Salt la continut

din curiozitate, cate conturi de email aveti?

- - - - -

39 replies to this topic

dexter

Webdeveloper

• Administrators
  • 1026 Postari:
salut. din curiozitate, cate conturi de email aveti? eu am vreo 4 :D

dexter

Webdeveloper

• Administrators
  • 1026 Postari:
[quote:c6cb5f5904="ramoncita1285"]eu am unul singur. :roll: la ce mi-ar folosi mai multe?nu este intrebare retorica :!: :D[/quote:c6cb5f5904] atat??? :lol: :lol: pai e simplu cand nu doresc sa imi fac publica adresa de email ca sa nu imi trimita email toti nebunii dau o alta adresa!!

dexter

Webdeveloper

• Administrators
  • 1026 Postari:
MAMA MIA... acuma mi-am verifica o adresa de email 819 mesaje necitite.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................... adevarat ca nu am mai citi mesajele de vreo luna, da chiar 819??? :oops: :oops:

dexter

Webdeveloper

• Administrators
  • 1026 Postari:
D :D :D pai cine stie de la cine ai atatea mail-uri ... de la stii tu cine :P :P[/quote:f3195cb606] ai grija!!! stiu unde locuiesti :lol: :D

mikelangelo503

Junior Member

• Membri
  • PipPip
  • 24 Postari:
[quote:c060282ca5="dexter"]MAMA MIA... acuma mi-am verifica o adresa de email 819 mesaje necitite.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................... adevarat ca nu am mai citi mesajele de vreo luna, da chiar 819??? :oops: :oops:[/quote:c060282ca5] :D :D :D pai cine stie de la cine ai atatea mail-uri ... de la stii tu cine :P :P

Tekyutza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 610 Postari:
eu am 5.... facute din motive mai mult sau mai putin "logice".... Uneori unele aveau spatiu mai mare.... mai mult spatiu la atach....sau prostii de genu'.... Bine ca-i parola universala..... k altfel aveam un cap ...mai ceva k aia de la "informatica"( parca asha se spune, nu ? :) Nu vreau sa "atac" pe nimeni ) :) Oricum....le folosesc pe toate. ;) Pupicei

ramoncita1285

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 155 Postari:
eu am unul singur. :roll: la ce mi-ar folosi mai multe?nu este intrebare retorica :!: :D

ramoncita1285

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 155 Postari:
:tongue: aha...asa e....nu m-am gandit la asta...tocmai mi-a venit in minte faza cu RINGO..program yahoo, am inteles care te ajuta sa pastrezi legatura cu prietenii tai etc. pe mine m-a invitat cineva in programul asta fara sa stiu ceva despre asta si ...am "cam" acceptat.... :roll: :roll: numai k acum imi vin solicitari sa-i accept ca prieteni pe diversi...nu am idee cine sunt..si romani si straini.nu ma prind cum pot sa ies din acest program!nu mai vreau! :help:

ramoncita1285

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 155 Postari:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :headbang: u rock! this is a first! wow! la mai mare! :mrgreen:

vanessa2006

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 128 Postari:
Smiledeocamdata ...numai...6 buc. adrese de e-mailKiss

donald

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 521 Postari:
eu am 6. dar folosesc mai des doar 3

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
2  -nici nu-mi tre mai multe!!

Yia:)

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 569 Postari:
Yo am 3...:)

kosmocyp

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 194 Postari:
3 din care folosesc 2 mai activ

a_jo

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 314 Postari:
si eu am 3 dar ma folosesc numai de 2:):)

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:
Hmm sa vedem am 8 adrese de e-mail si le folosesc pe toate ....Kiss

Yia:)

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 569 Postari:
woooooooooooooooooooooow..Cred k aci ai intrat in cartea recordurilor..Felicitari

a_jo

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 314 Postari:
hm...da si inca prima la numar in aceasta carte a recordurilor...:)inseamna ca esti super-solicitata...Kiss

Selina

Junior Member

• Membri
  • PipPip
  • 11 Postari:
Smilepana azi...27de emailuri din care folosesc 19...sa va zic de ce...mereu imi faceam una si intrand pe net de plictiseala mai faceam si pe toate le iubesc...o nebuna in plusYell

mihaela_2810

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 61 Postari:
Citat Tekyutza
eu am 5.... facute din motive mai mult sau mai putin "logice"....

si eu...3....din aceleasi motive....Smile

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila