Salt la continut

ce rol au femeile in societate?

- - - - -

11 replies to this topic

anda19

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 411 Postari:
 Femeia e cea care indura foarte multe..acum ce rol poate avea ea..in primul rand rolul de mama cred ca e cel mai sus rol pt ea si familia ei..dar altele au rolul de conducere de a da ordine de a fi in centrul atentiei,..

nadia_nicol86

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 223 Postari:

Cariera si copii sau copii si apoi cariera?

Este dilema femeii moderne, care vrea sa se realizeze profesional, dar pe care o intereseaza in acelasi timp aspectul sanatatii sale si al viitorului ei copil. Se pare insa ca standardele si exigentele lumii moderne o constrang sa aleaga mai intai prima varianta.

nadia_nicol86

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 223 Postari:

Cariera este prioritara sau nu?

Argumente pro

Argumente contra

Poti sa-i asiguri viitorului copil un nivel de trai cel putin decent.
Ai sentimentul ca esti o persoana realizata profesional si independenta financiar.
Esti un parinte matur, te simti responsabila si constienta de acest moment din viata ta si iti vei da tot interesul pentru educatia copilului.
Daca ai propriile tale venituri, nu depinzi de partenerul tau, iar daca apar probleme, iti va fi mai usor sa te descurci singura.
Riscul fiziologic de a concepe mai greu sau deloc dupa trecerea pragului celor 30 de ani.
Pot aparea unele complicatii in ceea ce priveste sanatatea mamei si a copilului, mai ales daca mama a depasit varsta de 35 de ani - intr-un astfel de caz, nasterea unui copil cu sindromul Down (mongoloism) nu este exclusa.
Diferentele prea mari de varsta dintre parinti si copil pot duce mai tarziu la numeroase divergente de opinii, cauzate de diferentele de mentalitati intre generatii.

myra905

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 37 Postari:
Fiecare barbat puternic are in spate o femeie...Trageti voi concluziile!

alina_p

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 319 Postari:

Eu una, am preferat copil iar apoi cariera. Nu sunt sigura 100% ca am procedat bine, dar asta este. Imi dau seama ca fetita mea are nevoie de mine ca sa-i fiu aproape mai mult timp, dar poate peste cativa ani va intelege sacrificiul meu.

`criss`

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 673 Postari:
Si eu la fel am procedat.Mai intai copilul si acum incep sa ma despart mai mult de el,incepe greul.Nu imi vine dar nu am de ales.

viojo

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 261 Postari:
Citat `criss`
Si eu la fel am procedat.Mai intai copilul si acum incep sa ma despart mai mult de el,incepe greul.Nu imi vine dar nu am de ales.

Prin absurd ..daca ai fi stiut ce te asteapta .....ce ai fi ales?

`criss`

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 673 Postari:
Acelasi lucru.Mi-am dorit prea mult un copil ca sa nu il fac.Daca ma ocupam inainte de "cariera" nu as mai fi facut copilul(asta sunt sigura).Pe cand acum am de ce sa muncesc si sa ma simt fericita cand ajung acasa.E greu dar sunt fericita.Asta conteaza.

viojo

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 261 Postari:
Citat `criss`
Acelasi lucru.Mi-am dorit prea mult un copil ca sa nu il fac.Daca ma ocupam inainte de "cariera" nu as mai fi facut copilul(asta sunt sigura).Pe cand acum am de ce sa muncesc si sa ma simt fericita cand ajung acasa.E greu dar sunt fericita.Asta conteaza.

Ai avea de ales ....dar nu cred ca esti o femeie perfectionista ce pune cariera inaintea ...familiei! ;)

PuFaRiNa

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 54 Postari:
Citat nadia_nicol86

Cariera si copii sau copii si apoi cariera?

Este dilema femeii moderne, care vrea sa se realizeze profesional, dar pe care o intereseaza in acelasi timp aspectul sanatatii sale si al viitorului ei copil. Se pare insa ca standardele si exigentele lumii moderne o constrang sa aleaga mai intai prima varianta.

standardele si exigentele lumii moderne o constrang.....eu una cred ca asta se intampla in societatea romaneasca......societate ce da sanse de reusita numai elitei..numai celor tari, buni, sau care au deja o baza financiara......PAREREA MEA :P.........in societatea moderna adevarata nu e chiar asa.....femeile sunt sprijinite in ceea ce priveste familie si intemeierea acesteia.....la noi in societatea romaneasca e greu 

`criss`

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 673 Postari:
Citat viojo

Ai avea de ales ....dar nu cred ca esti o femeie perfectionista ce pune cariera inaintea ...familiei! ;)

Crezi bine.Nu pun cariera inaintea familiei.

viojo

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 261 Postari:
Money mouthCitat `criss`
Citat viojo

Crezi bine.Nu pun cariera inaintea familiei.

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila