Salt la continut

Hai sa pun shi hobyurile mele :D

- - - - -

154 replies to this topic

Ayrsen

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 775 Postari:
unul dintre cel mai des sport care il fac este aruncatul cu privirea da nu lipsesc nici halberele din meniul zilnic care sunt alaturi de mine si fac la fel astept mesaj aici :)

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:
in primul rand felicitari pentru 1 steluta...interesante hobbyuri ai nu gluma ...

kosmocyp

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 194 Postari:

bv pt stelutza.

si cu privire la hobby-uri Kiss

Ayrsen

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 775 Postari:
mersi ladyI mersi kosmocyp de abia astept sami fac macar 15Smile stele mah kosmocyp da ce fatza aii:D puneti si tu ceva poza mai de doamne ajuta Laughing ca ii speria lumea de pe site peace mann just joking Kiss

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
Pai incearca sa prestezi si tu mai mult dak vrei stelute multe (park ziceai de *************** asa k ,la lucru!!!SmileAm numarat bine?!

Ayrsen

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 775 Postari:
daa nam cu cine ca nu se prea vorbeste pe aici si cum scot un cuvant care considerati voi nepotrivit imediat imi trimiteti mesaj in privat

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:
cam asa este ....ce sa faci si tu ...ncerci sa te acomodezi noului stil ....dupa cum se vede te descurci f.bine si ai si a 2a steluta ..bravos...

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:

La cat mai multe stelute!!!

Ayrsen

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 775 Postari:
mersic esti o dragutza :) am ajuns si io la a doua stelutza da.. is de la vreo ora 3 pe site cai cam frig afara si prefer sa stau la caldura si sa ma invart pe siteuri :)

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:
stelute mii la toata lumea !!!!Kiss

Ayrsen

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 775 Postari:
ms ms da oare cu cat ar vinde dexter o stelutza? :))

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
dak ti-ar folosi la bac as mai intelege k vrei sa cumperi...da asa...presteaza...hai k t descurci!!!

Ayrsen

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 775 Postari:
mda o sa vedem cat de bine ma descurc da.. nuumi trebe mai mult de 6 pe linie la bac :) numa sal iau ... sunteti profesoara numi puteti pune o pila aici in satu mare? :D

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:
e cam greu cu pilele Ayrsen ....mai bine incerci pe forte proprii caci ai avea mai mult de castigat si te vei simti mai bine cand ai sa vezi ca ai luat bacul pe al tau merit e alta satisfactia....

Ayrsen

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 775 Postari:
Da... aici sa stii ca aai dreptate cre ca mas bucura mai mult daca las lua cu propriile mele fortze :D da oricum as fi fericit si daca las lua cu ajutoare ...oricum o sa trag un chef in stil original pe care sa nul uit dupa cemi iau bacul Kiss

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:
Atunci asa sa fie Ayrsen cum spui ...numai sa ne spui si  noua apoi ce si cum a fost ...

ratzusha

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 516 Postari:
si eu vreau sa stiu

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:
Wink

Ayrsen

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 775 Postari:
OOOOkayy ashea o sa fie am sa va spun daca si cand voi lua bacul ceam facut si ceam facut si in seara urmatoare daca o sami amintesc Laughing daca nu ma vedeti pe net dupa cemi iau bacul nu ma mai cautatzi ..inseamna ca mio aruncat maicamea calculatoru pe geam Smile

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:
ehh nici asa ...sunt si sali de net Ayrsen ....trebe numai sa vrei sa ne spui ca moduri de rezolvare sunt destule...

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila