Salt la continut

Viatza...

- - - - -

9 replies to this topic

The Prophet

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1342 Postari:

Ati incercat vreodata sa cititi tot ce am discutat pana acum? Tot ce e scris pe forumul asta? Sa incercat sa interpretati tot ce s-a scris? (Intr-un sens bun, sa faceti niste sinteze) Eu unul cred ca tot ce e pe aici... chiar si glumele... sunt o parte din viatza noastra... In fiecare cuvant este o cheie pe care putem sa o folosim sa ne dam seama ce trebuie sa facem in viatza... Din orice cuvant putem invatza depsre viatza... De unde au oamenii atatea sfaturi bune pentru prieteni?!?! Eu cred ca din discutii si din experientza oamenilor.... daca nu ai trait ceva, asta nu inseamna ca nu ai cum sa iti sfatuiesti cum sa rezolve unele lucruri ...

Voi ce zicetzi despre asta? :)

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
Citat The Prophet

Ati incercat vreodata sa cititi tot ce am discutat pana acum? Tot ce e scris pe forumul asta? Sa incercat sa interpretati tot ce s-a scris? (Intr-un sens bun, sa faceti niste sinteze) Eu unul cred ca tot ce e pe aici... chiar si glumele... sunt o parte din viatza noastra... In fiecare cuvant este o cheie pe care putem sa o folosim sa ne dam seama ce trebuie sa facem in viatza... Din orice cuvant putem invatza depsre viatza... De unde au oamenii atatea sfaturi bune pentru prieteni?!?! Eu cred ca din discutii si din experientza oamenilor.... daca nu ai trait ceva, asta nu inseamna ca nu ai cum sa iti sfatuiesti cum sa rezolve unele lucruri ...

Voi ce zicetzi despre asta? :)

Ma bucur sa citesc aceste randuri! Inseamna ca nu pierd timp atunci cand intrerup lucrul ca sa mai scriu cate ceva pe forum! Ma bucur sa stiu ca sunt multi oameni care cauta ce e mai frumos in viata:adevar, prietenie, sinceritate...Toti avem cate ceva de invatat din tot ce s-a scris...Multumesc ,prietenii mei de pe site...tuturor,fara deosebire de varsta,sex, frumusete, inteligenta sau talent!! Sunteti oameni deosebiti si valorosi!!! Wink IUBITI-VA VIATA!!!!  PRETUITI-VA PRIETENII!!!

`criss`

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 673 Postari:
Kiss

dragutza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 488 Postari:
ne-ai uimit si de data asta....Da ,asa e !!! Wink

CAMMELUTZA

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2113 Postari:
sigur ca am citit si am tras concluzii. citesc toate topicurile. daca nu era interesant nu mai colindam pe aici. toti avem cate ceva de invatat indiferent de varsta.

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
Citat CAMMELUTZA
sigur ca am citit si am tras concluzii. citesc toate topicurile. daca nu era interesant nu mai colindam pe aici. toti avem cate ceva de invatat indiferent de varsta.

...eu una invat cum sa gandesc ca un tanar din zilele noastre si mai ales cum sa-l inteleg...(mama stie de ce!!!!Smile)...si mai invat ca poti fi tanar la orice varsta, daca inima e plina de viata...si frumos!!!

CAMMELUTZA

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2113 Postari:
Yell 

PAU_LA

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 790 Postari:
Wink

PAU_LA

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 790 Postari:
Nu exista intamplari atat de nefericite din care oamenii priceputi sa nu traga un folos,nici atat de fericite,pe care cei nepriceputi sa nu le poata intoarce in dauna lorKiss

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
Citat PAU_LA
Nu exista intamplari atat de nefericite din care oamenii priceputi sa nu traga un folos,nici atat de fericite,pe care cei nepriceputi sa nu le poata intoarce in dauna lorKiss

Iti spun sigur ca asa e! Am citit undeva despre un afacerist care si-a pierdut magazinul si casa intr-un incendiu. A doua zi a mers la ruinele magazinului avand o tabla cu el. A pus-o intre ruine si a scris cu majuscule:"PIERDUT TOTUL CU EXCEPTIA SOTIEI, COPIILOR SI A SPERANTEI-AFACEREA SE VA RELUA, CA DE OBICEI,MAINE DIMINEATA!"

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila