Cred ca la munte, dar o astept din suflet pe Ibi la Timisoara...
170 replies to this topic
Postat 27 June 2010 - 11:45 AM
Davdia m-as bucura sa te intalnesc,cu atat mai mult cu cat si eu am rudenii la Constanta,dar nu stiu cum sa-mi impart ramasita de concediu care mi-a mai ramas,deoarece trebuie sa ma duc si la mama 4 zile si am doar 9 zile de concediu ramas.Poate vii tu la Timisoara?Poate o conving si pe Ibi sa vina,asa ca aici ne vom intalni mai multe:Dana,Carmen,poate vine si Monica.Ce zici?M-as bucura sa spui DA !
Postat 13 October 2011 - 10:42 AM
http://www.lapensiuni.ro/ este sinonim cu timpul liber petrecut in aer liber si in mijlocul naturii, intr-un mediu socio-rural bogat in cultura, traditii autentice si produse agro-alimentare de calitate. Toate pensiunile si structurile agroturistice prezentate in laPensiuni.ro sunt selectionate cu atentie de catre echipa noastra pentru a oferi acest tip de cazare si de primire, intr-o varietate de preturi si de servicii care sa indeplineasca cele mai diferite exigente.
Postat 01 February 2012 - 01:36 PM
Buna! Mi-am planificat o vacanta pentru inceputul verii, spre sfarsitul lui mai sau inceput de iunie.
Intrebarea mea este daca ati incercat ofertele de turism de pe site-urile cu reduceri? Ma refer la
site-urile gen groupon, care ofera cupoane de reduceri. Daca ati experimentat acest lucru va rog sa va
scrieti parerea
Chiar sunt curioasa, mi-ar fi de folos o reducere buna.
A, si by the way, in ansamblu ati cumparat pana acum vouchere de pe site-urile de reduceri mai cunoscute?
Intrebarea mea este daca ati incercat ofertele de turism de pe site-urile cu reduceri? Ma refer la
site-urile gen groupon, care ofera cupoane de reduceri. Daca ati experimentat acest lucru va rog sa va
scrieti parerea
A, si by the way, in ansamblu ati cumparat pana acum vouchere de pe site-urile de reduceri mai cunoscute?
Postat 01 February 2012 - 02:48 PM
anca-pop, la 01 February 2012 - 01:36 PM, a spus:
Buna! Mi-am planificat o vacanta pentru inceputul verii, spre sfarsitul lui mai sau inceput de iunie.
scrieti parerea
Chiar sunt curioasa, mi-ar fi de folos o reducere buna.
scrieti parerea
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla