Postat 05 February 2007 - 05:47 PM
Postat 06 February 2007 - 12:25 PM
da..aveti foarte mare dreptate dar din pacate frumusetea interioara nu se vede de aceea baietii prefera sa o vada pe cea exterioara...si nu numai baietii
Postat 09 February 2007 - 03:07 AM
pai personalitatea unei femei este mare, ea trece prin multe prin viata ei: da nastere unei fiinte apoi trebuie sa o creasca, sa o invete, sa o asculte si mai presus de orice sa o iubeasca, asta inseamna personalitatea adevarata a unei femei, nu frumusetea exterioara, nu banii ei ci doar interiorul ei, frumusetea si personalitatea ei reiese din sufletul ei, iar femeia adevarata este cea care gandeste cu inima si mintea, nu cu prostia si obraznicia, pacat ca femeia si-a uitat intrebuintarea si se transforma intr-o "masina", electronica care vrea sa fie cum vor altii, care vrea sa arate intregii lumi ce are ea, si care se lasa folosita de barbat in moduri josnice de la cele mai fragede varste pana la cele mai mari...asta este femeia. Eu sper sa fac parte din prima categorie, si sper ca sa nu dezamagesc prea des pe Creatorul meu. ![]()
Femeii haideti sa fim femei, nu jucarii ale barbatilor!!!!
Postat 09 February 2007 - 05:21 AM
personalitatea este expresia exterioară a eului nostru,care poate să coincidă sau nu cu caracterul,în funcţie de cât de originali suntem.deseori personalitatea este o faţadă plăcută ptr un caracter slab sau neplăcut.omul învaţă că ptr a trăi în pace cu semenii săi,este cel mai bine să-şi dezvolte laturile naturale pozitive şi să-şi suprime slăbiciunile.chiar şi Biblia spune:"omul caută la înfăţişare,dar Dumnezeu se uită la inimă"!mulţi reuşesc în dezvoltarea caracterului şi în îmbunătăţirea personalităţii lor.caracterul este temperamentul nostru "civilizat",iar personalitatea este "faţa" pe care o arătăm altora!ne modelăm propriile suflete prin alegerile pe care le facem şi astfel alegem cine vrem să fim.gândurile noastre ne reprezintă.nimeni nu a trecut prin viaţă fără să creadă în ceva(în Dumnezeu,în bani,în poziţia socială,în partenerul de viaţă,etc),dar cel mai important este să credem în noi!şi ptr a reuşi asta,trebuie să fim pregătiţi să eşuăm!la urma urmei,viaţa e formată din încercări şi greşeli.viaţa fără greşeli,n-ar fi numai neproductivă,dar ar fi şi plictisitoare.fiecare eroare ne învaţă să progresăm.de fiecare dată când ne înfrângem neliniştea,frica de eşec,sentimentele de inferioritate,devenim altii.nu mai suntem ce-am fost,progresăm!mulţi dintre noi nu credem în noi,ptr că nu ne-a fost recunoscut potenţialul.mulţi ar fi ajuns muzicieni buni,însă nimănui nu i-a păsat să-l ajute cu lecţii de muzică şi au renunţat la vis!mulţi au un simţ dezvoltat al afacerilor,dar au fost ironizaţi ptr ideile lor despre afaceri şi au renunţat la vise!de ce nu ne proclamăm identitatea?să ne păzim gândurile,ptr că ele devin cuvinte.cuvintele devin fapte,faptele vor defini caracterul şi personalitatea,iar ele determină destinul!ce legate sunt una de alta.....
şi eu tot n-am înţeles de ce neapărat aici se vorbeşte de personalitatea femeii?e adevărat că o femeie este mai încercată de viaţă decât un bărbat,dar de ce tot timpul femeile sunt la înnaintare?bărbaţii stau în umbră?de ce nu se vorbeşte la modul general?eu cel puţin am tratat problema în general![]()
![]()
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla