Salt la continut

La ce te gandesti in acest moment!

* * * * - 2 Voturi

3448 replies to this topic

odobitza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 605 Postari:
Nici eu nu stiu la ce ma gandesc acum...........ma gandesc la faptul ca D-zeu este singura persoan acare o mai poate ajuta pe bunica mea sa se faca bine.....ma gandesc cum sa ma mai rog la El sa o ajute....toata sperantza imi este in EL....

Inny

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 517 Postari:
ca am o groaza de gatit pt Paste si nu ma lasa astia mici!!!! 

vampyresoul

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 293 Postari:
Citat Inny

da'ne si noua ce gatesti!!ca ne e foame!!Surprised

Inny

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 517 Postari:
Citat vampyresoul
Citat Inny

da'ne si noua ce gatesti!!ca ne e foame!!Surprised

abia am pus de cozonaz (noroc ca am masina de facut piine si fac acolo aluatul! Wink)....

va invit duminica... dar cu viza va descurcati singuri, eu doar va invit la masa! Laughing

vampyresoul

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 293 Postari:
ok!!!...venim!!.....PS:il aduc si pe Michael ca poate i s'a facut foame cat timp a fost mortSmileSmileSmile

Inny

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 517 Postari:
si eu o chem pe Syd si o sa plingem amindoi de revederea lor.... Surprised

vampyresoul

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 293 Postari:
SmileSmileSmile...asta a fost tare!!!Yell....SmileSmileSmile

Inny

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 517 Postari:
Citat vampyresoul
SmileSmileSmile...asta a fost tare!!!Yell....SmileSmileSmile

Surprised

adrya14

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 555 Postari:
Citat Inny

Atunci vino la noi sa gatesti, ca suntem cuminti... Sealed

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:

Eu ma gandesc ce bun e Dumnezeu si cum stie sa ne binecuvanteze! Am acum in casa doi copii cuminti, care se bucura de dragostea familiei noastre si ne rasplatesc cu zambetele lor nevinovate si privire pline de viata! Va garantez ca face mai mult decat toti banii din lume!

In acelasi timp ma simt putin trista stiind ca fiul meu e singur printre straini, e racit si nu-l pot ajuta...Dar stiu ca CINEVA il iubeste si are grija lui. Multumesc , Doamne, ca esti mereu aproape de noi, ca ne daruiesti din iubirea TA, ca s-o dam mai departe!

Smile

c0c0_c0c0

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 7 Postari:
La .......lumea care sufera ...la lumea care plange .....la cei care sunt in locuri cu durere .......Frown 

Inny

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 517 Postari:

la prieteni.... ii iubesc pe toti prietenii mei de mor! si mi-e tareeee dor de ei!

Dar ma bucur ca am net, am web cam si macar distantele se scurteaza.... cit de cit! Undecided

Alice007

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 55 Postari:
Hello! In acest moment ma gandesc la textul unei felicitari pe care am primit-o de la life_s_warrior, cea mai recenta prietena a mea . Multumesc foarte mult pentru felicitare! Este mai mult decat interesanta, nu doar frumoasa.

yoyobebiy

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 5 Postari:
hyllo eu in acest moment ma gandesc cum sa imi fac cat mai multi prieteni&prieteneWink

odobitza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 605 Postari:
hmm...eu ma gandesc ca am o groza de invatat pt examenul de sambata si nu ma pot mobiliza nici cum....

mihaelaf

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 8 Postari:
Citat life_s_warrior

Eu ma gandesc ce bun e Dumnezeu si cum stie sa ne binecuvanteze! Am acum in casa doi copii cuminti, care se bucura de dragostea familiei noastre si ne rasplatesc cu zambetele lor nevinovate si privire pline de viata! lVa garantez ca face mai mult decat toti banii din lume!

In acelasi timp ma simt putin trista stiind ca fiul meu e singur printre straini, e racit si nu-l pot ajuta...Dar stiu ca CINEVA il iubeste si are grija lui. Multumesc , Doamne, ca esti mereu aproape de noi, ca ne daruiesti din iubirea TA, ca s-o dam mai departe!

Smile la ce-l mai bun prieten al meu!!!sper ca, maine dumnezeu sa fie alaturi de el ,si ca el va fii alaturi de  ("DUMNEZEU")!

Alice007

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 55 Postari:
In acest moment ma gandesc ca imi petrec cam mult timp citind ce scrieti voi dragi prieteni, cand eu...ar cam trebui sa ma apuc de citit....

EugenHerte

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 119 Postari:

Ma gandesc la ce as fi facut eu acum daca nu gaseam acest site SUPER !

Traiasca site-ul!    Traiasca Membrii!   Traiasca MARIUS!  Traiasca Toata lumea!Wink

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
Citat Alice007
Hello! In acest moment ma gandesc la textul unei felicitari pe care am primit-o de la life_s_warrior, cea mai recenta prietena a mea . Multumesc foarte mult pentru felicitare! Este mai mult decat interesanta, nu doar frumoasa.

Wink Sunt fericita sa am o astfel de prietena!!!

In clipa asta ma gandesc la cei care sufera din cauza inundatiilor! Ma rog pentru ei !!!

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
Citat EugenHerte

Ma gandesc la ce as fi facut eu acum daca nu gaseam acest site SUPER !

Traiasca site-ul!    Traiasca Membrii!   Traiasca MARIUS!  Traiasca Toata lumea!Wink

TRAIASCAAAAAA!!!! Wink

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila