Salt la continut

Ce parere aveti despre site-ul ROU.RO

* * * * * 1 Voturi

5 replies to this topic

id-uri.ro

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 1 Postari:
Daca ati citit blogul rou.ro rou.ro/blog sau daca ati folosit deja site-ul nostru, stiti ca punem mare accnet pe informatie si utilitate, pe cat posibil nu afisam reclame publicitare si tratam vizitatorii si membrii ca oameni nu ca o lista de ip-uri. Am facut si aici un sondaj cu privire la parerea dvs. despre site , multumim celor care ne ajuta prin exprimarea opiniei

Paula_40

Administrator

• Moderators
  • 7448 Postari:
Forumul.Ro > Forumul meu pe Forumul.Ro > ROU.RO >
Ce parere am despre site-ul ROU.RO ?
Inceputul este PROMITATOR ! Ideile, sau mai bine zis felul cum este gandit acest site, va aduce foarte multi vizitatori Urez echipei site-ului ROU.RO...MULTE SUCCESE,REUSITE...SI FELICITARI pentru tot ce fac pentru vizitatorii acestui site !

Dana

Administrator

• Moderators
  • 9063 Postari:
FELICITARI !!! :cool:

ROU.RO este intr-adevar un site necesar si folositor !...informarea, comunicarea, libera exprimare...e tot ce ne dorim de la un site ! Sunt sigura ca vor fi multi membrii si vizitatori care au aici posibilitatea de a gasi orice informatie sau continut de interes general.

ROU.RO ...un site care promite multe...si a dat deja mult.

FELICITARI echipei care a creat acest site si multe succese in continuare!!!

Vizitator_pitzi17_

• Vizitatori
Foarte frumos noul format sper sa ma si obisnuiesc! :D

Vizitator_razvan78_88_

• Vizitatori
Foarte bun site-ul. O singura observatie: cred ca ar fi bine la sectiunea vremea sa apara si unitatile in care se exprima temperatura si presiunea atmosferica, mai ales ca aceasta din urma vad ca este exprimata in "mbar", unitate de masura mai putin uzuala.
Numai bine!

Vizitator_raducu_

• Vizitatori
multumesc celor care au realizat acest site deoarece chiar nu mai suportam sa intru pe kappa sau rol si sa fiu agasat de toate reclamele alea.. si totusi intrebare, este site non profit? cum va sustineti proiectul?
Multumesc

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila