salut. din curiozitate, cate conturi de email aveti? eu am vreo 4 :D
39 replies to this topic
Postat 18 September 2005 - 08:25 PM
Postat 21 September 2005 - 05:53 PM
[quote:c060282ca5="dexter"]MAMA MIA... acuma mi-am verifica o adresa de email 819 mesaje necitite.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................... adevarat ca nu am mai citi mesajele de vreo luna, da chiar 819??? :oops: :oops:[/quote:c060282ca5] :D :D :D pai cine stie de la cine ai atatea mail-uri ... de la stii tu cine :P :P
Postat 16 October 2005 - 12:52 AM
eu am 5.... facute din motive mai mult sau mai putin "logice".... Uneori unele aveau spatiu mai mare.... mai mult spatiu la atach....sau prostii de genu'.... Bine ca-i parola universala..... k altfel aveam un cap ...mai ceva k aia de la "informatica"( parca asha se spune, nu ? :) Nu vreau sa "atac" pe nimeni ) :) Oricum....le folosesc pe toate. ;) Pupicei
Postat 19 September 2005 - 11:55 AM
:tongue: aha...asa e....nu m-am gandit la asta...tocmai mi-a venit in minte faza cu RINGO..program yahoo, am inteles care te ajuta sa pastrezi legatura cu prietenii tai etc. pe mine m-a invitat cineva in programul asta fara sa stiu ceva despre asta si ...am "cam" acceptat.... :roll: :roll: numai k acum imi vin solicitari sa-i accept ca prieteni pe diversi...nu am idee cine sunt..si romani si straini.nu ma prind cum pot sa ies din acest program!nu mai vreau! :help:
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla

deocamdata ...numai...6 buc. adrese de e-mail
pana azi...27de emailuri din care folosesc 19...sa va zic de ce...mereu imi faceam una si intrand pe net de plictiseala mai faceam si pe toate le iubesc...o nebuna in plus