Postat 04 March 2006 - 04:31 PM
| Speranta intotdeauna moare ultima. |
sunt cuvinte foarte rare... le-am spus si eu candva , cuiva... pe atunci nu realizam inca ce spusesem cu timpul multe s-au schimbat .. sufletul meu a inceput sa se inchida din ce in ce mai mult ... ca pana la urma sa realizez ca totusi am nevoie de sperantza si ma agatz de fiecare coltzisor de sperantza rasarita la orizont cu toate ca stiu ca pana la urma nu va fi decat un coltzisor si devin pe zi ce trece mai neincrezator iar cuvinte precum "te iubesc" "te ador" "te doresc"... etc devin din ce in ce mai indepartate si mai greu de rostit....
Postat 04 March 2006 - 06:19 PM
Postat 04 March 2006 - 08:51 PM
Citat litoral65
sunt cuvinte foarte rare... le-am spus si eu candva , cuiva... pe atunci nu realizam inca ce spusesem cu timpul multe s-au schimbat .. sufletul meu a inceput sa se inchida din ce in ce mai mult ... ca pana la urma sa realizez ca totusi am nevoie de sperantza si ma agatz de fiecare coltzisor de sperantza rasarita la orizont cu toate ca stiu ca pana la urma nu va fi decat un coltzisor si devin pe zi ce trece mai neincrezator iar cuvinte precum "te iubesc" "te ador" "te doresc"... etc devin din ce in ce mai indepartate si mai greu de rostit.... |
..cand va sosi clipa sufeltul va sti ca trebuie sa rostesti "te iubesc" "te ador" "te doresc"... etc .Orice deceptie este o invatatura.
Postat 05 March 2006 - 05:10 PM
Postat 07 March 2006 - 05:51 PM
Postat 07 March 2006 - 05:57 PM
Postat 07 March 2006 - 11:00 PM
| Sincer,inainte daca imi spunea cineva k am sa iubesc o persoana asa de mofturoasa, asa de pretentioasa, asa de....etc, nu l-as fi crezut dar acum pun capul in pamant si zic k da, iubesc o astfel de persoana in ciuda a tot ce s-a intamplat...ce ti-e si cu sufletul asta..offf....iubim pe cei care ne dau mai putina atentie decat cei care ne-o ofera pe tava....asa suntem noi oamenii...complicati...! |
Uneori iubirea nu cunoaste limite, defecte, calitati, frumusete sau uratenie.....iubesti si atat.
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla

Te iubesc nu pentru ceea ce esti tu ci pentru ceea ce sunt eu cand sunt cu tine...dar te iubesc totusi ASA CUM ESTI TU