansez pentru tine

* * * * * 1 Voturi

52 replies to this topic

iuti

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4662 Postari:
o sa dispara varful nasului

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:
pai la ce mai trebuie sa-ti faci operatie estetica?? bag nasul in cola si s-a rezolvat

iuti

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4662 Postari:
Citat lenutzaurora:
pai la ce mai trebuie sa-ti faci operatie estetica?? bag nasul in cola si s-a rezolvat

asta in cazul in care vrei sa reduci....dar daca vrei sa maresti?

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:
in cazul mariri recomand un morcov sau  plastelina  

iuti

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4662 Postari:

dar????aaaaaaaaa despre nas era vorba...ma gandeam la mariri si nu intelegeam in ce pozitie trebuie pus morcovul

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:
pai nu-ti pui intreg morcovul  cred ca iti ajunge un varf si il lipesti cu super glue , daca ii vrei nasul lui Pinochio atunci poti sa apelezi la morcovul intreg nu-i bai

iuti

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4662 Postari:

cred ca tot mai bine e cu plastelina.........dar am deviat mult de la subiectul topicului si ar trebui sa revenim...deci"dansez pentru tine"editia care se desfasoara acum nu m-i se pare asa de interesanta...si juriul da niste note asa de mici,parca ar fi la scoala si ar merge cu tema nefacuta...poate mai incolo va fi mai interesant

Ale3csis

Just a member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2480 Postari:
...cam asta este parerea mea despre emisiune acum dupa ce am vazut cat de marsavi sunt. I-as fi calcat pe gat vineri seara pe aia de la PRO TV pt ca desi cu surle si trambite la fiecare emisune promovau solidaritatea si corectitudinea si vezi doamne se danseaza de mama focului pe acolo, au dat cu bata in balta in stil mare.Pe langa faptul ca emisiunea din "Dansez pentru tine" si-a schimbat formatul in "Plang la comanda" s-a vazut destul de clar cam cum am intrat noi in UE. Aceeasi blatuitori si mincinosi feroce care sub mantia bunavointei si a ratingurilor marete ce atrag dupa sine salarii huge, ii nemultumesc pe telespectatori print-o cacealma de emisiune care devine de la sezon la sezon un fel de "Stupize Stupize" sub alt format. Sincer la inceput chiar am urmarit emisunea pentru ca mi se parea super cool insa cand am vazut gafele,incorectitudinea si devalorizarea talentelor ascunse sub povesti care mai de care mai lacrimogene m-am dezgustat. Nu spun ca acele persoane nu aveau nevoie de ajutor pentru ca daca ar fi asa inseamna ca as fi fost caine de om.Nu, Doamne fereste, insa avand in vedere ca emisiunea era de dans ce e drept motivatia acelui spectacol fiind una caritabila , totusi ar fi trebuit sa se tina cont strict de dans nu de gravitatea cazului caci toti concurentii au muncit din greu si s-au luptat pt acel premiu. Mie unul mi se pare un pic deplasata ideea de a se bate toba cat de tare pentru acele cazuri in cadrul unei emisiuni de dans.Pentru ca foarte bine ar fi putut pur si simplu sa expuna cazurile si sunt sigur ca oameni cu inima si portofelul mare nu ar fi intarziat sa isi ofere sprijinul.Da sa faci atata caz de problemele oamenilor aia si la final sa nedreptatesti pe cineva doar pt ca nu a avut un caz destul de solid desi a dansat aproape de profesionalism dupa cum chiar membrii din juriu au recunoscut mi se pare o anomalie destul de mare ca sa nu zic nesimtire.
    Cei ce au vazut si au urmarit evolutia perechilor poate ca stiu despre ce vorbesc , iar din cate stiu eu nu am aflat pana acum ca autismul s-ar trata.Da, o imbunatatire este probabila insa de vindecare nu se pune vorba(cei mai cunoscatori ca mine chiar freau sa ma informeze daca gresesc).Pe langa asta poate ati vazut ce situatie avea Doina Oncu(castigatoarea premiului), plus ca sotul ei era vaporean, pe langa Petrisor Ruge care chiar avea o situatie nu tocmai formidabila iar pe fratele sau l-ar fi ajutat acei bani sa se integreze si sa isi faca o viata de care sa nu ii mai fie rusine.Cat despre Bogdan Boanta care a facut o pereche exceptionala cu Laura Cosoi nota 20 desi nu avea un caz foarte solid a dansat intr-adevar foarte bine locul 2 fiind unul mult prea putin pentru munca si efortul depus.
    Oricum cred ca v-am plictisit deja insa tot ce vreau sa intelegeti e ca desi Iris fetita Doinei avea mare nevoie de ajutor castigarea marelui premiu nu a fost una meritata din punct de vedere al dansului caci la urma urmei asta era tema principala a emisunii. Sincer am intrat pe situl PRO si am vazut parerile multor persoane care intr-o oarecare masura erau la unison cu ceea ce am sustinut si eu aici.PRO Tv-ul a manipulat deznodamantul acestei editii.Sper sa se redreseze si sa termine cu prostiile de genul pentru ca au facut-o lata de data asta.Dar ca si data trecuta trebuia sa castige cineva de la PRO TV ca sa creasca postul in ochii lumii dar de unde atat.
Cert este faptul ca multi dintre cei ce la inceput admirau acest format de emisiune au ramas cu un gust amar iar daca nu fac ceva in aceasta privinta emisiune desi ar avea un succes mutl mai mare s-ar putea sa devina un fel de monotonia ceva gen "Surprizele" consoartei lu Banica care apropos nu e fcaut pentru meseria de moderator si colac peste pupaza mai are si o coprezentatoare demna de cartea erorilor.
Asta e....parerea mea

gabidc68

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5822 Postari:
Ai dreptate (Ale3csis), in privinta autismului ca boala irecuperabila  si in privinta emisiunii "Dansez pentru tine", aceasta din urma nu este chiar deloc o emisiune specializata pe dans artistic (fie clasic fie modern) si de performanta , care sa debordeze de echidistanta si onestitate si decizii obiective in privinta felului in care se acorda notele !
Bani se dau la "Prietenii / sponsorii stiu de ce (sau mai exact cui)!"

mirelalove

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 1 Postari:
Si mie imi place aceasta emisiune m-am uitat de la primul sezon pana la ultimul acum astept sa inceapa alt sezon sa vedem :X

Farcas Valentin

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 2 Postari:
Vineri a inceput un sezon nou !
Imi placea mai mult formatul emisiunii din inainte cand nu se tragea la sorti ... dar e bun si asa !

ClumsySmurf

Advanced Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 73 Postari:
Una dintre cele mai siropoase emisiuni ever. In loc sa se tina cont de prestatie, se tine cont de caz. Exista acest format de emisiune si in alte tari, dar acolo nu se face atata tapaj pe caz, nu ii vezi ca ies in fata si plang, producatorii nu le aduc membrii familiei in platou sa storca un rau de lacrimi de la nu stiu ce reuniune intre mama si copii care nu s-au mai vazut de "n" ani. In primul rand ar trebuii sa le fie rusine celor de la ProTv ca profita de acest lucru, profita de suferinta oamenilor, profita de durerea lor pentru ca ei sa fac rating, sa stoarca bani din reclame si de la sponsori. :mad:

B1zar

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 5 Postari:
Cele mai noi carti le gasesti doar pe http://cartinoi.ro !
Super preturi, super carti, super autori.

http://cartinoi.ro

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila