Salt la continut

Spargeti tacerea

- - - - -

19 replies to this topic

donald

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 521 Postari:
Ma dor urechile de atata liniste. Hai sa aprindem un subiect.

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
Chiar la asta ma gandeam si eu!!! Mai...ce mai vb lumea!!!...Donald,poate arunci o privire si la meditatia pentru ziua de azi...Smile

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
si nu numai tu!!!

vanessa2006

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 128 Postari:
ffff....multa tacere...la ora asta......ati adormit???

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
Sunt aici...Ce subiect vrei sa discutam,ca sa stiu unde sa merg!InnocentAdica...prin forum...

vanessa2006

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 128 Postari:

nici mie nu imi apare......poate e o mica defectiune....care cu siguranta va trece

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
Cred k a disparut...defectiunea,vreau sa zic,pt ca deja au aparut indicatoarele...

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:

Greu de dat sfaturi in astfel de situatii...Dar nu poti merge impreuna cu copilul,ca sa nu fii pusa in situatia de a alege?

vanessa2006

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 128 Postari:
deocamdata nu...de abia e in clasa I....si cred ca acum foarte multa nevoie de mine.......si nu pot sa o las aici....dar pe de alta parte......e fff greu....

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
Depinde pt cat timp vrei sa pleci,daca ai cu cine s-o lasi...dar si asa va fi f greu.Am avut in clasa copii ai caror parinti au plecat in strainatate si efectiv s-au imbolnavit.Nu fizic...au devenit hipersensibili(unii),altii agresivi...altii s-au inchis in ei si nu lasau pe nimeni sa se apropie de ei...E f dificil.Dar daca nu pleci pt mult timp,nu cred ca ar fi o problema...

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
       Sper sa gasesti cea mai buna solutie pentru problema ta...Eu cand sunt pusa in situatii dificile,ma rog.Ii spun Domnului ce am pe suflet,in gandul meu,cu voce tare,cum pot eu mai bine,incredintata ca-mi asculta rugamintea...si primesc raspuns...Uneori nu ne place ce raspuns primim,ca nu e dupa voia noastra,ci dupa voia LUI.Roaga-te in seara asta,roaga-te pentru familia ta si vei primi un semn...Am sa ma rog si eu pentru tine...

vanessa2006

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 128 Postari:
Iti multumesc din toata inima....esti o persoana...buna......

vanessa2006

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 128 Postari:
m-ai ajutat foarte mult......aveam nevoie de o vorba buna si de incurajari......iti multumesc din inima.......ma duc langa ingerasul meu acum......sa ai parte de tot ce e mai bun.....

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:

Smile

vanessa2006

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 128 Postari:
KissKissKiss

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
iarasi a disparut indicatorul portocaliu...Cred ca trebuie sa "dispar "si eu la culcare...Cred ca le-am utilizat prea mult pe ziua de azi!!!(ma refer la indicatoarele portocalii de pe forum)de au disparut...si imi tot apar 2 mesaje noi,dar nu stiu unde sa le caut   Smile...asa ca...Noapte buna!!

a_jo

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 314 Postari:
...noapte buna...

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:
Smile

Margot29

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 9 Postari:
Cum au mai trecut anii!!! Unde or fi cei care voiau sá spargá tácerea in 2006? :rolleyes:
Sufletul e ceva în noi
Care nu poate exista în afară.

Vizitator_prea belea_

• Vizitatori
hei toata lume hai sa aprindem o discutie :) cine nu se aprinde in discutie in urmatoarele 10 min nu il bag in seama

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila