Salt la continut

Personalitatea unei femei

- - - - -

20 replies to this topic

mireluca

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 300 Postari:
Greu de citit textul...

donald

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 521 Postari:
de aceea vom sterge textul...

Inny

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 517 Postari:
mai bine stergeti si topicul! Wink

viojo

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 261 Postari:
YellCitat Inny
mai bine stergeti si topicul! Wink

Chiar asa....acum chiar ca devenit si mai greu de citit :P

donald

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 521 Postari:
mie mi se pare mai usor acuma...

odobitza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 605 Postari:
depinde de fiecare femeie in parte....Wink

Inny

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 517 Postari:
Citat odobitza
depinde de fiecare femeie in parte....Wink

pai nu e Daisy aici... ci Donald.... nu se aplica! Wink

costacornel

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 4 Postari:
Citat donald:

merybadan23

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 343 Postari:
Citat costacornel:
Citat donald:

costacornel

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 4 Postari:
Citat merybadan23:
Citat costacornel:
Citat donald:

Si totusi exista iubire?

costacornel

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 4 Postari:
Citat merybadan23:
Citat costacornel:
Citat donald:

Si totusi exista iubire?

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:
eu zic ca exista

pitry_yo

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 139 Postari:
dupa parerea mea nu poti defini o femeie e o fiinta mult prea complexa din toate punctele de vedere.
cel care a gasit vreo definitie buna sa mi-o zica si mie

costacornel

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 4 Postari:
Citat costacornel:
Citat merybadan23:
Citat costacornel:
Citat donald:

Si totusi exista iubire?
Femeia ...,,e lung prilej pentru durere
                 si tot mai multe cere...,,

deli

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 391 Postari:
personalitatea unei femei consta in caracterul sau diferit de al celorlalte....in limbajul sau exterior si interior...in ceea ce poate sa faca ea!!!o femeie puternica este o femaie realizata care reuseste sa treaca peste orice obstacole...si atunci si personalitatea ei spune ceva....O femeie timida este o femeie care se teme de cei din jurul ei si de ceea ce ii da impresia ca ii poate face rau...ie e frica sa se exteriorizeze...si atunci da impresia unei false personalitati....in limbajul tinerilor da impresia ca e''fitzoasa''/.......sunt multe lucruri care pot sugera personalitatea unei femei...trebuie sa stii unde sa te uiti ca sa o observi pe ea asa cum este!!!

adriana20

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 107 Postari:
deli sunt deacord cu tine . baieti nu va uitati dupa frumusetea exterioara pt ca nu este mai deloc importanta, ci cea interioara a fiecarui femei este o comoara...chiar daca te raneste uneori.

iuti

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4662 Postari:
Citat adriana20:
deli sunt deacord cu tine . baieti nu va uitati dupa frumusetea exterioara pt ca nu este mai deloc importanta, ci cea interioara a fiecarui femei este o comoara...chiar daca te raneste uneori.

da..aveti foarte mare dreptate dar din pacate frumusetea interioara nu se vede de aceea baietii prefera sa o vada pe cea exterioara...si nu numai baietii

nuf3

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 394 Postari:
personalitatea unei femei este ceea ce o defineste

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:

pai personalitatea unei femei este mare, ea trece prin multe prin viata ei: da nastere unei fiinte apoi trebuie sa o creasca, sa o invete, sa  o asculte si mai presus de orice sa o iubeasca, asta inseamna personalitatea adevarata a unei femei, nu frumusetea exterioara, nu banii ei ci doar interiorul ei, frumusetea si personalitatea ei reiese din sufletul ei, iar femeia adevarata este cea care gandeste cu inima si mintea, nu cu prostia si obraznicia, pacat ca femeia si-a uitat intrebuintarea si se transforma intr-o "masina", electronica care vrea sa fie cum vor altii, care vrea sa arate intregii lumi ce are ea, si care se lasa folosita de barbat in moduri josnice de la cele mai fragede varste pana la cele mai mari...asta este femeia. Eu sper sa fac parte din prima categorie, si sper ca  sa nu dezamagesc prea des pe Creatorul meu.   

Femeii haideti sa fim femei, nu jucarii ale barbatilor!!!!

christa

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1590 Postari:

personalitatea este expresia exterioară a eului nostru,care poate să coincidă sau nu cu caracterul,în funcţie de cât de originali suntem.deseori personalitatea este o faţadă plăcută ptr un caracter slab sau neplăcut.omul învaţă că ptr a trăi în pace cu semenii săi,este cel mai bine să-şi dezvolte laturile naturale pozitive şi să-şi suprime slăbiciunile.chiar şi Biblia spune:"omul caută la înfăţişare,dar Dumnezeu se uită la inimă"!mulţi reuşesc în dezvoltarea caracterului şi în îmbunătăţirea personalităţii lor.caracterul este temperamentul nostru "civilizat",iar personalitatea este "faţa" pe care o arătăm altora!ne modelăm propriile suflete prin alegerile pe care le facem şi astfel alegem cine vrem să fim.gândurile noastre ne reprezintă.nimeni nu a trecut prin viaţă fără să creadă în ceva(în Dumnezeu,în bani,în poziţia socială,în partenerul de viaţă,etc),dar cel mai important este să credem în noi!şi ptr a reuşi asta,trebuie să fim pregătiţi să eşuăm!la urma urmei,viaţa e formată din încercări şi greşeli.viaţa fără greşeli,n-ar fi numai neproductivă,dar ar fi şi plictisitoare.fiecare eroare ne învaţă să progresăm.de fiecare dată când ne înfrângem neliniştea,frica de eşec,sentimentele de inferioritate,devenim altii.nu mai suntem ce-am fost,progresăm!mulţi dintre noi nu credem în noi,ptr că nu ne-a fost recunoscut potenţialul.mulţi ar fi ajuns muzicieni buni,însă nimănui nu i-a păsat să-l ajute cu lecţii de muzică şi au renunţat la vis!mulţi au un simţ dezvoltat al afacerilor,dar au fost ironizaţi ptr ideile lor despre afaceri şi au renunţat la vise!de ce nu ne proclamăm identitatea?să ne păzim gândurile,ptr că ele devin cuvinte.cuvintele devin fapte,faptele vor defini caracterul şi personalitatea,iar ele determină destinul!ce legate sunt una de alta.....

şi eu tot n-am înţeles de ce neapărat aici se vorbeşte de personalitatea femeii?e adevărat că o femeie este mai încercată de viaţă decât un bărbat,dar de ce tot timpul femeile sunt la înnaintare?bărbaţii stau în umbră?de ce nu se vorbeşte la modul general?eu cel puţin am tratat problema în general

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila