Postat 17 March 2006 - 02:57 PM
-Vai, imi cer mii de scuze, ma uitam dupa nevasta-mea!
-Sincer, si eu dupa a mea... chiar incep sa ma ingrijorez, ca nu inteleg pe unde o fi!
-Pai, cum arata sotia dumneavoastra? Poate mergem sa le cautam impreuna!
-Cum sa fie... inalta, blonda, piciore lungi, sani mari, fund beton, 60-90-60, zambet superb... dar a dumneavoastra?
-Nu conteaza, hai s-o cautam pe-a ta!!!!
Postat 17 March 2006 - 05:50 PM
Tu mi'ai rupt inima'n doi
Toate sufletele mele
Bate pentru tu si noi
I love you domnisoara
Si sunt very mahnit
Caci when i speak engleza
You razi necontenit.
I know esti englezoaica
But it isn't important
Amorul meu for tine
Is very palpitant.
I can't to sleep azi-noapte
Si-am stat sa learn ceva
From cartea de engleza
Sa-ti tell iubirea mea
Ah, ar fi atat de bine
But you see nu-i chiar asa
Caci eu speak what i can spune,
Dar mai zi si tu ceva.
Te-ai gasit sa ma-ntelegi!
Vad ca dear te iubesc
Understand i love you draga
Cum naiba sa-ti mai vorbesc?
You are totul pentru mine
And i want sa ne iubim
Dar it's difficult vezi bine
Caci we nu ne potrivim.
Nu e clar sa-ncep mai bine
Uite Shakespeare, Juliette
Eu Romeo love pe tine
Vrei ceva si mai concret!
Concret i can't know mai bine
And i speak ca un nauc
Si i'm sorry langa tine
Intru in the balamuc!!!
Postat 17 March 2006 - 06:27 PM
Intr-un bar intra un pitic. Deoarece, ca in orice alt bar, tejgheaua era foarte inalta, piticul a incercat sa se descurce cat mai bine. Sarind in sus, a inceput sa strige:
-Vreau si eu un suc! Vreau si eu un suc! Vreau si eu un suc!
Nu reusea insa sa vada nimic, si dupa un timp, exasperat, s-a hotarat sa treaca in spatele tejghelei pentru a vedea ce se intampla. Ce era acolo?
Un alt pitic care sarea: - Cola sau Fanta? Cola sau Fanta? Cola sau Fanta?
Postat 20 March 2006 - 02:48 PM
-Domnule, dar ce faceti aici?
-Adun iarba ca sa mananc. Trebuie sa duc si acasa, ca nu mai avem nimic.
-Adevarat?! Daca-mi permiteti, poftiti cartea mea de vizita si veniti sa mancati la mine acasa!
-E frumos din partea dumneavoastra, domnule, dar am si nevasta si 8 copii... In fine...
-Dar binenteles! Veniti cu familia dumneavoastra!
-Chiar ca sunteti foarte generos! Numai ca din copii, unii sunt deja casatoriti, au si ei copii...
-Va rog, aduceti-i pe toti!
-Sigur nu va deranjeaza?!?... pentru ca mai sunt si surorile si cumnatii mei, suntem destul de multi.
-V-am spus, insist, imi va face placere! La mine acasa iarba e uite-asa de inalta, daca sunteti multi cu atat mai bine - in 3 ore terminati!
Postat 20 March 2006 - 02:55 PM
| Un tip stilat, elegant, la costum, iese dintr-un magazin select impingand un cos plin ochi cu alimente de toate felurile: sampanie, caviar, mezeluri fine etc. In momentul in care se apropie de portbagajul BMW-ului sau, observa un om slab, prapadit, care umbla de colo-colo rupand ierburi ce cresteau la imbinarea dintre carosabil si bordura. -Domnule, dar ce faceti aici? -Adun iarba ca sa mananc. Trebuie sa duc si acasa, ca nu mai avem nimic. -Adevarat?! Daca-mi permiteti, poftiti cartea mea de vizita si veniti sa mancati la mine acasa! -E frumos din partea dumneavoastra, domnule, dar am si nevasta si 8 copii... In fine... -Dar binenteles! Veniti cu familia dumneavoastra! -Chiar ca sunteti foarte generos! Numai ca din copii, unii sunt deja casatoriti, au si ei copii... -Va rog, aduceti-i pe toti! -Sigur nu va deranjeaza?!?... pentru ca mai sunt si surorile si cumnatii mei, suntem destul de multi. -V-am spus, insist, imi va face placere! La mine acasa iarba e uite-asa de inalta, daca sunteti multi cu atat mai bine - in 3 ore terminati! |
....Nu prea iti mai da mana sa razi la asemenea banc!
Postat 20 March 2006 - 02:56 PM
| Doi barbati isi ciocnesc din greseala carucioarele intr-un supermarket. Primul barbat catre celalalt: -Vai, imi cer mii de scuze, ma uitam dupa nevasta-mea! -Sincer, si eu dupa a mea... chiar incep sa ma ingrijorez, ca nu inteleg pe unde o fi! -Pai, cum arata sotia dumneavoastra? Poate mergem sa le cautam impreuna! -Cum sa fie... inalta, blonda, piciore lungi, sani mari, fund beton, 60-90-60, zambet superb... dar a dumneavoastra? -Nu conteaza, hai s-o cautam pe-a ta!!!! |
Postat 20 March 2006 - 04:03 PM
Intr-o zi, exasperat, omul il inchide in sifonier, sperand ca astfel il va face sa se potoleasca. Nimic, numai porcarii se auzeau prin usa!
Vazand ca nu are nici un rezultat, omul il inchide in camara. Si mai rau!
Din ce in ce mai suparat, il inchide in congelator. Dupa un minut... tacere!!! Doua minute... nici o injuratura, nimic!
Surprins, omul deschide usa congeletorului. Papagalul il priveste supus si spune:
- Va rog sa acceptati scuzele mele pentru neplacerile provocate, va asigur insa ca nu se vor mai repeta!
Omul... sa cada pe spate, nu-i venea sa creada... Tot papagalul:
- Apropo... doar asa, de curiozitate: gaina ce-a gresit???
Postat 20 March 2006 - 06:34 PM
La oficiul pentru plasarea fortei de munca vine intr-o zi un batranel.
- Domne, am un nepot in provincie si as vrea sa-l aduc in Capitala.
Ce locuri de munca aveti?
- Pai, avem un post de vanzator de ziare, castiga 6 milioane pe luna.
- Prea mult, zice mosul. El e din provincie, vine aici in Bucuresti,
da de bani si se strica. Poate aveti ceva mai modest.
- Vanzator in piata, 4 milioane pe luna, plus ce mai pica.
- Tot e mult, zice mosul. O sa-i strice cu femeile, taica. Ceva la un
milion, un milion jumate n-aveti?
- Ba da, dar pentru salariul asta trebuie studii superioare.
Postat 20 March 2006 - 06:36 PM
Postat 21 March 2006 - 01:07 AM
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla

Sa inteleg ca eu am in fiecare zi un prieten bun? Ar fi minunat.....