Salt la continut

La ce te gandesti in acest moment!

* * * * - 2 Voturi

3448 replies to this topic

The Prophet

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1342 Postari:
Eu crek ma gandesc la cat amar de bani trebuie sa investesc in calculator :)))

odobitza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 605 Postari:
Mda..si asat este un gand......eu ma gandesc ce o sa fac azi....ca e foarte urat afara:(((....si ca trebuie sa imi fac curat in camera....:DDDDDDD

DanyelL

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 151 Postari:
yo nu ma gandesc la nimik acu doar la faptu cum sa fac sa trag de timp

odobitza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 605 Postari:

inseamna ca te gandesti la ceva totusi ..nu?danyeL..

deli

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 391 Postari:
Eu,in acest moment ma gandesc la...luna,la stele si la....capsuni....:))

dean_w

Junior Member

• Membri
  • PipPip
  • 16 Postari:
ESTI TRANDAFIRUL SI MINUNEA MEA SI NU-MI DORESC NIMIC MAI MULT DECAT SA FIU LG TINE SI SA TE IUBESC LA INFINIT.PROMIT CA AM SA DEVIN ORICE ITI DORESTI TU,DAR TU PROMITI SA INFLORESTI DOAR PT MINE?FARA TINE AS FI DOAR O PICATURA DE VANT INTR-O MARE FURTUNA.TE IUBESC CUM NICI MACAR IMAGINATIA TA NU POATE AJUNGE.TE IUBESC ENORMCry

The Prophet

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1342 Postari:
Crek ma gandesc la trecut... la momentele frumoase care le-am avut :)

Inny

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 517 Postari:

ma gindesc... oare de de dexter_bd a spus ce gindeste la topicul despre muzica????

si ma mai gindesc ca topicu ala si cu cel mai vechi... ar trebui alipite...

tu ce gindesti profetule???

dexter_bd

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 306 Postari:
Smile

Inny

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 517 Postari:
si ma mai gindesc... hmmm, ce mult gindesc azi!!! Smile... de ce nu dormiti la ora asta, voi cei din RO???? e 1 noaptea acus!!! Surprised

odobitza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 605 Postari:
Ma gandesc ca am mult de lucru la lucrarea de licentza(mai ales de interpretat spectre) si nu ma ajuta nimeni......Cry.....apoi ca vreau sa plec acasa cat mai repede de la faculta ca mi-e foarte foame.....Wink

anda19

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 411 Postari:
ma gandesc la iubirea mea unica si o sarut dulceKiss

odobitza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 605 Postari:
ma gandesc ca, ce bine ar fi daca as putea sa merg undeva cu persoana iubita pt cateva zile....sa ma relaxez si sa uit de griji si probleme....sa putem fi doar noi 2 si sa uitam de restu.....sa ne tinem in bratze.....(imi merge mintea nu?)

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:
da...iti mere mintea odobitza..dar in sensul bun si e romantic...poate ai sa ai timp sa pui si in aplicare ....bafta !

CAMMELUTZA

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2113 Postari:

ma gandesc ca-i multumesc lui dumnezeu ca sunt o fire vesela si nu ma afecteaza prea mult tampeniile altora.adica faptul ca am constatat adevarul vorbei" daca esti bun esti luat de prost".

odobitza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 605 Postari:
Citat ladyI
da...iti mere mintea odobitza..dar in sensul bun si e romantic...poate ai sa ai timp sa pui si in aplicare ....bafta !

Sper si eu din tot sufletul.......numai ca iubirea mea nu e linga mine.....dar sper totusi ca voi reusi cu timpul sa pun in aplicare ceea ce imi doresc de mult timp...multa bafta si tie lady....Wink

`criss`

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 673 Postari:
Citat CAMMELUTZA

ma gandesc ca-i multumesc lui dumnezeu ca sunt o fire vesela si nu ma afecteaza prea mult tampeniile altora.adica faptul ca am constatat adevarul vorbei" daca esti bun esti luat de prost".

Da Cammelutza ai dreptate,trebuie sa ii multumim lui Dumnezeu ca ne-a inzestrit cu simtul umorului ca altfel poate ne-ar fi afectat prea mult aceste vorbe.

odobitza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 605 Postari:
Citat `criss`
Citat CAMMELUTZA

Da Cammelutza ai dreptate,trebuie sa ii multumim lui Dumnezeu ca ne-a inzestrit cu simtul umorului ca altfel poate ne-ar fi afectat prea mult aceste vorbe.

Da......avetzi dreptate.......trebuie sa ii multumim lui D-zeu in primul rand ca ne-a dat viatza.......

Pazitadinger

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 321 Postari:
hmmm la ce ma gandesc ma gandesc k m`am impacat cu iubirea mea si cred k sunt cea mai fericita femeie dupa pamant :P

odobitza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 605 Postari:
Citat Pazitadinger
hmmm la ce ma gandesc ma gandesc k m`am impacat cu iubirea mea si cred k sunt cea mai fericita femeie dupa pamant :P

Felicitari!!!!........pai atunci cred ca potzi sterge topicul 'pling........si pling...'....nu?Surprised.......

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila