Salt la continut

La ce te gandesti in acest moment!

* * * * - 2 Voturi

3448 replies to this topic

Pazitadinger

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 321 Postari:
neh ma mai descarc si eu acolo :)) nu?

odobitza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 605 Postari:
Citat Pazitadinger
neh ma mai descarc si eu acolo :)) nu?

Da ai dreptate.......poate ca o sa am si eu nevoie sa ma descarc vreodata asa ca.....mai bine il tinem...

STENCU-lights

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 1 Postari:
Ma gandesc cum sa-mi dau foc cartierului,sa produc in accident de mediu!Foot in mouth

cationakissa17

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 1 Postari:

salutare!

eu in acest mament ma gandesc cum sa ma distrez deseara... :)

CAMMELUTZA

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2113 Postari:
Citat Pazitadinger
hmmm la ce ma gandesc ma gandesc k m`am impacat cu iubirea mea si cred k sunt cea mai fericita femeie dupa pamant :P

ma bucur mult pentru tine! si de-acum o sa- ti cunoastem  partea vesela si fericita, da?Wink caci tare mult ai suferit.

olinca

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 423 Postari:
Acum ma gindesc ca am mult de invatat si mine am lucrare.dar mii greu sa ma despart de acest site.

olinca

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 423 Postari:
Citat Pazitadinger
hmmm la ce ma gandesc ma gandesc k m`am impacat cu iubirea mea si cred k sunt cea mai fericita femeie dupa pamant :P

Felicitariiiiiiiii!!!!!!!! Acuma trebuie sa-ti faci o tema cu titlul ,,DIN NOU CU ZIMBETUL PE BUZE"Ma bucur ptr tine

cristi.m

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1310 Postari:
ma gandesc la ceva nu sitiu sigur... c sa  fac... ma gande-am sa ma im pac cu fosta prietena   s-o iert, nu are rost ....

odobitza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 605 Postari:
Pai eu ma gandesc la faptul ca mi-am petrecut 3 zile de vis la manastire si m-am simtit f bine, mi-am incarcat bateria, chiar aveam nevoie de aceasta iesire...ma gandesc la iubirea mea si la D-zeu.......

`criss`

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 673 Postari:
Yell

babinix00

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 126 Postari:
Citat odobitza
Pai eu ma gandesc la faptul ca mi-am petrecut 3 zile de vis la manastire si m-am simtit f bine, mi-am incarcat bateria, chiar aveam nevoie de aceasta iesire...ma gandesc la iubirea mea si la D-zeu.......

si nu ai fost tentata sa ramai acolo?....

odobitza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 605 Postari:
Citat babinix00
Citat odobitza

Tentata BA DA.....dar nu stiu daca am vocatie pt asa ceva, nu e atat de simplu pe cat pare.......mi-a placut ca potzi fi mult mai aproape de D-zeu nu faci altceva infara de ai sluji Lui..e misto..poate incerci si u(eu am mai sta 1 sapt la o manastire da calugari si a fost super , am trait niste experientze unice cu D-zeu.)....Surprised

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
Citat odobitza
Citat babinix00
Citat odobitza

Tentata BA DA.....dar nu stiu daca am vocatie pt asa ceva, nu e atat de simplu pe cat pare.......mi-a placut ca potzi fi mult mai aproape de D-zeu nu faci altceva infara de ai sluji Lui..e misto..poate incerci si u(eu am mai sta 1 sapt la o manastire da calugari si a fost super , am trait niste experientze unice cu D-zeu.)....Surprised

Daca esti atenta, vei descoperi ca-n fiecare clipa din viata ta Dumnezeu e prezent si asteapta sa-I asculti vocea sau sa vezi voia Sa...Fii sigura ca poti trai experiente nemaipomenite cu Dumnezeu, oricand, oriunde...trebuie doar sa realizezi prezenta Sa...Si e prezent fiindca te iubeste!!!

CAMMELUTZA

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2113 Postari:
ma gandesc de ce nu-ti pot fi prieteni adevarati, cei pe care ii cunosti doar de 2 ani si care ti-au lasat impresia ca-ti sunt prieteni! oare este asa greu sa poti fi prieten cu adevarat?! ajung la concluzia ca numai prieteniile vechi sunt adevarate! cele noi par sa aibe undeva ceva interes. oricum sunt dezgustata iar eu nu o sa-mi "intep" niciodata prieteniiUndecided

babinix00

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 126 Postari:
Citat odobitza
Citat babinix00
Citat odobitza

pai cum adica ai stat un an la manastirea de calugari ai ai avut experiente super .....adica ce sa inteleg...poate ai gresi t ai zis calugari in loc de maici??? ca daca nu deduc alceva......cat priveste persoana mea  sincer am incercat si eu ceva experiente asemanatoare...intradevar e super

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
Ma gandesc ca este imposibil ca dupa norii grei care s-au abatut de la o vreme in viata mea sa nu apara soarele! Stiu ca asa va fi, stiu ca va veni un timp in care totul va deveni o amintire...Si in fiecare clipa imi spun :"Zambeste, CINEVA te iubeste!!!" si sunt convinsa de asta!

ela_0036

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 80 Postari:

Din pacate,am aceeasi parere cu a ta life_s_warrior.Dar am ajuns la concluzia ca orice ar fi VIATA merita traita, e un dar prea mare ca sa fie risipit.Trebuie privita partea plina a paharului.

TRAIESTE-TI FIECARE ZI CA SI CUM AR FI ULTIMA.

.

olinca

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 423 Postari:
Ma gindesc la acele persoane indiferente,tradatoare care se numesc PRIETENI ADEVARATI.Cu pot sa-ti faca una ca asta cind stii ca ati fost ca fratii sau surorile?Draga Camelutza sa stii ca iti suntem alaturi

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
Citat ela_0036

Din pacate,am aceeasi parere cu a ta life_s_warrior.Dar am ajuns la concluzia ca orice ar fi VIATA merita traita, e un dar prea mare ca sa fie risipit.Trebuie privita partea plina a paharului.

TRAIESTE-TI FIECARE ZI CA SI CUM AR FI ULTIMA.

.

Nu putem ignora problemele care se ivesc in viata noastra, dar, mai sus am incercat sa spun ca fiecare problema are si o rezolvare...Trebuie doar sa avem rabdare...Si...da, viata merita traita! Dar nu oricum, ci frumos si curat...  KissDepinde ce intelege fiecare prin asta...

CAMMELUTZA

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2113 Postari:
Citat olinca
Ma gindesc la acele persoane indiferente,tradatoare care se numesc PRIETENI ADEVARATI.Cu pot sa-ti faca una ca asta cind stii ca ati fost ca fratii sau surorile?Draga Camelutza sa stii ca iti suntem alaturi

multumesc olinca! daca nu va consideram aproape, nu postam. ce ma doare este faptul ca asa incepi sa-ti pierzi increderea, in special pentru cei pe care ii cunosti recent. poate fi un om corect, dar stii vb cand te frigi cu ciorba sufli si in iaurt. pacat! n-as putea fi cu doua fete pentru nimic in lume!!!!!!!!!!

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila