Pana unde ai merge pt persoana iubita ce ai face pentru ea?Doar asa de curiozitate 
Postat 12 March 2006 - 02:06 PM
| Ehhh eu daca as iuby as face "cred" orice pt el dar fara scene exagerate ia`si darui totul chiar daca stiu k nu as primi inapoi mi`e deajuns sa stiu k ma iubeste si k imi este alaturi! |
Intotdeauna "masura" cu care DOI iubesc intr-o relatie, e diferita. Niciodata cei doi nu vor iubi in aceeasi masura. Cel sau cea care iubeste mai mult, accepta mai mult si face mai mult!
In acceptia si viziunea mea, etalonul iubirii sau al dragostei este IMI FACE PLACERE SA-TI FAC PLACERE (si asta am mai afirmat-o).
Ganditi-va la asta analizati in momentele in care stati de vorba cu voi insiva si-apoi trageti concluzii despre voi si despre cel/cea care va sta alaturi!
Iubim diferit, insa daca nu primim inapoi macar ceea ce sufletul nostru are nevoie, cred ca trebuie sa ne punem semne de intrebare.
Si inca ceva: e mult mai usor sa dobandim o iubire (dragoste) decat sa o pastram. Iar "interesul" de a o pastra deriva din adevaratele sentimente pe care le nutrim fata de persoana iubita si din ceea ce facem in orice situatie.
EU - ce-as face (si ce-am facut dealtfel)?!... TREI LUCRURI: exact ce spuneam mai sus..., l-as RESPECTA - RESPECTANDU-MA PE MINE IN ACELASI TIMP, si-as fi DESCHISA IN COMUNICARE!
Postat 12 March 2006 - 05:10 PM
Si inca ceva: e mult mai usor sa dobandim o iubire (dragoste) decat sa o pastram. Iar "interesul" de a o pastra deriva din adevaratele sentimente pe care le nutrim fata de persoana iubita si din ceea ce facem in orice situatie. |
Iti dau perfecta dreptate lady_gm67, e usor sa dobandim dragostea dar e mult mai greu sa o pastram.
Postat 12 March 2006 - 08:42 PM
| Frumos gandul spus de lady_gm67. Ma intreb totusi cum ar fi pe acest pamant daca fiecare barbat si fiecare femeie ar gandi si ar pune in practica acest gand : IMI FACE PLACERE SA-TI FAC PLACERE |
Cred ca vom ramane doar cu "intrebarea"! Chiar daca Oferi totul.....si nu primesti nimik in schimb...macar ai linistea sufleteasca ca ai incercat si ai dat tot ceea ce aveai mai bun in tine,cu toate ca mai tarziu "poate" vor iesi la iveala si regretele!
Postat 13 March 2006 - 10:21 AM
Eu consider ca nu e de ajuns "Imi face placere sa-ti fac placere!" Sufletul nostru are si el "nevoile" lui. Suntem oameni si, oricat ne-am dori, nu putem fi impliniti si fericiti numai daruind, fara a primi in schimb. Insa, fiecare se simte implinit primind diferit, mai mult sai mai putin.
Cand iubesti, iubesti, nu mult, nu putin, pur si simplu iubesti! Nu are "masura" sau "cantitate". Numai intensitatea exprimarii ei e diferita, in functie de caracterul, structura si disponibilitatea sufleteasca.
Respect, incredere, intelegere si comunicare ar trebui sa "intretina" o relatie. Si...mai e ceva, care poate fi subiect de dezbatere, zic eu, discutabil. Puterea si capacitatea de a accepta si de a face concesii, compromisuri.
Cand iubesti iti asumi riscuri. Nu-l iubesti pentru ca te iubeste! Asa ca...uneori poti "pierde". Dar n-as putea intelege viata fara iubire.
Postat 13 March 2006 - 03:18 PM
Eu consider ca nu e de ajuns "Imi face placere sa-ti fac placere!" Sufletul nostru are si el "nevoile" lui. Suntem oameni si, oricat ne-am dori, nu putem fi impliniti si fericiti numai daruind, fara a primi in schimb. Insa, fiecare se simte implinit primind diferit, mai mult sai mai putin. Cand iubesti, iubesti, nu mult, nu putin, pur si simplu iubesti! Nu are "masura" sau "cantitate". Numai intensitatea exprimarii ei e diferita, in functie de caracterul, structura si disponibilitatea sufleteasca. Respect, incredere, intelegere si comunicare ar trebui sa "intretina" o relatie. Si...mai e ceva, care poate fi subiect de dezbatere, zic eu, discutabil. Puterea si capacitatea de a accepta si de a face concesii, compromisuri. Cand iubesti iti asumi riscuri. Nu-l iubesti pentru ca te iubeste! Asa ca...uneori poti "pierde". Dar n-as putea intelege viata fara iubire. |
reciteste te rog intreg mesajul meu si-ai sa-ti dai seama ca in el se regasesc multe din afirmatiile tale! cat despre "masura si cantitate, ele EXISTA si se reflecta tocmai in felul in care ne aratam iubirea! "compromisurile" minore - daca le pot numi asa - reies din insasi expresia IMI FACE PLACERE SA-TI FAC PLACERE (pana la urma). cele majore in conditiile in care constati (facandu-le) ca n-ai pt cine si pt ce sa le faci, renunti la ele si pui punct!
afirm din nou ceea ce iarasi am mai afirmat pe forum, anume ca atunci cand vorbim despre iubire, automat vorbim despre DOUA persoane!!!
Postat 13 March 2006 - 03:58 PM
Citat alinamihaela
reciteste te rog intreg mesajul meu si-ai sa-ti dai seama ca in el se regasesc multe din afirmatiile tale! cat despre "masura si cantitate, ele EXISTA si se reflecta tocmai in felul in care ne aratam iubirea! "compromisurile" minore - daca le pot numi asa - reies din insasi expresia IMI FACE PLACERE SA-TI FAC PLACERE (pana la urma). cele majore in conditiile in care constati (facandu-le) ca n-ai pt cine si pt ce sa le faci, renunti la ele si pui punct! afirm din nou ceea ce iarasi am mai afirmat pe forum, anume ca atunci cand vorbim despre iubire, automat vorbim despre DOUA persoane!!! |
Lady_gm67, nu te-am contrazis cu nimic....erau gandurile mele, in asentimentul celor spuse de tine... :)
Postat 11 September 2006 - 07:16 PM
Postat 30 November 2006 - 04:25 PM
As face chiar orice pentru persoana iubita mai ales sa fim mereu impreuna si sa fim nedesprtiti pentru totdeauna,sa ne iubim si sa fim foarte fericiti impreuna...pentru toate astea si pt el as face orice...doar dak merita si dak ma iubeste cu adevarat...Eu am parte de asa ceva,am parte de o iubire si la fel si eu iubesk...[bine inteles pe el(Floryn)]...pentru floryn as face orice chiar orice...noi suntem fericiti impreuna iar dak s-ar intampla vreodata ceva rau eu as face ori ce ca sa fim iar fericiti ca acum...Am un mesaj pt puiul meu si acesta este:
"Te iubesk mult puishorul meu scump,te iubesk la infinit si-ti promit ca vom fi fericiti ori ce s-ar intampla si de s-ar intampla ceva vom trece cu bine peste tot si vom uita...te iubesk mult frumosul meu...
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla
NIMIC......GLUMAAAAA:p:p:p