Salt la continut

fotografia

- - - - -

47 replies to this topic

mireluca

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 300 Postari:
Mie imi place teribil sa fotografiez,mai ales peisaje.Nu am insa un aparat performant,deci ma descurc cum pot.Imi place sa dezleg rebus,sa tricotez,iubesc iesirile in natura,mai ales daca nu este aglomeratie.

janette

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 63 Postari:
Si mie imi place foarte mult sa fotografiez........animalele.....mi-ar place sa fotografiez delfini....

red_rose

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 6 Postari:

acesta este si hobby-ul meu....ador sa fac fotografii...

`criss`

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 673 Postari:
Si mie imi place sa fotografiez.Sper sa ajung in curand sa vad marea si o sa fac niste poze cum arata plaja acum(dupa inundatia care a fost).O sa le pun pe site.Nu stiu singur cand ajung la noi bate vantul si e frig,astept sa se incalzeasca putin.

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:

Coooll abia astept sa vad fotografiile criss...mai ales ca nu am vazut marea de ceva ani...dar fiindca tu esti langa mare mereu ....inseamna ca voi vedea marea asa cum este ea acum in aceasta perioada a anului ....

Si mie imi place fotografia ...  

anda19

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 411 Postari:
imi place fotografia

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:
Cui nu ii place fotografia ...cred ca mai la toata lumea ...

`criss`

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 673 Postari:
LadyI cred ca ai vazut fotografiile cu marea.Le-am pus.

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:
Sincera sa fiu criss nu le vazuzem ....dar bine ca mi-ai spus si iti multumesc ....sunt super pozele, pentru ceva clipe m-am transpus imaginar la mare si a fost super ....

`criss`

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 673 Postari:
Ma bucur ca ti-au placut

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:
Sunt superbe criss si cred ca au placut la mai multa lume de aci ....super momente ....Money mouth

`criss`

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 673 Postari:
Cand o sa fie fremea mai frumoasa o sa ma duc sa mai fac.Dar acum la noi ninge si e frig

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:
abia astept criss....asa e si la mine ....si cred ca asa este vremea in toata tara ...

CAMMELUTZA

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2113 Postari:
sunt frumoase pozele criss si mi-ai facut un dor de mare...... dar se pare ca va fi de lucru pentru reamenajare. cam asa spun ultimile poze.

`criss`

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 673 Postari:
Da ,e un proiect mare.Vor sa faca port in lac si sa uneasca lacul cu marea printr-un canal iar pe deasupra sa faca pod.CAm atat stiu cum aflu mai mult va anunt

CAMMELUTZA

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2113 Postari:
te rugam. ca acum vine vara si sa stim ce avem de facut.

gabidc68

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5822 Postari:
Fotografiatul este un hobby foarte util el ne ajuta sa pastram clipe frumoase in imagini peste trecerea implacabila a vremii !

CAMMELUTZA

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2113 Postari:
Citat gabidc68
Fotografiatul este un hobby foarte util el ne ajuta sa pastram clipe frumoase in imagini peste trecerea implacabila a vremii !

DA! TU SI CU TINE, CU DREAPTA SI CU STANGA!

Ale3csis

Just a member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2480 Postari:
Citat CAMMELUTZA
Citat gabidc68

DA! TU SI CU TINE, CU DREAPTA SI CU STANGA!

SI FATA DE LA PAGINA 5 DIN LIBERTATEA NUMA CA MAI APROAPE SUNT ZARURILE NEBATUTE

lidia2000

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 907 Postari:
A propos de fotografii,mi s-a reprosat in razboiul pe care tocmai l-am incheiat faptul ca nu am curajul sa-mi pun poza personala pe site,citez "fata si profil".Nu mi-am pus poza,e-adevarat,cu toate ca arat binisor si n-as fi speriat pe nimeni dar nu vad ce rost ar fi avut,doar nu e site de matrimoniale si nici 20 de ani nu mai am.Am preferat sa afisez poza unei actrite pe care eu o admir foarte tare si nu mi-am imaginat ca va fi cineva care sa n-o recunoasca.Este vorba de SHARON STONE,nu?Sper ca va face placere imaginea ei.
Am gresit cumva?

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila