Postat 03 April 2006 - 05:02 PM
Postat 04 April 2006 - 03:44 PM
Postat 04 April 2006 - 04:03 PM
Citat odobitza
si nu ai fost tentata sa ramai acolo?.... |
Tentata BA DA.....dar nu stiu daca am vocatie pt asa ceva, nu e atat de simplu pe cat pare.......mi-a placut ca potzi fi mult mai aproape de D-zeu nu faci altceva infara de ai sluji Lui..e misto..poate incerci si u(eu am mai sta 1 sapt la o manastire da calugari si a fost super , am trait niste experientze unice cu D-zeu.)....
Postat 04 April 2006 - 06:57 PM
Citat babinix00
Tentata BA DA.....dar nu stiu daca am vocatie pt asa ceva, nu e atat de simplu pe cat pare.......mi-a placut ca potzi fi mult mai aproape de D-zeu nu faci altceva infara de ai sluji Lui..e misto..poate incerci si u(eu am mai sta 1 sapt la o manastire da calugari si a fost super , am trait niste experientze unice cu D-zeu.).... |
Daca esti atenta, vei descoperi ca-n fiecare clipa din viata ta Dumnezeu e prezent si asteapta sa-I asculti vocea sau sa vezi voia Sa...Fii sigura ca poti trai experiente nemaipomenite cu Dumnezeu, oricand, oriunde...trebuie doar sa realizezi prezenta Sa...Si e prezent fiindca te iubeste!!!
Postat 05 April 2006 - 07:38 PM
Postat 05 April 2006 - 07:49 PM
Citat babinix00
Tentata BA DA.....dar nu stiu daca am vocatie pt asa ceva, nu e atat de simplu pe cat pare.......mi-a placut ca potzi fi mult mai aproape de D-zeu nu faci altceva infara de ai sluji Lui..e misto..poate incerci si u(eu am mai sta 1 sapt la o manastire da calugari si a fost super , am trait niste experientze unice cu D-zeu.).... |
pai cum adica ai stat un an la manastirea de calugari ai ai avut experiente super .....adica ce sa inteleg...poate ai gresi t ai zis calugari in loc de maici??? ca daca nu deduc alceva......cat priveste persoana mea sincer am incercat si eu ceva experiente asemanatoare...intradevar e super
Postat 05 April 2006 - 07:55 PM
Postat 05 April 2006 - 09:10 PM
Din pacate,am aceeasi parere cu a ta life_s_warrior.Dar am ajuns la concluzia ca orice ar fi VIATA merita traita, e un dar prea mare ca sa fie risipit.Trebuie privita partea plina a paharului. TRAIESTE-TI FIECARE ZI CA SI CUM AR FI ULTIMA. . |
Nu putem ignora problemele care se ivesc in viata noastra, dar, mai sus am incercat sa spun ca fiecare problema are si o rezolvare...Trebuie doar sa avem rabdare...Si...da, viata merita traita! Dar nu oricum, ci frumos si curat...
Depinde ce intelege fiecare prin asta...
Postat 05 April 2006 - 09:20 PM
| Ma gindesc la acele persoane indiferente,tradatoare care se numesc PRIETENI ADEVARATI.Cu pot sa-ti faca una ca asta cind stii ca ati fost ca fratii sau surorile?Draga Camelutza sa stii ca iti suntem alaturi |
multumesc olinca! daca nu va consideram aproape, nu postam. ce ma doare este faptul ca asa incepi sa-ti pierzi increderea, in special pentru cei pe care ii cunosti recent. poate fi un om corect, dar stii vb cand te frigi cu ciorba sufli si in iaurt. pacat! n-as putea fi cu doua fete pentru nimic in lume!!!!!!!!!!
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla

caci tare mult ai suferit.