Salt la continut

Ce parere aveti?O relatie la distanta dureaza?

* * * * * 1 Voturi

133 replies to this topic

odobitza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 605 Postari:
as vrea sa imi spuneti si mie,ce parere aveti despre o relatie la distanta intre 2 persoane care sa zicem se iubesc.Cand zic 'distanta' ma refer la faptul ca cele 2 persoane nu locuiesc in acelasi oras, s-au cunoscut candva si de atunci se iubesc dar nu se vad.....

anda19

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 411 Postari:
parerea mea e ca o relatie la distanta cu o persoana nu prea tine...nu are cum nu stii unul de altul..si relatia se raceste treptat..

odobitza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 605 Postari:
la fel gandesc si eu,dar totusi eu cred ca distanta nu este un motiv pt a abandona o relatie,iar daca cele 2 persoane se iubesc cu adevarat nu se poate ca sentimentele sa dispara asa din senin, nu? si relatia sa se raceasca......Smile

Pazitadinger

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 321 Postari:
Citat anda19
parerea mea e ca o relatie la distanta cu o persoana nu prea tine...nu are cum nu stii unul de altul..si relatia se raceste treptat..

aici imi permit sa te contrazic eu am o relatie de 5 ani si jumatate cu un tip pe care il vad numai de sarbatori ocazii speciale si merge super bine am incredere in el si are incredere in mine ne intelegem de mine niciodata nu mi`a dat impresia k sa racit ceva el este in Italia eu in Romania si cred k destula distanta cred k daca avem increde unu in celalalt se rezolva de la sine!Ne iubim si asta e tot ce conteaza nu conteaza departarea doar ne gandim cum e atunci cand o sa fim unui in bratele altuia!

anda19

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 411 Postari:

contrazima...eu ma bucur foarte mult pt tine..dar asta e parerea mea..

odobitza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 605 Postari:
sa stii ca ai dreptate Pazitadinger....Smile

anda19

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 411 Postari:
Citat odobitza
la fel gandesc si eu,dar totusi eu cred ca distanta nu este un motiv pt a abandona o relatie,iar daca cele 2 persoane se iubesc cu adevarat nu se poate ca sentimentele sa dispara asa din senin, nu? si relatia sa se raceasca......Smile

nu este un motiv...iar daca persoanle se iubesc si e o dragoste adevarata atunci setimentele vor ramane pure in inima lor...

odobitza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 605 Postari:
deci exista sanse ca o relatie la distanta sa dureze...dar depinde f mult de ambele persoane..ce anume isi doreste fiecare...Smile

deli

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 391 Postari:
O relatie la distanta?pai..depinde...in cazul meu da:)Sunt cu un baiat de1an si 9luni...acum2luni insa a plecat definitiv cu familia in Canada:((...dar....pt ca ne iubim foarte mult...nu a mai rezistat acolo si s-a inotrs:)S-a intors pt mine si ma simt minunat!in tot acest timp am comunicat...chiar si de3ori pe zi....la telefon si pe internet...Nu l-am inselat(nici nu imi sta in fire)si sunt mai mult ca sigura ca nici el!Deci,o relatie la distanta REZISTA!..cu conditia ca cei 2 sa se iubeasca sincer si sa aiba incredere unul in celalalt!

Pazitadinger

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 321 Postari:
deli  Kissasa este

danys

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 33 Postari:
e posibil sa nu se raceasca relatie dar trebuie sa aiba ce daca abia lai cunoscut nu sti ce gandeste nu cred ca ar trebui sa iti mai faci sperante trebe sa cunosti persoana cat de cat ca sa sti ce poate pt a avea incredere in acea pers!!!!

The Prophet

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1342 Postari:
Daca puteti avea incredere unul in celalalt atunci va rezista... daca cu adevarat va iubiti eu cred ca distantza poate fi cea mai mare... asta nu conteaza...

viojo

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 261 Postari:
 Ochii care nu se vad se uita! Sau mai nou ..ochii care nu se vad ..."sunt scosi" din mintea celui care ii avea!

alinamihaela

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 46 Postari:
O relatie la distanta poate dura...dar cat? asa, la nesfarsit, nu cred...daca "distanta" este pentru o perioada de timp, iar sentimentele sunt reale si bazate pe incredere, da, va dura pana el sau ea va hotara sa faca sa dispara acei km care ii despart! Acesta e un final fericit, si ma bucur din suflet pentru cei ce au trait si traiesc asa ceva. In cazul meu, din diferite motive, nici eu, nici el, nu am reusit sa reducem distanta!

lilyana68

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 9 Postari:
Offffffffffffff .....o relatie la distanta poate dura daca intradevar cei doi i-si doresc acelasi lucru si daca amandoi se implica cu adevarat.

alina_p

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 319 Postari:
O relatie la distanta dureaza pana la primul venit care te invaluie cu parfumul sau, pe cand cel de la distanta nu ai cum sa-l simti. Acum depinde si de persoana, daca ii place sa traiasca in mod realist ori ii place sa viseze la un viitor niciodata indeplinit. Nu credeti ca este mai bine sa simti langa tine persoana care te atrage decat sa visezi ?

olinca

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 423 Postari:
Din propria experienta iti pot spune ca o relatie la distanta se mentine atunci cind persoanele se iubesc cu adevarat!Am fost la distanta 4 ani de zile si ne vedeam doar la sarbatori .

olinca

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 423 Postari:
A .. . si am uitat sa-ti spun ca a durat.Nu m-am despartit de ingerasul meu nici el de mine .Dragostea noastra a fost puternica si a trecut peste toate.

deli

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 391 Postari:
Cine a spus ca ochii care nu sa vad se uita???OCHII CARE NU SE VAD ISI DUC DORUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!........daca se iubesc cu adevarat

dexter_bd

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 306 Postari:
un caz special shi fericit .... de obicei se rup repede relatziile daca apare distantza dar sunt shi cazuri, rare ce-i adevarat, cand totul merge bine.

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila