si mie imi place jocul the sims 2 ! e un joc super dragutz... de fapt toate seriile de jocuri sims... sunt foarte dragutze.. dar... acesta este putzin mai aproape de realitate !
15 replies to this topic
Postat 04 July 2006 - 10:52 PM
mie nu`mi apare nici un smile pe care sa dau click. Inainte aparea, acu nuj ce are......la Sims, ca sa vina cu elicopteru, tre sa fii avansat in slujba...adik, pe parcurs, dak joci cu o fam. itzi apar nijte intrebari la care tre sa raspunzi corect shi avansezi in slujba dak rasp corect:P....
Vizitator_Maria_
Postat 01 July 2010 - 07:37 PM
Vizitator_Maria_
Stiti cum apare elicopterul la the sims 2?
da...daca iei jobul la buisness si trebuie sa il promoveze la maxim ji o sa vina elicopterul dupa el;)
Sau ce lucruri tari mai pot fi facute?
asta depinde ca poti sa ity iei sims 2 nightlife si poti sa te duci in cluburi si poti face mai multe chesti interesante;)
Stiti cum faci omul sa devina hot si il vezi cum fura sa imbraca in hot? Cred ca e fain
ca sa il faci hot trebuie sa iei jobul ala cu "criminal" si daka il promoveaza la maxim ajunge"Criminal Mastermind" adika hot expert
da...daca iei jobul la buisness si trebuie sa il promoveze la maxim ji o sa vina elicopterul dupa el;)
Sau ce lucruri tari mai pot fi facute?
asta depinde ca poti sa ity iei sims 2 nightlife si poti sa te duci in cluburi si poti face mai multe chesti interesante;)
Stiti cum faci omul sa devina hot si il vezi cum fura sa imbraca in hot? Cred ca e fain
ca sa il faci hot trebuie sa iei jobul ala cu "criminal" si daka il promoveaza la maxim ajunge"Criminal Mastermind" adika hot expert
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla
Este un smiley pe care trebuie sa dai click si se descarca vreo 60 de figuri ! Ai grija sa dai click alaturi de text altfel o sa ti se stearga tot ce ai scris atunci cand alegi smiley-ul !