75 replies to this topic
Postat 17 March 2006 - 09:41 PM
odobitza hai incepe u prima daca l`ai deschis....sa vedem....eu cred k nu e important aspectul fizic intr`o relatie.Depinde de persoana depinde ce vrea o aventura sau o relatie serioasa.Eu nu l`am ales dupa cum arat sau k are apartamentul lui bani lui eu l`am ales pt k m`am indragostit d el...
Postat 17 March 2006 - 09:46 PM
mda..bine zis Pazitadinger..eu cred ca nu este important intradevar aspectul fizic , depinde de persoane....dar baietzii din ziua de azi numai dupa fete 90-60-90 se uita si nu conteaza ca sunt proaste bota si ca ii fac si de rusine.....si ca ele nu au nimik in cap.....mai rar gasesti baietzi care sa te placa asa cum esti si nu pt caretzi bine......eu zic ca frumusetea este trecatoare.....
Postat 17 March 2006 - 10:01 PM
odobitza ehh asa sunt copii din ziua de astazi 90-60-90 numai la femei dinastia le sta capul dar noah uni care poate le`am avut si pe astia si pe cele mai grasutze te asigur k prefera grasutele nu spun asta pt k sunt grasa la 1.68 si 59 de kg cred k arat destul de bine dar iti spun ceva pt majoridatea barbatilor 90-60-90 prefera dar dupa un timp se satura si trec la celalalte....asa sunt barbati...
Postat 17 March 2006 - 10:37 PM
Postat 18 March 2006 - 12:28 AM
exista multe persoane frumoase care prin caracterul lor devin f. urate. in liceu era un tip super. toate fetele... nu mai zic. bineinteles ca si eu incercam sa-l cunosc. nu a trecut mult si am avut ocazia. in practica am fost repartizati in acelasi loc.dupa ce a deschis gura si a inceput cu fitze si gesturi m-a luat greata.deci omul se face frumos prin felul lui de a fi. nu pot spune ca nu conteaza si aspectul fizic dar nu primeaza.
Postat 19 April 2006 - 02:41 PM
pai nu conteaza aspectul fizic in mod deosebit!are si el importanta lui anume dar trebuie intai sa cauti in sufletul persoanei....si asta inseamna sa nu te arunci din prima in bartele ei/lui....sa lasi timpul sa le rezolve pe toate...Pt ca degeaba arata bine daca nu stie sa te respecte,sa te inteleaga ,sa te asculte....etc
Postat 19 April 2006 - 06:30 PM
Citat CAMMELUTZA
exista multe persoane frumoase care prin caracterul lor devin f. urate. in liceu era un tip super. toate fetele... nu mai zic. bineinteles ca si eu incercam sa-l cunosc. nu a trecut mult si am avut ocazia. in practica am fost repartizati in acelasi loc.dupa ce a deschis gura si a inceput cu fitze si gesturi m-a luat greata.deci omul se face frumos prin felul lui de a fi. nu pot spune ca nu conteaza si aspectul fizic dar nu primeaza.![]() |
corect![]()
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla
Yoy m-am inroshit ca un rac :D