133 replies to this topic
Postat 17 March 2006 - 06:48 PM
Postat 17 March 2006 - 06:56 PM
Citat anda19
| parerea mea e ca o relatie la distanta cu o persoana nu prea tine...nu are cum nu stii unul de altul..si relatia se raceste treptat.. |
aici imi permit sa te contrazic eu am o relatie de 5 ani si jumatate cu un tip pe care il vad numai de sarbatori ocazii speciale si merge super bine am incredere in el si are incredere in mine ne intelegem de mine niciodata nu mi`a dat impresia k sa racit ceva el este in Italia eu in Romania si cred k destula distanta cred k daca avem increde unu in celalalt se rezolva de la sine!Ne iubim si asta e tot ce conteaza nu conteaza departarea doar ne gandim cum e atunci cand o sa fim unui in bratele altuia!
Postat 17 March 2006 - 07:02 PM
Citat odobitza
la fel gandesc si eu,dar totusi eu cred ca distanta nu este un motiv pt a abandona o relatie,iar daca cele 2 persoane se iubesc cu adevarat nu se poate ca sentimentele sa dispara asa din senin, nu? si relatia sa se raceasca......![]() |
nu este un motiv...iar daca persoanle se iubesc si e o dragoste adevarata atunci setimentele vor ramane pure in inima lor...
Postat 17 March 2006 - 07:34 PM
O relatie la distanta?pai..depinde...in cazul meu da:)Sunt cu un baiat de1an si 9luni...acum2luni insa a plecat definitiv cu familia in Canada:((...dar....pt ca ne iubim foarte mult...nu a mai rezistat acolo si s-a inotrs:)S-a intors pt mine si ma simt minunat!in tot acest timp am comunicat...chiar si de3ori pe zi....la telefon si pe internet...Nu l-am inselat(nici nu imi sta in fire)si sunt mai mult ca sigura ca nici el!Deci,o relatie la distanta REZISTA!..cu conditia ca cei 2 sa se iubeasca sincer si sa aiba incredere unul in celalalt!
Postat 20 March 2006 - 10:53 AM
O relatie la distanta poate dura...dar cat? asa, la nesfarsit, nu cred...daca "distanta" este pentru o perioada de timp, iar sentimentele sunt reale si bazate pe incredere, da, va dura pana el sau ea va hotara sa faca sa dispara acei km care ii despart! Acesta e un final fericit, si ma bucur din suflet pentru cei ce au trait si traiesc asa ceva. In cazul meu, din diferite motive, nici eu, nici el, nu am reusit sa reducem distanta!
Postat 23 March 2006 - 07:39 PM
O relatie la distanta dureaza pana la primul venit care te invaluie cu parfumul sau, pe cand cel de la distanta nu ai cum sa-l simti. Acum depinde si de persoana, daca ii place sa traiasca in mod realist ori ii place sa viseze la un viitor niciodata indeplinit. Nu credeti ca este mai bine sa simti langa tine persoana care te atrage decat sa visezi ?
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla
asa este