Postat 21 April 2006 - 06:43 PM
Citat Inny
da'ne si noua ce gatesti!!ca ne e foame!! |
abia am pus de cozonaz (noroc ca am masina de facut piine si fac acolo aluatul!
)....
va invit duminica... dar cu viza va descurcati singuri, eu doar va invit la masa!
Postat 21 April 2006 - 10:00 PM
Eu ma gandesc ce bun e Dumnezeu si cum stie sa ne binecuvanteze! Am acum in casa doi copii cuminti, care se bucura de dragostea familiei noastre si ne rasplatesc cu zambetele lor nevinovate si privire pline de viata! Va garantez ca face mai mult decat toti banii din lume!
In acelasi timp ma simt putin trista stiind ca fiul meu e singur printre straini, e racit si nu-l pot ajuta...Dar stiu ca CINEVA il iubeste si are grija lui. Multumesc , Doamne, ca esti mereu aproape de noi, ca ne daruiesti din iubirea TA, ca s-o dam mai departe!
Postat 02 May 2006 - 03:50 PM
Eu ma gandesc ce bun e Dumnezeu si cum stie sa ne binecuvanteze! Am acum in casa doi copii cuminti, care se bucura de dragostea familiei noastre si ne rasplatesc cu zambetele lor nevinovate si privire pline de viata! lVa garantez ca face mai mult decat toti banii din lume! In acelasi timp ma simt putin trista stiind ca fiul meu e singur printre straini, e racit si nu-l pot ajuta...Dar stiu ca CINEVA il iubeste si are grija lui. Multumesc , Doamne, ca esti mereu aproape de noi, ca ne daruiesti din iubirea TA, ca s-o dam mai departe!
|
Postat 03 May 2006 - 07:33 AM
| Hello! In acest moment ma gandesc la textul unei felicitari pe care am primit-o de la life_s_warrior, cea mai recenta prietena a mea . Multumesc foarte mult pentru felicitare! Este mai mult decat interesanta, nu doar frumoasa. |
Sunt fericita sa am o astfel de prietena!!!
In clipa asta ma gandesc la cei care sufera din cauza inundatiilor! Ma rog pentru ei !!!
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla