10 replies to this topic
Postat 24 May 2006 - 09:47 PM
sport NUUUUUUU, nu vreau sa pierd ultimele 6 kg puse in 3 luni si mai mult imi ajunge cat sport fac la munca. nu zic imi place sportul si chiar practic cateva aruncarea cu privirea, aruncarea greutati in spinarea altuia, fuga de raspundere, coniac canoe, halbere, sticlism si multe alte sporturi faimoase=))=))=))
Postat 26 May 2006 - 03:42 PM
Citat maickt86
| sport NUUUUUUU, nu vreau sa pierd ultimele 6 kg puse in 3 luni si mai mult imi ajunge cat sport fac la munca. nu zic imi place sportul si chiar practic cateva aruncarea cu privirea, aruncarea greutati in spinarea altuia, fuga de raspundere, coniac canoe, halbere, sticlism si multe alte sporturi faimoase=))=))=)) |

![]()
Postat 26 May 2006 - 05:03 PM
Citat maickt86
| sport NUUUUUUU, nu vreau sa pierd ultimele 6 kg puse in 3 luni si mai mult imi ajunge cat sport fac la munca. nu zic imi place sportul si chiar practic cateva aruncarea cu privirea, aruncarea greutati in spinarea altuia, fuga de raspundere, coniac canoe, halbere, sticlism si multe alte sporturi faimoase=))=))=)) |
Postat 26 May 2006 - 09:01 PM
Postat 09 August 2006 - 02:32 PM
Sunt inca destule locuri de agrement si chiar si baze sportive unde poti face "miscare" , daca vrei ! Problema consta in faptul ca cele prost intretinute nu costa nimic iar cele bine intretinute sunt cam scumpe (la utilizare tariful pe ora sau zi lumina este de multe ori prohibitiv pt. cei fara venit sau cu venituri sub medie !)
Postat 14 February 2007 - 10:43 AM
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla
......... I just love it...