Cred ca fiecare dintre noi avem unul sau mai multe hobby-uri, activitati care ne plac foarte mult, care ne relaxeaza. Unii avem ca hobby: jocurile online, calatoriile, plimbarile in aer liber, masinile, sportul de diferite genuri, filmele, pictura, sculptura, cantecul. Sunt activitati pe care ne place sa le facem ori de cate ori avem ocazia, cu care scapam de stres poate zilnic sau daca nu, macar din cand in cand.
Multe pasiuni duc chiar la crearea unei cariere de succes, nu este greu sa ai succes cu ceva ce-ti place foarte mult, este ceva ce faci deci foarte bine.
Dar de cele mai multe ori hobby-urile sunt activitati extra profesionale intr-adevar. Unele sunt haruri cu care ne nastem, cum ar fi talentul de a canta, de exemplu, altele le dobandim sau le descoperim poate mai tarziu
4 replies to this topic
Postat 05 April 2010 - 09:31 PM
Ai dreptate Emilia,fiecare dintre noi avem cate un hobby....sau mai multe.Eu de exemplu pot spune ca-mi place meseria pe care o profesez,imi place sa joc sah,sa tricotez sau crosetez,imi place sa desenez,sa dansez,sa compun poezii(cu toate ca muza...nu este intotdeauna prea aproape de mine),imi place sa gatesc,sa ma plimb...(cand mai traia catelusa mea...ma plimbam zilnic de cel putin doua ori)...si imi mai place sa navighez pe forum...
Postat 10 April 2010 - 11:02 PM
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla