Salt la continut

buna

- - - - -

20 replies to this topic

a_jo

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 314 Postari:
hm...pai la mine sunt o multime...Imi place sa fac multe lucruri, ca de exemplu:Sa fac sport si anume imi place innotul,joggingul si aerobicul(ma straduiesc sa arat bine facind sport),imi place foarte mult sa dansez de aia deseori merg la dicoteca cu prietenii,sa sofez(imi plac masinile ...:)),sa ma plimb in aer liber,sa fiu in compania de prieteni p-u ca ador comunicarea,sa citesc, de cele mai deseori reviste:P,sa privesc Tv.(imi plac foarte mult filmele si le privesc in timpul liber si anume cele romantice,melodramele,si aventuri cu teen-ageri...),ador odihna la munte si la mare...abia astept vara:P....ei mai sunt inca ...e prea mult de tapat si cred ca deja nu va este interesant...:)

donald

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 521 Postari:
de sport m-am lasat, de dans la fel. cu prietenii stau si eu. citesc in fiecare zi, dar nu numai pe internet sau computer. ma relaxeaza.

a_jo

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 314 Postari:
hmmm...:(de ce ai lasat si spotul si dansul?

donald

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 521 Postari:
pentru ca lucrez toata saptamana. timpul meu liber e foarte fragmentat in portiuni mici si multe.

a_jo

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 314 Postari:
mmm...clar.Slava Domnului eu cit sunt studenta mai am timp liber si pentru sport...:)mai apoi cine stie si la mine ce va fi...:)

vanessa2006

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 128 Postari:
Eu as vrea sa invat sa schiez......cine stie sa schieze pe aici????

a_jo

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 314 Postari:
nu am fost inca iarna la munte ,numai vara ,dar stiu bine ca sa skiezi e mishto...Lasa ca se invata usor,du-te vreo doua ierni la munte si se face...eu as vrea sa patinez...:)cred ca e la fel de super.KissDe fapt am impresia ca daca te poti deplasa bine cu rotile atunci si-n patinaj iti merge bine.Eu vreo citiva ani in urma adoram acest sport...de fapt si acum imi place tare,dar nu-l mai practic...

gala

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 95 Postari:
ZICEA O DATA CINEVA " HOBBY-URILE MELE ESTE MUZICA"

Yia:)

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 569 Postari:
Shi mie imi place sa patinez:))E mijto shi e mult mai ushor decat sa mergi pe role:P

The Prophet

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1342 Postari:
dakum... e atat de ushor incat ma tarai cu nasu de pamant

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 569 Postari:
EEeeeeeeee........ pai de obicei dak vrei sa te rupi in figuri dai cu nasu de pamant ... in rest mai rar...ultima oara cand am fost am picat odata (da nu pentru ca m`as fi rup in figuri ) , ma alergaprietena pe patinoar...Yell

The Prophet

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1342 Postari:
Citat Yia:)
EEeeeeeeee........ pai de obicei dak vrei sa te rupi in figuri dai cu nasu de pamant ... in rest mai rar...ultima oara cand am fost am picat odata (da nu pentru ca m`as fi rup in figuri ) , ma alergaprietena pe patinoar...Yell

Sa Ma rup in fuguri?!?!?! eu nu spot sa stau in picioare pe patine, apai sa ma mai rup si in figuri :))) mai bine ma rup de tot :))

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 569 Postari:
pai dak nu stai in picioare ce faci???!! sau iti iei scaun de acasa shi te ashezi frumos shi patinezi cu scaunu...ha?

The Prophet

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1342 Postari:
Brilliant Idea Cool

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 569 Postari:
:lol: :)):))

The Prophet

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1342 Postari:
Altefel nu am sanse sigur...

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 569 Postari:
aham....:))

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:
Imi place aerobicul si fitnessul

anda19

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 411 Postari:
imi place sa fac gimnastica..fac de cand eram mica..

Pazitadinger

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 321 Postari:
Hihi baschetul e viata mea :)

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila