Salt la continut

Ceea ce simt pentru tine nu se exprima prin cuvinte

- - - - -

6 replies to this topic

anuta85@mail.md

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 70 Postari:
Ţi-aş spune că esti aerul meu , ţi-aş spune că eşti soarele meu … dar nu o voi spune , fiindcă ceea ce simt pentru tine nu se exprimă prin cuvinte, eu am nevoie de timp ca să-ţi dovedesc ca te iubesc şi te rog să nu ma uiţi , te rog sa-mi acorzi acest timp . Te sarut

anda19

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 411 Postari:
nu se poate exprima in cuvinte ceea ce simti pt o persoana..daca te intreaba ma iubescti...zici da...dar nu ii poti arata prin cuvinte decat prin fapte...

andrabella_andy

Junior Member

• Membri
  • PipPip
  • 12 Postari:
ANDREEA 15 ANI

DRAGOSTEA NU SE MASOARA IN CUVINTE CI IN FAPTE...DECI DAKA IUBESTI O PERSOANA ARATA-I CEEA CE TU SIMTI PRNTRU EA SAU EL DEPINDE DE SEX

NU UITATI IUBITI SINCER SI VETI FI IUBITI

simonutza_ciobanu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 494 Postari:
Citat anda19:
nu se poate exprima in cuvinte ceea ce simti pt o persoana..daca te intreaba ma iubescti...zici da...dar nu ii poti arata prin cuvinte decat prin fapte...

miki

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 354 Postari:
foarte adevarat ce ati spus... dar atunci de ce mai exista cuvintele 'te iubesc!'? oare nu pentru a sublinia sentimentele? Caci ele nu pot fi vazute? Eu cred in fapte dar cred si in cuvinte caci si ele ne definesc ca si fiinte. stiu ca sunt oameni care se folosesc de arta vorbirii ca sa insele persoanele naive... dar cred ca ii putem recunoaste, nu? eu una imi dau seama cand cineva mi se adreseaza cu un scop sau cand e o persoana sincera. asa e si cu iubirea simti ca te iubeste si realizezi ca acele cuvinte sunt adevarate, iar daca le auzi dar nu simti iubirea iti dai seama ca sunt cuvinte desarte...

simonutza_ciobanu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 494 Postari:

ms k ne dai dreptate,dar uni au tansformat cuvantul te iubesc intr-un cuv oarecare il folosesc mereu fara a avea un sentiment de aceea trebuie sa-ti si demonstreze binenteles nu se pune problema sa nu se ami spuna TE IUBESC dar o de demonstratie nu strica ce credeti?

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:

as putea trai fara tine, dar nu vreau pt ca tu esti viata mea si fara tine as fi ca o fantoma ce batuie lumea fara sa-si gaseasca locul, doar te iubesc si atat!!!

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila