Salt la continut

cat de important e sexul intr-o relatie?

- - - - -

42 replies to this topic

anda19

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 411 Postari:

Care e parerea voastra, ca eu nu am ajuns inca la o concluzie foarte clara; cred ca difera  in functie de cuplu.

andreuzza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 114 Postari:
Intr-o relatie de o mare profunzime si de durata , sexul este foarte important, numai asa se pot vedea compatibilitatile dintre cei doi pe toate planurile.

Pazitadinger

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 321 Postari:
Citat andreuzza
Intr-o relatie de o mare profunzime si de durata , sexul este foarte important, numai asa se pot vedea compatibilitatile dintre cei doi pe toate planurile.

imi pare rau pt dejamagire :)) dar nu cred k gandesti bine nu sexul e cel mai important intr`o relatie hai sa te intreb ceva daca tipul e IPOTENT sau daca femeia e la MENOPAUZA ce faci gata te desparti de el?
Eu cred k sexul nu e cel mai important lucru intr`o relatie adevarat are si el locurile lui si el este important dar nu asa de tare cu ar fi importante altele lucruri!In legatura cu compatibilitate ce intelegi tu prin asta ?Daca nu te descurci in pat gata sa terminat relatia?

danys

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 33 Postari:
sunt de acord cu mess lui pazitadinger nu ca sexul nu e bun e bun si ala e super te elibereaza de stres de multe e bine sa practici si sportul ala din experienta, dar nu e ala baza unei relati!!!

The Prophet

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1342 Postari:
Acum vine si intrebarea: Ce e aia sex?!?!?SealedCool

CAMMELUTZA

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2113 Postari:

eu cred ca intr-o relatie se face dragoste si nu sex. este o diferenta. sexul nu este bazat pe sentimente.iar atunci cand iubesti si faci dragoste totul vine de la sine. daca te referi la faptul ca nu accepti sa faci dragoste cu cineva si acel cineva rupe relatia, e clar ca dorea sex si atat ! iar o relatie nu impune asta!Wink

Pazitadinger

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 321 Postari:
The Prophet sex...eu cred k as spune mai bine dragoste sexul il faci doar asa sa te simti bine ehh ce spui hai sa o fac sa nu ma mai bata la cap...dragostea o faci usor tandru te face sa plutesti...Ia uite cum pot deveni romantica

The Prophet

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1342 Postari:
Citat Pazitadinger
The Prophet sex...eu cred k as spune mai bine dragoste sexul il faci doar asa sa te simti bine ehh ce spui hai sa o fac sa nu ma mai bata la cap...dragostea o faci usor tandru te face sa plutesti...Ia uite cum pot deveni romantica

Hm... dar fara dragoste sau sex nu poti pluti?

Pazitadinger

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 321 Postari:
The Prophet ba da poti pluti dar fi atent  la ceea ce am scris...

The Prophet

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1342 Postari:
Eh... In fine... Eu cred ca sexul intr-o relatie este important doar atunci cand s-au hotarat sa face un copil. Eu nu privesc sexul ca o placere... (cel putin acum)

Pazitadinger

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 321 Postari:
aha

Inny

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 517 Postari:

stai ca vine ALTA intrebare...

cum adica... barbat IMPOTENT si femeie la MENOPAUZA??? ce are menopauza cu sexu??? Frown

Pazitadinger

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 321 Postari:
Citat Pazitadinger
Citat andreuzza

imi pare rau pt dejamagire :)) dar nu cred k gandesti bine nu sexul e cel mai important intr`o relatie hai sa te intreb ceva daca tipul e IPOTENT sau daca femeia e la MENOPAUZA ce faci gata te desparti de el?
Eu cred k sexul nu e cel mai important lucru intr`o relatie adevarat are si el locurile lui si el este important dar nu asa de tare cu ar fi importante altele lucruri!In legatura cu compatibilitate ce intelegi tu prin asta ?Daca nu te descurci in pat gata sa terminat relatia?

citeste ceea ce am spus Inny si la ce m`am referit la IPOTENTA si la MENOPAUZA!

Inny

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 517 Postari:
pai citesc si rascitesc... si nu reusesc sa pricep... oi fi azi intr-o pauza de memorie... da pur si simplu eu vad ca se pune egal intre impotenta la barbati cu menopauza la femei!

viojo

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 261 Postari:
Citat Inny

stai ca vine ALTA intrebare...

cum adica... barbat IMPOTENT si femeie la MENOPAUZA??? ce are menopauza cu sexu??? Frown

Smile trebuia si asta !

dean_w

Junior Member

• Membri
  • PipPip
  • 16 Postari:
buna stati ca intru si eu pe forum.are dreptate pazitadinger.nu sexul e cel mai important intr-o relatie.dar are si el locul lui...normal...dar nu ce cel mai important.acum am si eu o intrbare.de ce toate fetele frumoase sunt din arad???Smile

anda19

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 411 Postari:
scuzati-ma nu ma-m referit bine...nu sex...dragoste...

alinamihaela

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 46 Postari:
Citat anda19
scuzati-ma nu ma-m referit bine...nu sex...dragoste...

Uite, un prieten mi-a spus asa..."orice relatie incepe cu sex...si, poate continua cu dragoste", motivand ca, sentimentele apar in timp, prin cunoastere. Pentru cei ce cunosc si cred in zodii precizez ca prietenul este taur. :) Dragostea la prima vedere (care ar putea fi considerata ca fiind singura situatie cand nu este sex, ci dragoste) cred ca este, de fapt, o atractie pur fizica si tine de chimie, de feromoni...asa ca...nu spun ca nu pot exista si exceptii, dar eu stiu ca ele, de fapt, confirma regula!!

dragostea, iubirea, tine de cunoastere, de timp...

si...da, este importanta. pentru unele persoane mai mult, pentru altele mai putin, dar este importanta, pentru ca, dragostea, este o forma de exteriorizare si exprimare a sentimentelor. completeaza ceea ce are si simte cuplul. iubire, respect, intelegere, acceptare si...dragoste (fizica).

maris_stea

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 533 Postari:
Sunt de acord cu alinamihaela.

viojo

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 261 Postari:
Citat Pazitadinger

Embarassed ..citesc asta si iar ma gandesc si tot nu`mi iese ceva. Si iar citesc dar ma afund si mai tare in neintelegere......Sexul il faci doar pentru a te simti bine ...in cazul asta cum poti spune ..."hai s`o fac ca sa nu ma mai bata la cap"?

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila