236 replies to this topic
Postat 25 March 2006 - 12:06 AM
In general ascult muzica straina spanioal engleza dar cand ma apuca nostalgia mai dau si pe cate o manea unele sunt superbe chiar iti ajung la inima dra altele...... si cum si dj la un post d radio cred k am multi care nu asculta numai manele 99% din ascultatori sunt manelisti si atunci inghit si le pun...
Postat 25 March 2006 - 10:34 AM
mai de ce naiba se ia toata lumea de manele ? mie imi plac manelele ... sunt foarte frumoase... e adevarat ca sunt i manele aiurea... dar stitzi care manele sunt aiurea ??? alea care se combina cu genurile voastre de muzica..... manele care se combina cu dance, cu hip-hop... alea is aiurea... dar manelele care sunt doar... manale... sunt super tari .... HAI MANELELE HAI MANELELE HAI MANELELE HAI MANELELE
Postat 25 March 2006 - 11:24 AM
Citat disparut_93
mai de ce naiba se ia toata lumea de manele ? mie imi plac manelele ... sunt foarte frumoase... e adevarat ca sunt i manele aiurea... dar stitzi care manele sunt aiurea ??? alea care se combina cu genurile voastre de muzica..... manele care se combina cu dance, cu hip-hop... alea is aiurea... dar manelele care sunt doar... manale... sunt super tari .... HAI MANELELE HAI MANELELE HAI MANELELE HAI MANELELE ![]() |
Eu iti respect parerea...ce-ar fi sa nu te mai enervezi si s-o respecti si tu pe a noastra? E topicul pro si contra...atat...ne spunem optiunea ![]()
Postat 25 March 2006 - 11:48 AM
Citat life_s_warrior
Citat disparut_93
Eu iti respect parerea...ce-ar fi sa nu te mai enervezi si s-o respecti si tu pe a noastra? E topicul pro si contra...atat...ne spunem optiunea |
Bine punctat life_s_warrior .......![]()
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla
Fara manele!!!