Salt la continut

Unde iti vei petrece urmatoarea vacanta?

* * * * - 1 Voturi

170 replies to this topic

olinca

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 423 Postari:

Hello!

unde ve-i petrece urmatoarea vacanta?

Eu nu prea stiu,vreau ceva nou si distractiv.Laughing

`criss`

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 673 Postari:
Urmatoarea vacanta .....o sa fie pe undeva prin octombrie pt mine.Si cred ca o sa aleg muntele(ca de mare am inceput sa ma satur)

olinca

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 423 Postari:
e o varianta buna.Eu am fost o singura data la munte si atunci eram mica si nu prea tin minte.Poate mi-ai dat o idee...

cristi.m

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1310 Postari:
se poate la mune daca din prieteni nu ma lasa balta sau merg pe cont propriu da e mai greu singur......

ioana mocanu

Junior Member

• Membri
  • PipPip
  • 18 Postari:

Urmatoarea mea vacanta, adica de Pasti, o voi petrece in Italia. Ma duc sa vizitez niste prieteni buni. avem in plan Milano, Venetia, Lacul Como, Lacul Garda.....Va pup!!!!

cristi.m

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1310 Postari:
 in urmatoarea vacanta nu stiu sigur unde merg nu stiu cat ma tine buzunaruYell

odobitza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 605 Postari:
Pai urmatoarea vacantza cred ca o sa mi-o petrec facand un tur al Europei de 2 saptamani.... Frantza,Spania,Austria,Ungaria......dar cel mai mult o sa stau in Frantza la Paris......cred ca aproape 1 saptamana..o sa fie super mai ales ca este un cadou de la parintzii mei avand n vedere ca termin anul acesta faculta...Smile

cristi.m

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1310 Postari:
Citat odobitza
Pai urmatoarea vacantza cred ca o sa mi-o petrec facand un tur al Europei de 2 saptamani.... Frantza,Spania,Austria,Ungaria......dar cel mai mult o sa stau in Frantza la Paris......cred ca aproape 1 saptamana..o sa fie super mai ales ca este un cadou de la parintzii mei avand n vedere ca termin anul acesta faculta...Smile

ehe super cadou,si eu vreau sa gat faculta

odobitza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 605 Postari:
Citat cristi.m
Citat odobitza

ehe super cadou,si eu vreau sa gat faculta

Asai?..si eu ma bucur enorm..e un cadou super..

olinca

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 423 Postari:

va urez vacanta placuta la toti care au in plan ceva sa fac in vacanta!!!!

Eu voi pleca in Moldova,la parintii mei

olinca

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 423 Postari:
M-am gindit ca dac ies mai repede in vacanta ,plec la iarba verde si nu ma misc de acolo pina nu se termina vacanta,Vreau mult aer curat ,atmosfere placute .....Voi ce zice-ti?

`criss`

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 673 Postari:

Da e o idee buna.La iarba verde,numai ca prin zona asta e mai mult nisip decat iarba.

odobitza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 605 Postari:
Citat olinca
M-am gindit ca dac ies mai repede in vacanta ,plec la iarba verde si nu ma misc de acolo pina nu se termina vacanta,Vreau mult aer curat ,atmosfere placute .....Voi ce zice-ti?

DA DA DA e o idee BUNA!!

CAMMELUTZA

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2113 Postari:
 la inceputul lunii august planuim sa mergem toata gasca, cu vreo 6 masini sa vizitam manastirile din moldova.vom dormi in corturi si sper sa ne distram. mai multe detalii dupa....Wink

`criss`

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 673 Postari:
Frumos...as vrea si eu,dar la inceputul lui august suntem in plin sezon si nu putem pleca din costinesti,oricum iti urez distractie placuta.

CAMMELUTZA

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2113 Postari:
merci. o sa dam si o fuga la mare. poate ne pui o vb buna la o gazda Wink

`criss`

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 673 Postari:
Da,cum sa nu o sa rezolvam noi cumva.

CAMMELUTZA

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2113 Postari:
  Money mouthmerci. s-ar putea sa ai o surpriza la vara Wink

olinca

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 423 Postari:
sa stii ca nu am fost niciodata la mare in Ro asa ca posibil sa ajungerm si noi cu gasca pe la Costanta

M_aryana

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 469 Postari:
super de voi k puteti merge in vacanta de cum vine vara....distractie la maxim,distrativa si ptr mine.....poate dupa bac & admitere sa merg si eu in vacanta pe la cheile bicazului(dak nu ati fost prin zona va recomand k e superrrrrrrr)...sper Wink...

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila