Interpretarea reactiilor barbatilor la "sunt insarcinat
Postat 01 April 2006 - 03:26 PM
e hotarasti sa ii spui lui :"uite,s-ar putea sa fiu insarcinata",la care l raspunde "maine fa-ti un test si vb"
bun..faci testu maine dar tu te gandesti si vrei sa discuti cu el dinainte despre posibilitatea de a fii insarcinata si vrei as stii dinainte(poate te va ajuta mai mult,daca e pozitiv testu,sa iei o decizie)ce se poate face si cum se va rezolva toata treaba si ce parare are el de ideea ca "s-ar putea sa aibe un copil"
te bate la cap...fa testu,fa testu ...vine ziua ,il faci,iese negativ,super ok,ca doar e varsta poate cand nu esti pregatita pt un copil.Lui nu ii zici inca ,sa vezi daca se intereseaza...u esti stresata sa vezi ce zice,ce te intreaba,cat interes is da. la un moment dat ii spui...el zice"bv bv"--->atat.Tu ...inca stresata nu iti ajunge sa auzi "bv bv" ca doar puteai fi insarcinata.inca tu vb despre asta ,il intrebi"ce se intampla daca eram?"..el "nu stiu,vedeam noi daca era cazul de un copil ce se facea"
peste cateva clipe el"dar ce era daca erai?" si specifica dupaia"nu stiam dc mi-e frig,mi-am uitat slitul desfacut la pantaloni"...tu...mirata de ce vb el...si ce vb tu..parca nu are nici o legatura,sau e o reactie indirecta?
ce ziceti de aceasta reactie ,de aceasta poveste?
ce "definitie"poate avea o reactie?dupa ce criterii te iei cand ii analizezi reactia ca sa afli daca ii pasa sau nu????
pareri ...pareri....baietzi....doar voi sunteti cei care reactionati la asa veste......
Postat 01 April 2006 - 04:14 PM
Postat 04 April 2006 - 12:16 AM
Postat 02 May 2007 - 03:44 PM
''copılul ''- e darul luı dumnezeu ca vıata merge maı departe.totı ar trebuı sa ne bucuram de acest dar mınunat.dar ın zıua de azı maı sunt sı oamenı raı.care nusı doresc copıı.se gındesc doar pentru dınsıı.am ıntılnıt foarte multı de acest gen.ın famılıa mea ar fı cea maı mare bucurıe sa prımım acest dar mınunat.
Postat 02 May 2007 - 03:58 PM
si pe cand aylin?? vrem si noi
multe tinere raman insarcinate si isi dau copilul spre adoptie sau il abandoneaza pe strazi si il blestema si da vina pe el in loc sa de-a vina pe ea ca nu s-a gandit la consecintele unei relatii sexuale neprotejate, iar foarte multi barbatii cand aud de asa ceva sunt si mai lasi si se dau la "fund" sau zice ca nu-i a lui... pacat ca nu se gandeste la consecinte inainte de face ceva... sau de multe ori femeia pastreaza copilul il creste, se casatoresc pentru copil apoi incep certurile scandalurile iar copilul aude ca nu a fost dorit, ca din cauza lui le-a stricat viata si tot asa...iar la urma tot el are de suferit in toate acestea desi nu a avut nici o vina. ![]()
Postat 02 May 2007 - 11:45 PM
Daca as fi casatorit si as sti ca sotia are sarcina din relatia noastra as fi extraordinar de bucuros si as sprijini-o in orci mod ar fi posibil pe tot parcursul celor 9 luni si inca 99 de ani dupa aceea !
Postat 03 May 2007 - 01:41 AM
Daca as fi casatorit si as sti ca sotia are sarcina din relatia noastra as fi extraordinar de bucuros si as sprijini-o in orci mod ar fi posibil pe tot parcursul celor 9 luni si inca 99 de ani dupa aceea !
Postat 07 September 2007 - 05:04 PM
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla