Salt la continut

Asa cum esti tu

- - - - -

33 replies to this topic

litoral65

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 356 Postari:
Fiecare clipa pe care mi-o daruiesti este mai frumoasa, mai sincera, mai calda, mai luminoasa, mai nebunatica, mai tanara, mai ....asa cum esti tu- pentru ca vine de la tine! Si pentru asta te iubesc.

mihaela_2810

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 61 Postari:

Citesc si recitesc .."Asa cum esti tu" si cel/cea care se regaseste in tot ceea ce spui realizeaza faptul ca devine mai valoros/oasa odata cu secundele, minutele...timpul...petrecut impreuna/alaturi de tine....

litoral65

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 356 Postari:
Poate da, poate nu.

mihaela_2810

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 61 Postari:

Cand spui "poate da, poate nu" te referi la faptul ca nu realizeaza? ...

De aceea exista speranta, de aceea adresam cuvinte dragi pentru cei dragi noua, exista..SPERANTA!

litoral65

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 356 Postari:
Speranta intotdeauna moare ultima.

a2dyta

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 38 Postari:

scrii cuvinte pline de sensibilitate..............................continua.

MAI ASTEPT!

litoral65

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 356 Postari:
Am luat 2 cuvinte la intamplare si le am inghitit cu putina pa , ca pe niste medicamente. Le am simtit cum aluneca. De atunci nu spun decat - te iubesc, te astept, mi e dor.

mason-ita

Junior Member

• Membri
  • PipPip
  • 12 Postari:
astepti ceva ce nu ai? sau deja ai acel ceva? Smile

litoral65

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 356 Postari:

Omul  doreste mereu sa aiba mai mult decat are.

DanyelL

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 151 Postari:
Citat litoral65

sunt cuvinte foarte rare... le-am spus si eu candva , cuiva... pe atunci nu realizam inca ce spusesem cu timpul multe s-au schimbat .. sufletul meu a inceput sa se inchida din ce in ce mai mult ... ca pana la urma sa realizez ca totusi am nevoie de sperantza si ma agatz de fiecare coltzisor de sperantza rasarita la orizont cu toate ca stiu ca pana la urma nu va fi decat un coltzisor si devin pe zi ce trece mai neincrezator iar cuvinte precum  "te iubesc" "te ador" "te doresc"... etc devin din ce in ce mai indepartate si mai greu de rostit....

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:
Te inteleg si iti inteleg starea Danyell..nu numai tu ci cred ca mare parte dintre noi am trecut printr-o deceptie sau mai multe, care ne-a afectat si poate ca inca ne mai afecteaza....am spus candva anumite cuvinte sacre si acum au ramas in mintea noastra de domeniul trecutului, dar inca sunt acolo undeva in sufletul nostru, au ocupat un loc aparte si nu vor disparea de acolo niciodata; vor ramane acolo pana va aparea din nou o raza de soare in sufletul nostru ca sa lumineze acel coltisor al sufletului inca umbrit de suferinta...dar stiu ca acea raza de soare va aparea, si ai sa poti sa spui din noi acele cuvinte magnifice si dragi noua ...trebuie sa nu lasi sa te cuprinda intunericul de tot si sa puna stapanire pe intreg sufletul tau....sa lasi loc sa patrunda si celelalte raze de soare ...si asa se va face lumina in al tau suflet.

litoral65

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 356 Postari:
Citat DanyelL
Citat litoral65

sunt cuvinte foarte rare... le-am spus si eu candva , cuiva... pe atunci nu realizam inca ce spusesem cu timpul multe s-au schimbat .. sufletul meu a inceput sa se inchida din ce in ce mai mult ... ca pana la urma sa realizez ca totusi am nevoie de sperantza si ma agatz de fiecare coltzisor de sperantza rasarita la orizont cu toate ca stiu ca pana la urma nu va fi decat un coltzisor si devin pe zi ce trece mai neincrezator iar cuvinte precum  "te iubesc" "te ador" "te doresc"... etc devin din ce in ce mai indepartate si mai greu de rostit....

..cand va sosi clipa sufeltul va sti ca trebuie  sa rostesti "te iubesc" "te ador" "te doresc"... etc .Orice deceptie este o invatatura.

crina_2006

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 5 Postari:
FrownTongue outTe iubesc nu pentru ceea ce esti tu ci pentru ceea ce sunt eu cand sunt cu tine...dar te iubesc totusi ASA CUM ESTI TUTongue outSurprisedDragostea mea pentru tine nu poate fi descrisa in cuvinte...

crina_2006

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 5 Postari:
FrownTongue outTe iubesc nu pentru ceea ce esti tu ci pentru ceea ce sunt eu cand sunt cu tine...dar te iubesc totusi ASA CUM ESTI TUTongue outSurprisedDragostea mea pentru tine nu poate fi descrisa in cuvinte...

Angell

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 4 Postari:
Tu esti inceputul si sfarsitul meu, eu si cu tine suntem  NOI, noi insemnand sfera iubirii desavarsite.Sufletul meu s-a imbolnavit de tine...Tu si cu mine doua zapezi ce se topesc una dupa alta...am invatzat sa te iubesc asa cum respir:profund, adanc si iremediabil!

rasfatzata20

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 2 Postari:
Sincer,inainte daca imi spunea cineva k am sa iubesc o persoana asa de mofturoasa, asa de pretentioasa, asa de....etc, nu l-as fi crezut dar acum pun capul in pamant si zic k da, iubesc o astfel de persoana in ciuda a tot ce s-a intamplat...ce ti-e si cu sufletul asta..offf....iubim pe cei care ne dau mai putina atentie decat cei care ne-o ofera pe tava....asa suntem noi oamenii...complicati...!

myra905

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 37 Postari:
Am scris pe cerul albastru, dar norii mi-au sters cuvintele. Am scris pe tarmul marii, dar valurile mi-au sters cuvintele. Am scris pe pamantul din gradina mea, dar vantul mi-a spulberat cuvintele. Am scris pe inima mea si nimeni si nimic nu-mi va putea sterge numele tau ...

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:
Foarte frumos !!

litoral65

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 356 Postari:
Citat rasfatzata20
Sincer,inainte daca imi spunea cineva k am sa iubesc o persoana asa de mofturoasa, asa de pretentioasa, asa de....etc, nu l-as fi crezut dar acum pun capul in pamant si zic k da, iubesc o astfel de persoana in ciuda a tot ce s-a intamplat...ce ti-e si cu sufletul asta..offf....iubim pe cei care ne dau mai putina atentie decat cei care ne-o ofera pe tava....asa suntem noi oamenii...complicati...!

Uneori iubirea nu cunoaste limite, defecte, calitati, frumusete sau uratenie.....iubesti si atat. 

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:
Asa este ..nu mai tii seama de nimic ...ca nu ai unde sta , ca nu ai bani , etc ....iubesti si atat este important !

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila