Salt la continut

Care e cel mai bun serial de televiziune?

- - - - -

107 replies to this topic

SPQR81

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 4 Postari:

Vezi mesajaClumsySmurf, la 21 November 2011 - 01:58 PM, a spus:

Prison Break este intradevar un serial bun, si Mentalist este un serial reusit. Dar Rome mi se pare un pic prea tras de par, prezinta numai partea negativa, o fi el istoric dar este prea sangeros

Lumea antica a fost o lume violenta si sclavagista... N-ai cum sa nu vezi acest aspect...
Cine avea cetatenia romana si putere (data de bani)putea face orice

ClumsySmurf

Advanced Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 73 Postari:

Vezi mesajaSPQR81, la 21 November 2011 - 02:27 PM, a spus:

Lumea antica a fost o lume violenta si sclavagista... N-ai cum sa nu vezi acest aspect...
Cine avea cetatenia romana si putere (data de bani)putea face orice
Inteleg asta, dar ei pun accent pe acest lucru, scot in evidenta jocurile de culisa, manipularea si partea sangeroasa, uitand sa arate macar o parte din lucrurile bune pe care romanii le-au facut, inventii, descoperiri etc.

SPQR81

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 4 Postari:

Vezi mesajaClumsySmurf, la 21 November 2011 - 02:46 PM, a spus:

Inteleg asta, dar ei pun accent pe acest lucru, scot in evidenta jocurile de culisa, manipularea si partea sangeroasa, uitand sa arate macar o parte din lucrurile bune pe care romanii le-au facut, inventii, descoperiri etc.

Lumea romana a fost eminamente una razboinica si sangeroasa... sa nu uitam ca au stapanit Spania, Frnata, Anglia de azi, partea Europeide la sud de Rin pana la Orientul Mijlociu, Egiptul si Africa de Nord... cum crezi ca au facut asta, prin negociere? Nicidecum! Cu sabia.

ClumsySmurf

Advanced Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 73 Postari:

Vezi mesajaSPQR81, la 21 November 2011 - 02:53 PM, a spus:

Lumea romana a fost eminamente una razboinica si sangeroasa... sa nu uitam ca au stapanit Spania, Frnata, Anglia de azi, partea Europeide la sud de Rin pana la Orientul Mijlociu, Egiptul si Africa de Nord... cum crezi ca au facut asta, prin negociere? Nicidecum! Cu sabia.
Sunt perfect de acord cu tine, dar incerc sa scot in evidenta faptul ca ei prefera sa puna pe primul loc partea sangeroasa, nu cred ca este placut pentru ochii spectatorilor, sa vada o baie de sange de cel putin 4 ori pe episod, asta pentru a nu aduce aminte de scenele de sex explicit sau de incesturile care si ele sunt in top3 pentru un episod de succes

shaty

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 1 Postari:
Cred ca 24 este cel mai tare serial al tuturor timpurilor :)

Imagine trimisa

PokerLive

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 6 Postari:
pRISON BREAK e cap d afis,cel mai bun serial ever!!!!

SPQR81

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 4 Postari:
In ultima vrema m-am dat pe seriale...

Spartacus: Blood and Sand
Spartacus: Gods of the Arena
Spartacus: Vengeance
Shameless
Hung
Gigolos