Salt la continut

TIRAMISU

- - - - -

5 replies to this topic

Inny

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 517 Postari:

Pt ca trebuia sa fac si pt copii, am folosit cantitatile de mai jos... daca vreti doar pt 4 persoane, puteti folosi cantitatile la 1/2....

- un pachet piscoturi (450g)
- o cutie frisca (8 oz - 250 g)
- 2 cutii cream cheese, la temp camerei (fiecare a cite 8 oz, deci 500 g in total)
- zahar (optional, la crema si/sau cafea)
- cacao
- cafea

Pui intr-o forma un strat de piscoturi, le stropesti bine de tot cu cafea (daca iti place cafeaua fara zahar, pune FARA zahar... sau folositi indulcitor). Peste piscoturi pui un strat de crema (amesteci cheese cream cu mixerul - optional si zahar, incorporezi apoi frisca... si gata crema!), iar piscoturi, iar cafea, iar crema.

Se prafuieste cu cacao... Tongue out si se lasa peste noapte la frigider.

Pofte sa aveti!!!! Smile

Inny

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 517 Postari:

Pt fetele care spun ca-s la regim..... eu am folosit Philadelphia cream cheese fara grasimi, la fel si frisca... deci reteta mea are putine calorii si grasimi aproape delor (doar de la piscoturi....)

Asa ca... puteti si voi cauta produse de genul asta si puteti minca fara multe remuscari! Yell

cristi.m

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1310 Postari:
ce prajitura minunata pacat k nu am mai mancat d mult

`criss`

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 673 Postari:
Multumesc pt reteta Inny.

CAMMELUTZA

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2113 Postari:
Yellmultumim

Vizitator_Camy_

• Vizitatori
Recent am descoperit cel mai bun tiramisu posibil, locatia este in Ploiesti la DaVinci. Este absolut delicios , portia este imensa si se poate manca lejer in 2 insi. :D

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila