hm...pai la mine sunt o multime...Imi place sa fac multe lucruri, ca de exemplu:Sa fac sport si anume imi place innotul,joggingul si aerobicul(ma straduiesc sa arat bine facind sport),imi place foarte mult sa dansez de aia deseori merg la dicoteca cu prietenii,sa sofez(imi plac masinile ...:)),sa ma plimb in aer liber,sa fiu in compania de prieteni p-u ca ador comunicarea,sa citesc, de cele mai deseori reviste:P,sa privesc Tv.(imi plac foarte mult filmele si le privesc in timpul liber si anume cele romantice,melodramele,si aventuri cu teen-ageri...),ador odihna la munte si la mare...abia astept vara:P....ei mai sunt inca ...e prea mult de tapat si cred ca deja nu va este interesant...:)
20 replies to this topic
Postat 17 January 2006 - 07:46 PM
nu am fost inca iarna la munte ,numai vara ,dar stiu bine ca sa skiezi e mishto...Lasa ca se invata usor,du-te vreo doua ierni la munte si se face...eu as vrea sa patinez...:)cred ca e la fel de super.
De fapt am impresia ca daca te poti deplasa bine cu rotile atunci si-n patinaj iti merge bine.Eu vreo citiva ani in urma adoram acest sport...de fapt si acum imi place tare,dar nu-l mai practic...
De fapt am impresia ca daca te poti deplasa bine cu rotile atunci si-n patinaj iti merge bine.Eu vreo citiva ani in urma adoram acest sport...de fapt si acum imi place tare,dar nu-l mai practic...
Postat 16 February 2006 - 04:15 PM
Citat Yia:)
EEeeeeeeee........ pai de obicei dak vrei sa te rupi in figuri dai cu nasu de pamant ... in rest mai rar...ultima oara cand am fost am picat odata (da nu pentru ca m`as fi rup in figuri ) , ma alergaprietena pe patinoar...![]() |
Sa Ma rup in fuguri?!?!?! eu nu spot sa stau in picioare pe patine, apai sa ma mai rup si in figuri :))) mai bine ma rup de tot :))
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla