Care e parerea voastra, ca eu nu am ajuns inca la o concluzie foarte clara; cred ca difera in functie de cuplu. |
Postat 17 March 2006 - 07:27 PM
| Intr-o relatie de o mare profunzime si de durata , sexul este foarte important, numai asa se pot vedea compatibilitatile dintre cei doi pe toate planurile. |
imi pare rau pt dejamagire :)) dar nu cred k gandesti bine nu sexul e cel mai important intr`o relatie hai sa te intreb ceva daca tipul e IPOTENT sau daca femeia e la MENOPAUZA ce faci gata te desparti de el?
Eu cred k sexul nu e cel mai important lucru intr`o relatie adevarat are si el locurile lui si el este important dar nu asa de tare cu ar fi importante altele lucruri!In legatura cu compatibilitate ce intelegi tu prin asta ?Daca nu te descurci in pat gata sa terminat relatia?
Postat 18 March 2006 - 01:15 AM
eu cred ca intr-o relatie se face dragoste si nu sex. este o diferenta. sexul nu este bazat pe sentimente.iar atunci cand iubesti si faci dragoste totul vine de la sine. daca te referi la faptul ca nu accepti sa faci dragoste cu cineva si acel cineva rupe relatia, e clar ca dorea sex si atat ! iar o relatie nu impune asta!
Postat 18 March 2006 - 01:54 AM
| The Prophet sex...eu cred k as spune mai bine dragoste sexul il faci doar asa sa te simti bine ehh ce spui hai sa o fac sa nu ma mai bata la cap...dragostea o faci usor tandru te face sa plutesti...Ia uite cum pot deveni romantica |
Hm... dar fara dragoste sau sex nu poti pluti?
Postat 18 March 2006 - 02:55 AM
Citat andreuzza
imi pare rau pt dejamagire :)) dar nu cred k gandesti bine nu sexul e cel mai important intr`o relatie hai sa te intreb ceva daca tipul e IPOTENT sau daca femeia e la MENOPAUZA ce faci gata te desparti de el? |
citeste ceea ce am spus Inny si la ce m`am referit la IPOTENTA si la MENOPAUZA!
Postat 20 March 2006 - 10:41 AM
| scuzati-ma nu ma-m referit bine...nu sex...dragoste... |
Uite, un prieten mi-a spus asa..."orice relatie incepe cu sex...si, poate continua cu dragoste", motivand ca, sentimentele apar in timp, prin cunoastere. Pentru cei ce cunosc si cred in zodii precizez ca prietenul este taur. :) Dragostea la prima vedere (care ar putea fi considerata ca fiind singura situatie cand nu este sex, ci dragoste) cred ca este, de fapt, o atractie pur fizica si tine de chimie, de feromoni...asa ca...nu spun ca nu pot exista si exceptii, dar eu stiu ca ele, de fapt, confirma regula!!
dragostea, iubirea, tine de cunoastere, de timp...
si...da, este importanta. pentru unele persoane mai mult, pentru altele mai putin, dar este importanta, pentru ca, dragostea, este o forma de exteriorizare si exprimare a sentimentelor. completeaza ceea ce are si simte cuplul. iubire, respect, intelegere, acceptare si...dragoste (fizica).
Postat 20 March 2006 - 03:08 PM
| The Prophet sex...eu cred k as spune mai bine dragoste sexul il faci doar asa sa te simti bine ehh ce spui hai sa o fac sa nu ma mai bata la cap...dragostea o faci usor tandru te face sa plutesti...Ia uite cum pot deveni romantica |
..citesc asta si iar ma gandesc si tot nu`mi iese ceva. Si iar citesc dar ma afund si mai tare in neintelegere......Sexul il faci doar pentru a te simti bine ...in cazul asta cum poti spune ..."hai s`o fac ca sa nu ma mai bata la cap"?
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla

trebuia si asta !