52 replies to this topic
Postat 28 March 2007 - 01:54 PM
cred ca tot mai bine e cu plastelina.........dar am deviat mult de la subiectul topicului si ar trebui sa revenim...deci"dansez pentru tine"editia care se desfasoara acum nu m-i se pare asa de interesanta...si juriul da niste note asa de mici,parca ar fi la scoala si ar merge cu tema nefacuta...poate mai incolo va fi mai interesant
Postat 01 May 2007 - 02:29 AM
Cei ce au vazut si au urmarit evolutia perechilor poate ca stiu despre ce vorbesc , iar din cate stiu eu nu am aflat pana acum ca autismul s-ar trata.Da, o imbunatatire este probabila insa de vindecare nu se pune vorba(cei mai cunoscatori ca mine chiar freau sa ma informeze daca gresesc).Pe langa asta poate ati vazut ce situatie avea Doina Oncu(castigatoarea premiului), plus ca sotul ei era vaporean, pe langa Petrisor Ruge care chiar avea o situatie nu tocmai formidabila iar pe fratele sau l-ar fi ajutat acei bani sa se integreze si sa isi faca o viata de care sa nu ii mai fie rusine.Cat despre Bogdan Boanta care a facut o pereche exceptionala cu Laura Cosoi nota 20 desi nu avea un caz foarte solid a dansat intr-adevar foarte bine locul 2 fiind unul mult prea putin pentru munca si efortul depus.
Oricum cred ca v-am plictisit deja insa tot ce vreau sa intelegeti e ca desi Iris fetita Doinei avea mare nevoie de ajutor castigarea marelui premiu nu a fost una meritata din punct de vedere al dansului caci la urma urmei asta era tema principala a emisunii. Sincer am intrat pe situl PRO si am vazut parerile multor persoane care intr-o oarecare masura erau la unison cu ceea ce am sustinut si eu aici.PRO Tv-ul a manipulat deznodamantul acestei editii.Sper sa se redreseze si sa termine cu prostiile de genul pentru ca au facut-o lata de data asta.Dar ca si data trecuta trebuia sa castige cineva de la PRO TV ca sa creasca postul in ochii lumii dar de unde atat.
Cert este faptul ca multi dintre cei ce la inceput admirau acest format de emisiune au ramas cu un gust amar iar daca nu fac ceva in aceasta privinta emisiune desi ar avea un succes mutl mai mare s-ar putea sa devina un fel de monotonia ceva gen "Surprizele" consoartei lu Banica care apropos nu e fcaut pentru meseria de moderator si colac peste pupaza mai are si o coprezentatoare demna de cartea erorilor.
Asta e....parerea mea
Postat 01 May 2007 - 03:05 PM
Bani se dau la "Prietenii / sponsorii stiu de ce (sau mai exact cui)!"
Postat 14 June 2011 - 02:55 PM
Si mie imi place aceasta emisiune m-am uitat de la primul sezon pana la ultimul acum astept sa inceapa alt sezon sa vedem :X
Postat 18 November 2011 - 01:08 PM
Una dintre cele mai siropoase emisiuni ever. In loc sa se tina cont de prestatie, se tine cont de caz. Exista acest format de emisiune si in alte tari, dar acolo nu se face atata tapaj pe caz, nu ii vezi ca ies in fata si plang, producatorii nu le aduc membrii familiei in platou sa storca un rau de lacrimi de la nu stiu ce reuniune intre mama si copii care nu s-au mai vazut de "n" ani. In primul rand ar trebuii sa le fie rusine celor de la ProTv ca profita de acest lucru, profita de suferinta oamenilor, profita de durerea lor pentru ca ei sa fac rating, sa stoarca bani din reclame si de la sponsori.
Postat 23 January 2012 - 06:00 PM
Cele mai noi carti le gasesti doar pe http://cartinoi.ro !
Super preturi, super carti, super autori.
http://cartinoi.ro
Super preturi, super carti, super autori.
http://cartinoi.ro
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla