Salt la continut

sport=baza

- - - - -

10 replies to this topic

danys

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 33 Postari:
sportul e super cel putin pentru mine imi place foarte mult pe langa ca imi tonifiaza muschi ma ajuta si la psihic mult, ma relacseaza e super...., e mai sunt multe sa mergi la o intrecere cu masina cu prieteni, sunt multe super,...

adelina

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 95 Postari:
dap asa e si pentru mine...o relaxare...dupa ce termin antrenamentul ma simt mult mai energica si mai vioaie ca inainte....si plus scap si de nervi asa Undecided......... I just love it...Surprised

maickt86

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 97 Postari:
sport NUUUUUUU, nu vreau sa pierd ultimele 6 kg puse in 3 luni si mai mult imi ajunge cat sport fac la munca. nu zic imi place sportul si chiar practic cateva aruncarea cu privirea, aruncarea greutati in spinarea altuia, fuga de raspundere, coniac canoe, halbere, sticlism si multe alte sporturi faimoase=))=))=))

maris_stea

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 533 Postari:
Citat maickt86
sport NUUUUUUU, nu vreau sa pierd ultimele 6 kg puse in 3 luni si mai mult imi ajunge cat sport fac la munca. nu zic imi place sportul si chiar practic cateva aruncarea cu privirea, aruncarea greutati in spinarea altuia, fuga de raspundere, coniac canoe, halbere, sticlism si multe alte sporturi faimoase=))=))=))

SmileYell

CAMMELUTZA

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2113 Postari:
Citat maickt86

SmileSmileSmile

Alice007

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 55 Postari:

sport = sanatate atat fizica cat si mentala. Din nefericire am din ce in ce mai putin timp pentru asa ceva, dar asta nu inseamna ca macar in week end nu incerc sa il practic

Minte sanatoasa in corp sanator a fost intotdeauna deviza mea

maickt86

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 97 Postari:
de unde atata sanatate ca daca acu iesi la o plimbare si traversezi strada pe la trecerea de pietoni ca tot omu vine un camion si te calca de te face afis pe sosea la ce iti mai foloseste sanatatea la nik asa ca dal draq de sport mai bine la munca barem sti pt ce folosesti energia. 

gabidc68

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5822 Postari:
Sunt inca destule locuri de agrement si chiar si baze sportive unde poti face "miscare" , daca vrei ! Problema consta in faptul ca cele prost intretinute nu costa nimic iar cele bine intretinute sunt cam scumpe (la utilizare tariful pe ora sau zi lumina este de multe ori prohibitiv pt. cei fara venit sau cu venituri sub medie !)

gabidc68

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5822 Postari:

Care din echipele romanesti angrenate in competitiile europene credeti ca va ajunge cel mai departe in acest sezon ? 

CAMMELUTZA

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2113 Postari:
Citat gabidc68

Care din echipele romanesti angrenate in competitiile europene credeti ca va ajunge cel mai departe in acest sezon ? 

NOI CEI DE PE ACEST FORM, CU EXCEPTIA TA BINEINTELES! TU..... OUT!!!!!!!

simonutza_ciobanu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 494 Postari:
Citat Alice007:

sport = sanatate atat fizica cat si mentala. Din nefericire am din ce in ce mai putin timp pentru asa ceva, dar asta nu inseamna ca macar in week end nu incerc sa il practic

Minte sanatoasa in corp sanator a fost intotdeauna deviza mea

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila