Salt la continut

Ce tip de relatie preferati

- - - - -

11 replies to this topic

Emilia

Junior Member

• Membri
  • PipPip
  • 24 Postari:
Eu sint adepta relatiei de durata, consider ca persoanele implicate pot face ca relatia sa fie intotdeauna la fel de frumoasa, sa nu lase monotonia si rutina sa se instaleze :)
Consider ca o astfel de relatiei trebuie sa se bazeze pe incredere, respect si bineinteles sentimentele sa fie profunde. Numai asa cred ca o relatie poate sa dureze, sa fie imbunatatita atunci cand apar momente mai grele; bazandu-se unul pe altul cei doi parteneri vor reusi intotdeauna sa se afirme si relatia lor sa dainuie. Altfel, e mult mai complicat...
Voi ce parere aveti?

Vizitator___anrei___

• Vizitatori

Si eu unul personal sunt adeptuyl relatiilor de durata...

Vizitator_anca_

• Vizitatori
uau dar ce mare ai scris, si ce te lauzi? relatiile de durata pot fi de mai multe feluri asa ca nimic precis in mesajul tau, mie imi plac relatiile bazate pe sentimente si respect reciproc, daca el nu ma respecta.. nu avem un viitor impreuna ;)

Paula_40

Administrator

• Moderators
  • 7448 Postari:
_anca_....Continua...este interesant ce spui...si parerea mea este ca relatiile care nu sunt bazate pe sentimente...nu se pot numi relatii...sunt doar pierdere de timp...Logati-va si continuati conversatia pe aceasta tema !

hiphopy

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 1 Postari:

Vezi mesajaEmilia, la 30 March 2010 - 12:10 PM, a spus:

Eu sint adepta relatiei de durata, consider ca persoanele implicate pot face ca relatia sa fie intotdeauna la fel de frumoasa, sa nu lase monotonia si rutina sa se instaleze :)
Consider ca o astfel de relatiei trebuie sa se bazeze pe incredere, respect si bineinteles sentimentele sa fie profunde. Numai asa cred ca o relatie poate sa dureze, sa fie imbunatatita atunci cand apar momente mai grele; bazandu-se unul pe altul cei doi parteneri vor reusi intotdeauna sa se afirme si relatia lor sa dainuie. Altfel, e mult mai complicat...
Voi ce parere aveti?

frumos spus emilia!

Vizitator_alex_

• Vizitatori
depinde de persoana, sunt unele persoane cu care este de preferat sa ai o relatie de lunga durata si serioasa si alte persoane cu care nici nu ai putea sa iti imaginezi asa ceva in schimb o relatie mai scurta si mai distractiva ar fi indicata :)
nu cred ca este cineva care prefera doar un tip de relatie poate depinde doar de momentul vietii in care ii gaseste acea relatie , numai bine la toata lumea

Dana

Administrator

• Moderators
  • 9062 Postari:

Vezi mesajaalex, la 08 September 2010 - 10:26 PM, a spus:

depinde de persoana, sunt unele persoane cu care este de preferat sa ai o relatie de lunga durata si serioasa si alte persoane cu care nici nu ai putea sa iti imaginezi asa ceva in schimb o relatie mai scurta si mai distractiva ar fi indicata :)
nu cred ca este cineva care prefera doar un tip de relatie poate depinde doar de momentul vietii in care ii gaseste acea relatie , numai bine la toata lumea

Hmm...frumos si real in acelas timp!:)

Margot29

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 9 Postari:
Referitor la relatii, ce spuneti despre ce afirma Euripides cu multi ani in urma:
"Nu poti fi fericit, daca nu te ostenesti." (Euripides)

Sufletul e ceva în noi
Care nu poate exista în afară.

Margot29

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 9 Postari:

Vezi mesajaEmilia, la 30 March 2010 - 12:10 PM, a spus:

Voi ce parere aveti?

Asta afirmai 1n 30 martie 2010, mai avem putin pàn´n 2011,s-a schimbat ceva? Ceea ce-ti doresti e normal.Numai cá normalul a ajuns sá fie dorintá in vremurile pe care le tráim. Oare mai existá normalitate, spun in general, in relatiile noastre?
Sufletul e ceva în noi
Care nu poate exista în afară.

Vizitator_Gigi_

• Vizitatori
O relatie de lunga durata, bazata pe incredere cred ca este ce ne dorim majoritatea dintre noi. Sentimentul ca ai pe cineva aproape, care te intelege si te sustine atunci cand ai nevoie de el este de neinlocuit. :rolleyes:

Professional

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 7 Postari:
eu prefer aventurile la aceasta varsta

ClumsySmurf

Advanced Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 73 Postari:

Vezi mesajaProfessional, la 27 July 2011 - 09:38 PM, a spus:

eu prefer aventurile la aceasta varsta
Pana la o varsta mai merge cu aventuri, dar stii ca nu o sa tina la nesfarsit. E de preferat sa nu o intinzi prea mult, pt ca risti sa ajungi la o varsta mai inaintata si sa nu ai pe nimeni langa tine

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila