Salt la continut

lista cu prieteni...

- - - - -

17 replies to this topic

mihaela_2810

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 61 Postari:

Salut, tuturor celor de-aici. Ma numesc Mihaela, am 39 de ani, sunt casatorita si am un baietel,Adrian, de 12 ani.Am deja o lista cu prieteni: unora le-am cerut sa accepte sa fiu in lista lor, altora le-am dat acceptul sa faca parte din lista mea de prieteni.

De ce scriu toate acestea?

Pentru ca, doresc sa cred ca nu m-am inselat cand am considerat ca, a face parte din lista de prieteni, nu inseamna mai mult decat a ne cunoaste mai bine - reciproc - si a pastra o prietenie amicala, dezinteresata

Parerea Dvs imi este de mare folos..astept, multumesc. 

Cu simpatie si respect, Mihaela

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
Sigur vei gasi cu cine sa vorbesti!! Aici oamenii sunt prietenosi, cred ca ai observat!! Vino caty mai des pe forum!! Kiss

mihaela_2810

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 61 Postari:

Intr-adevar, sunteti persoane foarte prietenoase.

Incerc sa stau cat de mult imi permite timpul liber si ma bucur cu/de fiecare clipa petrecuta aici, unde suntem impreuna si unde putem discuta atat de multe...

Multumesc.

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
Smile  Atunci...cred te vei simti bine cu noi!!!

mihaela_2810

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 61 Postari:

Am toata convingerea ca asa va fi!!

Inca o data, multumesc, mai ales tinand cont de faptul ca vine din partea dvs., care aveti o contributie insemnata aici!Smile

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
Multumesc pentru apreciere, dar daca vei merge si la alte topicuri vei vedea ca toti au o contributie importanta aici...si tu esti una dintre acele persoane!!!

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
Citat mihaela_2810

Salut, tuturor celor de-aici. Ma numesc Mihaela, am 39 de ani, sunt casatorita si am un baietel,Adrian, de 12 ani.Am deja o lista cu prieteni: unora le-am cerut sa accepte sa fiu in lista lor, altora le-am dat acceptul sa faca parte din lista mea de prieteni.

De ce scriu toate acestea?

Pentru ca, doresc sa cred ca nu m-am inselat cand am considerat ca, a face parte din lista de prieteni, nu inseamna mai mult decat a ne cunoaste mai bine - reciproc - si a pastra o prietenie amicala, dezinteresata

Scuza-ma, cred ca nu am fost foarte atenta...parerea mea e ca putem fi toti prieteni...Ca lista pentru prieteni e foarte binevenita...dar poate mai sunt si alte pareri...Smile

`criss`

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 673 Postari:
Citat mihaela_2810

Cred ca stiu ce vrei sa spui(sa intrebi).Uneori cei din "lista de prieteni" vor mai mult decat o prietenie amicala si aici se strica totul,Daca la asta te refereai sa stii ca si eu am patito si din cauza asta am perdut multi pe care ii credeam prieteni.O data ce lucruriile au avansat de la o prietenie amicala la altceva nu mai poate reveni oricat ai incerca.

DanyelL

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 151 Postari:
Citat `criss`
Citat mihaela_2810

Parerea Dvs imi este de mare folos..astept, multumesc.

Cred ca stiu ce vrei sa spui(sa intrebi).Uneori cei din "lista de prieteni" vor mai mult decat o prietenie amicala si aici se strica totul,Daca la asta te refereai sa stii ca si eu am patito si din cauza asta am perdut multi pe care ii credeam prieteni.O data ce lucruriile au avansat de la o prietenie amicala la altceva nu mai poate reveni oricat ai incerca.

criss ai mare dreptate.. si eu am facut greseala asta de foarte multe ori de aincerca ceva mai mult ... acum sper ca nu o sa mai fac greseala asta...

`criss`

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 673 Postari:
Citat DanyelL
Citat `criss`

criss ai mare dreptate.. si eu am facut greseala asta de foarte multe ori de aincerca ceva mai mult ... acum sper ca nu o sa mai fac greseala asta...

Nu stiu daca in cazul tau a fost o gresala,doar tu esti cel care iti dai seama cand intreci masura si trebuie sa te opresti.Daca e acelasi sentiment din ambele parti(de a afla mai mult) atunci asta nu e nici o problema(cred)

mihaela_2810

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 61 Postari:

Draga criss,

Ma simt datoare, din respect, sa fac mentiunea ca, la mine s-a intamplat doar sa rog o persoana sa accepte sa fac parte din lista sa de prieteni si, politicos - intr-adevar, m-a refuzat, probabil, in ideea ca as dori altceva decat ...vezi explicatiile de mai sus...

Acum inteleg mai usor de ce acest refuz, poate a intalnit persoane similare cu cele pe care le-ai intalnit tu, si a incercat sa evite - de la bun inceput -

perla

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 215 Postari:
In viziunea mea termenul de "prieten" e unul mult prea sacru pentru a-l banaliza...poti da acceptul unei persoane care-ti "cere prietenia" si despre care nu stii nimic - din respectul pe care-l ai fata de oameni, (asta insemnand ca esti o persoana deschisa), dar ceea ce ulterior iti confirma a fi... te poate indreptati sa-i dai refuzul... 

litoral65

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 356 Postari:

Bine ai sosit printre noi si vad ca in sfarsit te ai hotarat sa iei parte la discutii cu toate ca esti de mai mult timp pe acest sit. Oricum speram cavei sta cat mai mult cu noi.

soryn

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 162 Postari:
 Ar fii placut sa fim acceptati ca prieteni de toti cei de care ne place , putin conteaza motivul pt.care ne place . Ar fi placut sa facem o reuniune ,macar o data pe an , sa ne cunoastem si in carne si oase . Eu sunt inca surprins de cite persoane placute am gasit aici si imi doresc sa le fiu prieten .Dezinteresat ,nu stiu daca e posibil pt nimeni , simplul fapt ca ne place sa schimbam 2 vorbe si ne simtim mai bine , devenim interesati , deci nu cred ca exista prietenii dezinteresate .

litoral65

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 356 Postari:
 Unele persoane pot inteleg gresit prietenia in acest site. Nu tre sa te necazesti ca cineva nu a fost deacord sa fi in lista de prieteni si sper sa nu  fi descurajata de acest lucru. Noi te asteptam in continuare printre noi.

DanyelL

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 151 Postari:

comsi comsa.. fiecare intzelege din a fi prieten mai mult sau mai putzin esentzialul... si ceea ce vrea bineintzeles..

dar asta nu inseamna ca nu  ne vom mai face prieteni doar pentru ca poate fi si alceva... pan la urma suntem oameni si putem comunica dorintzele noastre

si putem accepta sau refuza Yell

... app daca cineva vrea sa intre in lista mea de prieteni in mod sigur nu va primi un refuz indiferent cine este Wink

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:
Ai dreptate danyell...fiecare intelege prietenia in felul sau si fiecare dintre noi are putere de decizie in ceea ce face sau in ceea ce nu face ...cel mai important pentru mine este ca sunt pe acest site inscrisa, ca particip la discutii cu voi, ca sunt alaturi de voi si ca pot spune ca am prieteni .

viojo

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 261 Postari:
Citat DanyelL

comsi comsa.. fiecare intzelege din a fi prieten mai mult sau mai putzin esentzialul... si ceea ce vrea bineintzeles..

dar asta nu inseamna ca nu  ne vom mai face prieteni doar pentru ca poate fi si alceva... pan la urma suntem oameni si putem comunica dorintzele noastre

si putem accepta sau refuza Yell

... app daca cineva vrea sa intre in lista mea de prieteni in mod sigur nu va primi un refuz indiferent cine este Wink

Yell

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila