Postat 09 March 2006 - 09:13 PM
Cariera si copii sau copii si apoi cariera? Este dilema femeii moderne, care vrea sa se realizeze profesional, dar pe care o intereseaza in acelasi timp aspectul sanatatii sale si al viitorului ei copil. Se pare insa ca standardele si exigentele lumii moderne o constrang sa aleaga mai intai prima varianta. |
Postat 09 March 2006 - 09:20 PM
Cariera este prioritara sau nu?
| ||||
Postat 14 March 2006 - 10:25 AM
Postat 14 March 2006 - 04:28 PM
| Acelasi lucru.Mi-am dorit prea mult un copil ca sa nu il fac.Daca ma ocupam inainte de "cariera" nu as mai fi facut copilul(asta sunt sigura).Pe cand acum am de ce sa muncesc si sa ma simt fericita cand ajung acasa.E greu dar sunt fericita.Asta conteaza. |
Ai avea de ales ....dar nu cred ca esti o femeie perfectionista ce pune cariera inaintea ...familiei! ;)
Postat 14 March 2006 - 05:45 PM
|
standardele si exigentele lumii moderne o constrang.....eu una cred ca asta se intampla in societatea romaneasca......societate ce da sanse de reusita numai elitei..numai celor tari, buni, sau care au deja o baza financiara......PAREREA MEA :P.........in societatea moderna adevarata nu e chiar asa.....femeile sunt sprijinite in ceea ce priveste familie si intemeierea acesteia.....la noi in societatea romaneasca e greu
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla
Citat `criss`