Ma dor urechile de atata liniste. Hai sa aprindem un subiect.
19 replies to this topic
Postat 18 January 2006 - 02:05 AM
Depinde pt cat timp vrei sa pleci,daca ai cu cine s-o lasi...dar si asa va fi f greu.Am avut in clasa copii ai caror parinti au plecat in strainatate si efectiv s-au imbolnavit.Nu fizic...au devenit hipersensibili(unii),altii agresivi...altii s-au inchis in ei si nu lasau pe nimeni sa se apropie de ei...E f dificil.Dar daca nu pleci pt mult timp,nu cred ca ar fi o problema...
Postat 18 January 2006 - 02:10 AM
Sper sa gasesti cea mai buna solutie pentru problema ta...Eu cand sunt pusa in situatii dificile,ma rog.Ii spun Domnului ce am pe suflet,in gandul meu,cu voce tare,cum pot eu mai bine,incredintata ca-mi asculta rugamintea...si primesc raspuns...Uneori nu ne place ce raspuns primim,ca nu e dupa voia noastra,ci dupa voia LUI.Roaga-te in seara asta,roaga-te pentru familia ta si vei primi un semn...Am sa ma rog si eu pentru tine...
Postat 18 January 2006 - 02:31 AM
iarasi a disparut indicatorul portocaliu...Cred ca trebuie sa "dispar "si eu la culcare...Cred ca le-am utilizat prea mult pe ziua de azi!!!(ma refer la indicatoarele portocalii de pe forum)de au disparut...si imi tot apar 2 mesaje noi,dar nu stiu unde sa le caut
...asa ca...Noapte buna!!
...asa ca...Noapte buna!!
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla