Salt la continut

Interpretarea reactiilor barbatilor la "sunt insarcinat

- - - - -

21 replies to this topic

Pazitadinger

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 321 Postari:
Ai o relatzie si intr-o zi iti dai seama ca ti-a intarziat ciclu si dupa ce simptome ai ...ce sa banuiesti decat ca esti ...insarcinata!!!!!!

e hotarasti sa ii spui lui :"uite,s-ar putea sa fiu insarcinata",la care l raspunde "maine fa-ti un test si vb"

bun..faci testu maine dar tu te gandesti si vrei sa discuti cu el dinainte despre posibilitatea de a fii insarcinata si vrei as stii dinainte(poate te va ajuta mai mult,daca e pozitiv testu,sa iei o decizie)ce se poate face si cum se va rezolva toata treaba si ce parare are el de ideea ca "s-ar putea sa aibe un copil"

te bate la cap...fa testu,fa testu ...vine ziua ,il faci,iese negativ,super ok,ca doar e varsta poate cand nu esti pregatita pt un copil.Lui nu ii zici inca ,sa vezi daca se intereseaza...u esti stresata sa vezi ce zice,ce te intreaba,cat interes is da. la un moment dat ii spui...el zice"bv bv"--->atat.Tu ...inca stresata nu iti ajunge sa auzi "bv bv" ca doar puteai fi insarcinata.inca tu vb despre asta ,il intrebi"ce se intampla daca eram?"..el "nu stiu,vedeam noi daca era cazul de un copil ce se facea"

peste cateva clipe el"dar ce era daca erai?" si specifica dupaia"nu stiam dc mi-e frig,mi-am uitat slitul desfacut la pantaloni"...tu...mirata de ce vb el...si ce vb tu..parca nu are nici o legatura,sau e o reactie indirecta?

ce ziceti de aceasta reactie ,de aceasta poveste?

ce "definitie"poate avea o reactie?dupa ce criterii te iei cand ii analizezi reactia ca sa afli daca ii pasa sau nu????

pareri ...pareri....baietzi....doar voi sunteti cei care reactionati la asa veste......

adrya14

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 555 Postari:
Tot astept un raspuns la intrebarea ta, de altfel foarte interesanta, dar se pare ca baietzii fug chiar si de o dezbatere pe tema asta, dar atunci cand sunt confruntati cu o situatie reala...

Pazitadinger

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 321 Postari:
da asa se pare ehh lasa k la fiecare le vine randul :)))

adrya14

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 555 Postari:
in orice caz, reactiile variaza de la o persoana la alta si sunt mai multi factori la mijloc... uneori este bine (daca se poate spune asa) sa treci printr-o astfel de situatie (asta numai daca se dovedeste ca a fost o alarma falsa). Poti spune, dupa ce a trecut valul, ca stii cat de puternica este relatia si cat de sincere sunt sentimentele declarate.

Inny

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 517 Postari:

pai nu stiu care din baietii de aici au avut ocazia sa se gindeasca la asa ceva! Sau sa fie tati chiar.... Sealed

mcm

Junior Member

• Membri
  • PipPip
  • 10 Postari:

Interpretarea reactiilor barbatilor la "sunt insarcinat

SurprisedSurprisedSurprised

pai,imi imaginez ca toata lumea ar avea o reactie ciudata si diversa daca ar auzi pe cineva  ca a ramas insarcinat

glumeam,sper sa nu te superi,dar chiar ca ar fi nostim sa auzim ca a ramas un barbat insarcinat {$lang_emotions_tongue-out}Tongue out

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:
ati inteles gresit ea se referea la reactia barbatilor atunci cand le este spus ca prietena, logodnica, sotia este insarcinata, la asta se referea ea, nu la ce reactie va avea barbatul daca va aude ca e insarcinat , a gresit probabil cum s-a exprimat...

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:

''copılul ''- e darul luı dumnezeu ca vıata merge maı departe.totı ar trebuı sa ne bucuram de acest dar mınunat.dar ın zıua de azı maı sunt sı oamenı raı.care nusı doresc copıı.se gındesc doar pentru dınsıı.am ıntılnıt foarte multı de acest gen.ın famılıa mea ar fı cea maı mare bucurıe sa prımım acest dar mınunat.

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:

si pe cand aylin?? vrem si noi  

multe tinere raman insarcinate si isi dau copilul spre adoptie sau il abandoneaza pe strazi si il blestema si da vina pe el in loc sa de-a vina pe ea ca nu s-a gandit la consecintele unei relatii sexuale neprotejate, iar foarte multi barbatii cand aud de asa ceva sunt si mai lasi si se dau la "fund" sau zice ca nu-i a lui... pacat ca nu se gandeste la consecinte inainte de face ceva... sau de multe ori femeia pastreaza copilul il creste, se casatoresc pentru copil apoi incep certurile scandalurile iar copilul aude ca nu a fost dorit, ca din cauza lui le-a stricat viata si tot asa...iar la urma tot el are de suferit in toate acestea desi nu a avut nici o vina.

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:

sunt sı multe famılıı care doresc un copıl.dar dın prıcıne dıferıte nu pot avea.pe cınd altıı cum aı  mentıonat lenuto prımesc acest dar dar nu stıu cum sal pretuıasca.

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:
da asa este...cunosc si eu multe familii de genul ala

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:

dar orıcum maı este sı speranta.care maore ultıma uneorı.

gabidc68

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5822 Postari:
Eu as vrea sa fiu Inaltul Insarcinat cu afaceri al Romaniei la Sfantul Scaun la Roma !
Daca as fi casatorit si as sti ca sotia are sarcina din relatia noastra as fi extraordinar de bucuros si as sprijini-o in orci mod ar fi posibil pe tot parcursul celor 9 luni si inca 99 de ani dupa aceea !

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
Citat gabidc68:
Eu as vrea sa fiu Inaltul Insarcinat cu afaceri al Romaniei la Sfantul Scaun la Roma !
Daca as fi casatorit si as sti ca sotia are sarcina din relatia noastra as fi extraordinar de bucuros si as sprijini-o in orci mod ar fi posibil pe tot parcursul celor 9 luni si inca 99 de ani dupa aceea !

un sfat bun celor ce nusı doresc copıı.

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
adıca sunt famılıı care nu vor copıı.sunt oamenı foarte egoıstı.am ıntılnıt.traıesc doar pentru dınsıı.spunınd asta sper ca o le dechıdem ochıı.copııı sunt cel maı mınunat dar.

elena_staicu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5531 Postari:
va spun cinstit ca nici sotul meu nu vroia sa avem un copil de frica sa nu patesc ceva grav eu sau sa nu aibe el de suferit,adica bebelusul;eu sunt astmatica in forma persistent severa si nu am avut voie nici macar sa ma gandesc la ideea de a avea un bebelus,dar stiti cum e,am ramas si i-am zis sotului meu asa:ori facem un bebe ori ma lasi cu el,ca eu mi-l cresc singura,nu am nevoie de nimeni care sa ma impiedice sa-l am si apoi ne-am dus din timp la doctor,am fost luata in evidenta,am luat tratament si pentru astm si pentru a fi in forma buna sarcina si am nascut foarte frumos prin cezariana fara nici un fel de probleme.avem o copila minunata care face nazbatii si de care ma mandresc!

Maroelva

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 11170 Postari:
Traim intr-o societate care a avansat mult din punct de vedere medical, asa ca riscurile sunt mici ....in general barbatii sunt fricosi de a avea un nou membru in familie pentru simplu fapt ca vor fi neglijati in favoarea copilului....

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
asa gındesc unıı.la mıne nustıu cred ca am fı ceı maı ferıcıtı.

Maroelva

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 11170 Postari:
Sa va ajute Dumnezeu sa va impliniti si acest vis....

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
da doamne sı multumesc Elena

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila