Salt la continut

EXPERTII SE POT INSELA!!!

- - - - -

10 replies to this topic

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:

*Profesorul de muzica al lui Beethove a spus despre el :"Nu e nici o speranta sa devina compozitor!"

*Cand Thomas Edison era elev, profesorii sai au afirmat ca este atat de prost incat nu va fi in stare niciodata sa invete ceva.

*Cand F. W. Woolworth s-a angajat intr-un magazin la 21 de ani, i s-a interzis sa stea de vorba cu clientii pentru ca "nu avea spirit comercial".

*Walt Disney a fost concediat de editorul unui ziar pentru ca "nu avea idei bune".

*Faimosului tenor Enrico Caruso i-a spus profesorul de muzica:"Nu poti canta.N-ai pic de voce!"

*Louisa Mae Alcott, autoarea cartii " Little Women", a fost considerata de un editor incapabila sa scrie o carte pe care altii sa doreasca s-o citeasca."

Faptul ca unii oameni au talent si experienta intr-un anumit domeniu nu inseamna ca ei pot vedea potentialul care exista in altii.

Daca copiii tai au o pasiune si vor sa incerce ceva nou, incurajeaza-i. Gandeste-te de doua ori inainte de a asculta sfatul negativ al expertilor in domeniul respectiv.Parerea unui expert poate fi o piedica in calea valorificarii potentialului copilului tau. Desigur, daca copiii au o pasiune gresita, imorala sau care le dauneaza, nu le permite s-o urmeze, dar , daca nu este asa, ajuta-i!!!

Smile 

donald

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 521 Postari:

Da, si inca cum se inseala expertii. Si ei tot oameni sunt, si cu totii suntem subiectivi.

Eu am o vorba: suntem obiectivi numai atunci cand spunem ca nu suntem obiectivi.

Atunci sa nu ne lasam influentati de parerile altora, desi le putem asculta pentru comparatii.

Ayrsen

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 775 Postari:
...am si eu o intrebare...cine e Thomas Edison, F W Woolworth, Enrico caruso shi Louisa Mae Alcott???Smile

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
Citat Ayrsen
...am si eu o intrebare...cine e Thomas Edison, F W Woolworth, Enrico caruso shi Louisa Mae Alcott???Smile

Documenteaza-te, ca tine de cultura generala!

Edison a inventat ceva (afla tu ce), Woolworth a devenit mare om de afaceri, Enrico Caruso...cauta la domeniul muzica, poate-ti spune ceva, iar despre Louisa Mae A. ti-am spus cine e...dar daca nu citesti cu atentie...Hai, cauta, ca esti baiat istet!! Nimeni nu stie tot, dar toti putem cauta si afla, daca vrem...Smile

Ayrsen

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 775 Postari:
"Hai, cauta, ca esti baiat istet!! Nimeni nu stie tot, dar toti putem cauta si afla, daca vrem..." ..Bine ai zis..daca vrem ..da cine are chef sa le vada viata la toti care o inventat sau o avut succes in ceva? sa fie sanatosi :)..daca no murit deja

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
Mai, nu trebuie sa le stie viata!!! Macar ce au realizat , ca merita!!! Dar ...cum doresti...M-ai dezamagit...Undecided

Ayrsen

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 775 Postari:
lololl Warrior nam vrut..sorry Wink

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
...Pai sa dovedesti ca nu ai vrut...Afla macar cine a fost Edison...Smileadica ce a inventat...

Ayrsen

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 775 Postari:
..amu tio zic din memoria mea..cumva becul? ..daca nu e aia atunci nushSmile

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
Ai vazut ca stii? Asa mai merge...Undecided