Salt la continut

manele pro si contra?

- - - - -

236 replies to this topic

anda19

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 411 Postari:
Ce parere aveti despre manele? Va plac sau nu? eu nu le suport.

The Prophet

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1342 Postari:
Contra!!! inca de doua ori

Sat3nutza

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 41 Postari:
Nici mie nu-mi plac............

mireluca

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 300 Postari:
NU! NU! NU! NU!   ETC...

*Silvia*8*6*88

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 62 Postari:
CONTRA!!!!!!!!!!!

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
Embarassed Fara manele!!!

maris_stea

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 533 Postari:
CONTRAAAAA))))))!!!!!

nadia_nicol86

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 223 Postari:
CONTRA

The Prophet

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1342 Postari:
unde-l vedeti mai pe contra pe aici??? :P

cristi.m

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1310 Postari:
contra manele nu am nimic personal cu manelisti.......

ella

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 5 Postari:

nici eu nu suport manelele!!!!! dar stiti cum se spune''fiecare cu gustul lui''

mai rau este ca trebuie sa le suportam zi de zi in maxi taxi si daca stau si ma gandesc  bine ,peste tot auzi de manele.

Pazitadinger

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 321 Postari:
In general ascult muzica straina spanioal engleza dar cand ma apuca nostalgia mai dau si pe cate o manea unele sunt superbe chiar iti ajung la inima dra altele...... si cum si dj la un post d radio cred k am multi care nu asculta numai manele 99% din ascultatori sunt manelisti si atunci inghit si le pun...

`criss`

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 673 Postari:

Nici mie nu imi plac manelele dar pe unde merg numai de asta am parte.Bine macar ca nu baga si la radio ca altfel si fi ...

disparut_93

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 998 Postari:
mai de ce naiba se ia toata lumea de manele ? mie imi plac manelele ... sunt foarte frumoase... e adevarat ca sunt i manele aiurea...  dar stitzi care manele sunt aiurea ??? alea care se combina cu genurile voastre de muzica..... manele care se combina cu dance, cu hip-hop... alea is aiurea... dar manelele care sunt doar... manale... sunt super tari .... HAI MANELELE HAI MANELELE HAI MANELELE HAI MANELELE Kiss

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
Citat disparut_93
mai de ce naiba se ia toata lumea de manele ? mie imi plac manelele ... sunt foarte frumoase... e adevarat ca sunt i manele aiurea... dar stitzi care manele sunt aiurea ??? alea care se combina cu genurile voastre de muzica..... manele care se combina cu dance, cu hip-hop... alea is aiurea... dar manelele care sunt doar... manale... sunt super tari .... HAI MANELELE HAI MANELELE HAI MANELELE HAI MANELELE Kiss

Eu iti respect parerea...ce-ar fi sa nu te mai enervezi si s-o respecti si tu pe a noastra? E topicul pro si contra...atat...ne spunem optiunea Yell

odobitza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 605 Postari:
Nici mie nu imi plac manelele..dar la chefuri merg.........in fond si la urma urmei fiecare cu gusturile lui........insa de multe ori suntem obligati sa ascultam manele in taxi ,autobus.....asa ca vrem nu vrem......tot trebuie sa le ascultam.....Surprised

odobitza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 605 Postari:
Citat life_s_warrior
Citat disparut_93
mai de ce naiba se ia toata lumea de manele ? mie imi plac manelele ... sunt foarte frumoase... e adevarat ca sunt i manele aiurea... dar stitzi care manele sunt aiurea ??? alea care se combina cu genurile voastre de muzica..... manele care se combina cu dance, cu hip-hop... alea is aiurea... dar manelele care sunt doar... manale... sunt super tari .... HAI MANELELE HAI MANELELE HAI MANELELE HAI MANELELE Kiss

Eu iti respect parerea...ce-ar fi sa nu te mai enervezi si s-o respecti si tu pe a noastra? E topicul pro si contra...atat...ne spunem optiunea Yell

Bine punctat  life_s_warrior .......Yell

disparut_93

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 998 Postari:
OK life's warior ... ai dreptate... ma luat un picutz valul... Dar sa stie toata lumea ca sunt PRO.. :P !

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:

ok...eu nu ma supar...am invatat sa am rabdare si intelegere...Smile

litoral65

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 356 Postari:
Nu mi plac manelele. Dar imaginati va cum ar fi ca unele versuri de la manele sa fie pe alta muzica?

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila