Daca ati citit blogul rou.ro rou.ro/blog sau daca ati folosit deja site-ul nostru, stiti ca punem mare accnet pe informatie si utilitate, pe cat posibil nu afisam reclame publicitare si tratam vizitatorii si membrii ca oameni nu ca o lista de ip-uri. Am facut si aici un sondaj cu privire la parerea dvs. despre site , multumim celor care ne ajuta prin exprimarea opiniei
5 replies to this topic
Postat 09 April 2010 - 01:57 AM
Forumul.Ro > Forumul meu pe Forumul.Ro > ROU.RO >
Ce parere am despre site-ul ROU.RO ?
Inceputul este PROMITATOR ! Ideile, sau mai bine zis felul cum este gandit acest site, va aduce foarte multi vizitatori Urez echipei site-ului ROU.RO...MULTE SUCCESE,REUSITE...SI FELICITARI pentru tot ce fac pentru vizitatorii acestui site !
Ce parere am despre site-ul ROU.RO ?
Inceputul este PROMITATOR ! Ideile, sau mai bine zis felul cum este gandit acest site, va aduce foarte multi vizitatori Urez echipei site-ului ROU.RO...MULTE SUCCESE,REUSITE...SI FELICITARI pentru tot ce fac pentru vizitatorii acestui site !
Postat 13 April 2010 - 05:34 PM
FELICITARI !!!
ROU.RO este intr-adevar un site necesar si folositor !...informarea, comunicarea, libera exprimare...e tot ce ne dorim de la un site ! Sunt sigura ca vor fi multi membrii si vizitatori care au aici posibilitatea de a gasi orice informatie sau continut de interes general.
ROU.RO ...un site care promite multe...si a dat deja mult.
FELICITARI echipei care a creat acest site si multe succese in continuare!!!
ROU.RO este intr-adevar un site necesar si folositor !...informarea, comunicarea, libera exprimare...e tot ce ne dorim de la un site ! Sunt sigura ca vor fi multi membrii si vizitatori care au aici posibilitatea de a gasi orice informatie sau continut de interes general.
ROU.RO ...un site care promite multe...si a dat deja mult.
FELICITARI echipei care a creat acest site si multe succese in continuare!!!
Vizitator_razvan78_88_
Postat 29 September 2010 - 08:31 AM
Vizitator_razvan78_88_
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla