Eu sint adepta relatiei de durata, consider ca persoanele implicate pot face ca relatia sa fie intotdeauna la fel de frumoasa, sa nu lase monotonia si rutina sa se instaleze :)
Consider ca o astfel de relatiei trebuie sa se bazeze pe incredere, respect si bineinteles sentimentele sa fie profunde. Numai asa cred ca o relatie poate sa dureze, sa fie imbunatatita atunci cand apar momente mai grele; bazandu-se unul pe altul cei doi parteneri vor reusi intotdeauna sa se afirme si relatia lor sa dainuie. Altfel, e mult mai complicat...
Voi ce parere aveti?
11 replies to this topic
Vizitator_anca_
Postat 13 August 2010 - 10:15 PM
Vizitator_anca_
Postat 08 September 2010 - 09:03 PM
Emilia, la 30 March 2010 - 12:10 PM, a spus:
Eu sint adepta relatiei de durata, consider ca persoanele implicate pot face ca relatia sa fie intotdeauna la fel de frumoasa, sa nu lase monotonia si rutina sa se instaleze 
Consider ca o astfel de relatiei trebuie sa se bazeze pe incredere, respect si bineinteles sentimentele sa fie profunde. Numai asa cred ca o relatie poate sa dureze, sa fie imbunatatita atunci cand apar momente mai grele; bazandu-se unul pe altul cei doi parteneri vor reusi intotdeauna sa se afirme si relatia lor sa dainuie. Altfel, e mult mai complicat...
Voi ce parere aveti?
Voi ce parere aveti?
frumos spus emilia!
Vizitator_alex_
Postat 08 September 2010 - 10:26 PM
Vizitator_alex_
depinde de persoana, sunt unele persoane cu care este de preferat sa ai o relatie de lunga durata si serioasa si alte persoane cu care nici nu ai putea sa iti imaginezi asa ceva in schimb o relatie mai scurta si mai distractiva ar fi indicata
nu cred ca este cineva care prefera doar un tip de relatie poate depinde doar de momentul vietii in care ii gaseste acea relatie , numai bine la toata lumea
nu cred ca este cineva care prefera doar un tip de relatie poate depinde doar de momentul vietii in care ii gaseste acea relatie , numai bine la toata lumea
Postat 09 September 2010 - 09:54 AM
alex, la 08 September 2010 - 10:26 PM, a spus:
depinde de persoana, sunt unele persoane cu care este de preferat sa ai o relatie de lunga durata si serioasa si alte persoane cu care nici nu ai putea sa iti imaginezi asa ceva in schimb o relatie mai scurta si mai distractiva ar fi indicata
Hmm...frumos si real in acelas timp!
Postat 14 November 2010 - 06:41 PM
Emilia, la 30 March 2010 - 12:10 PM, a spus:
Eu sint adepta relatiei de durata, consider ca persoanele implicate pot face ca relatia sa fie intotdeauna la fel de frumoasa, sa nu lase monotonia si rutina sa se instaleze 
Voi ce parere aveti?
Voi ce parere aveti?
Asta afirmai 1n 30 martie 2010, mai avem putin pàn´n 2011,s-a schimbat ceva? Ceea ce-ti doresti e normal.Numai cá normalul a ajuns sá fie dorintá in vremurile pe care le tráim. Oare mai existá normalitate, spun in general, in relatiile noastre?
Sufletul e ceva în noi
Care nu poate exista în afară.
Care nu poate exista în afară.
Postat 27 July 2011 - 09:38 PM
Postat 09 November 2011 - 02:32 PM
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla