Postat 17 March 2006 - 10:41 PM
Postat 18 March 2006 - 01:25 AM
| The Prophet m`ai dejamagit:((hehehehehehe :*:*:*!Eu in acest moment as vrea o baie cu spuma relaxant nu?:))) |
:))) Moama ce dreptate ai... numai pacat ca e miezul noptii :)) dar las ca maine este ziua libera :)) ... Hmmm... si ma mai gandesc la cum ar fi sa iubesti fara limete...
Postat 18 March 2006 - 01:40 AM
Citat Pazitadinger
:))) Moama ce dreptate ai... numai pacat ca e miezul noptii :)) dar las ca maine este ziua libera :)) ... Hmmm... si ma mai gandesc la cum ar fi sa iubesti fara limete... |
ce ziceai la topicul de mai devreme?! stai ca te-am prins.... hotaraste-te!!!!!!!!!!!!
Postat 18 March 2006 - 01:58 AM
Citat The Prophet
|
?!?!? Is prea obosit ca sa mai gandesc? sau chiar nu te-ai exprimat complet :D ca sincer nush despre ce vorbesti :)
Postat 18 March 2006 - 02:03 AM
| The Prophet m`ai dejamagit:((hehehehehehe :*:*:*!Eu in acest moment as vrea o baie cu spuma relaxant nu?:))) |
prima: The Prophet m`ai dejamagit:((hehehehehehe :*:*:*!
a doua :Eu in acest moment as vrea o baie cu spuma relaxant nu?:)))
ai inteles acuma?
am spus doar k as vrea o baie cu spuma ceea ce imi doresc si acum dar nu e nimeni sa imi dea drumul la dush:)))!Se ofera careva?:)))))))
Postat 18 March 2006 - 02:09 AM
Citat Pazitadinger
prima: The Prophet m`ai dejamagit:((hehehehehehe :*:*:*! a doua :Eu in acest moment as vrea o baie cu spuma relaxant nu?:))) ai inteles acuma? am spus doar k as vrea o baie cu spuma ceea ce imi doresc si acum dar nu e nimeni sa imi dea drumul la dush:)))!Se ofera careva?:))))))) |
Suna a propunere :)))) vezi daca nu ai telecomanda ca mine :P
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla
pai ia citeste ce ai scris la topicul : anticonceptionale......si acum vrei in cada cu spuma si asa mai departe? hotaraste-te!