Salt la continut

Tzeapa sc. ADEVARUL resurseumane_asp

- - - - -

3 replies to this topic

mihai_razvan

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 2 Postari:
Zilele trecute am depus un cv pe un site de specialitate (bestj...). Firma la care am depus cv-ul se ocupa cu materiale de constructii. Societatea se numeste ADEVARUL si angajeaza printr-o firma de resurse umane (resurseumane_asp).
Conditia care ti se pune la angajare este de a da 200 de euro pentru plata fransizei casco la masina.
ESTE O MARE TZEAPA!! S-au dus 4 baieti din Pitesti, au dat banii si n-au mai vazut nici masina nici persoana care i-a tzapuit.

Povestea incepe in urma cu o saptamana, cand o fata de la o societate de resurse umane m-a contactat pentru un interviu. M-am dus, mi sa zis ca o societate de distributie materiale de constructii cauta agenti de vanzari in judetul Arges. Salariu foarte motivant, masina noua marca Peugeot, foarte tentant, cu conditia sa lasi 200 de euro atunci cand primesti masina.
Mi s-a zis ca sunt angajat si sa astept telefon de la directorii firmei.
LUNI AM FOST SUNAT DE BARBU SORINEL, mi s-a zis sa-i dau scanat buletinul si permisul de conducere pe mailul lui BARBUSORINEL@YAHOO.COM si ca pana miercuri o sa am actele gata si o sa ma duc la reprezentanta Peugeot Militari sa ridic masina CU CONDITIA SA AM CEI 200 DE EURO.
L-am sunat marti i-am pus multe intrebari referitoare la masina, la contract, atraandu-i atentia ca o sa vada banii in momentul in care si eu vad masina.
M-a sunat miercuri, a zis ca nu sunt gata actele, ramanand sa ne intalnim vineri. Vineri nu a mai dat niciun semn de viata.
Astazi (sambata) am vorbit cu fata de la interviu, iar dansa mi-a zis sa-i multumesc lui Dumnezeu ca nu am dat banii pentru ca ESTE O MARE TEAPA. Patru persoane au dat banii si nu au mai vazut nimic!
NUMERELE DE TELEFON DUPA CARE AM FOST SUNAT SUNT:0765333390 si 0784072416

ade8811

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 1 Postari:
buna sunt din tg jiu si am luat parte la aceasta tzeapa.aceeasi persoana, am plecat din tg jiu cu trenu joi noaptea 6 persoane am ajuns la ford dar in timp ce asteptam ne-a sunat sefu barbu sorinel sa mergem sa depunem banii ca sa plateasca casco la masini dar el nea trimis 30 de milioane si restu am completat noi deci am avut banii lui in mana si cum era sa nu crezi am mers inapoi la reprezrntanta ford din buc si am asteptat pana la inkidere cand am realizat k este tzeapa a fost vorba de 16 milioane pt ca noi nu am vrut sa platim 800 franciza si ne.a redus cica la 400 asa ca in urmare am ajuns in autogara militari am luat autocarul si ne.am intors la tg jiu pagubiti.luni mergem la poltie speram sa rezolvam ceva ca avem ceva dovezi depinde numai de politie daca vrea sa se implice. din cate am inteles e vorba si de criova si de bacau asa k omul a facut a facere buna.nu va spon decat ca e foarte bine organizata treaba asa aveti grija ca nu ai cum sa.ti dai seama pt ca exista acte stampile chitantiere totu asa cum e prevazut legal daca nu puteti sa va intalniti cu nimeni din asa zisa firma adica sef sa nu credeti si am informatii sigure ca se continua operatiune sub numele altor firme asa ca aveti mare grija e foaret credibil toate cheltuielile facute in tg jiu ni le.a decontat omul a tr banii pe tot ce am cheltuit referitor la acte.eu zic ca e putin cam imposibil sa iti dai seama pur si simplu nu da.ti bvani chiar daca se dacu chitante ca noi avem si putem sa ne stergem cu ele.

mihai_razvan

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 2 Postari:
Sper sa va ajute Dumnezeu sa reusiti sa va redobanditi banii, iar jigodia si echipa lui LA PUSCARIE PE VIATA!!!!!

feli12

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 1 Postari:
M-am simtit obligat sa va multumesc pentru ca existati. Datorita voua eu am evitat tzeapa -sorinel barbu-, acum are anunt in Pitesti de angajare pe numele unei firme din Iasi DMD PATH.

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila