Salt la continut

Vrea cineva un catelus?

- - - - -

4 replies to this topic

luss006

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 3 Postari:
Buna,

Stiu ca nu e topicul normal pe aici insa ma gandesc ca multi dintre voi sunteti iubitori de animale si poate aveti si conditiile necesare intretinerii unui catelus ( spatiu, timp, resurse financiare etc. ). Prin urmare, ar fi pacat sa nu le ofer o sansa piticilor mei carora le caut urgent un camin si stapani.
Am 6 catelusi metis ( nu sunt de rasa dar sunt extrem de frumosi si dragalasi ) pe care ii dau spre adoptie. Fratiorii au fost in numar de 7, pe unul l-am dat spre adoptie acum 2 zile. Continui operatiunea pentru restul. Catelusii au 6 saptamani, sunt absolut superbi ( 3 fetite si 3 baietei ), foarte vioi, jucausi si atasati de stapan. Puii sunt clinic sanatosi, deparazitati, vaccinati ( primul vaccin ) si nu sunt pretentiosi la mancare. Fiecare are carnet de sanatate.
Imagini cu piticii gasiti la : https://picasaweb.go....199/Cei7Pitici .
Puii se afla in Bucuresti, insa pot asigura transportul in localitatile apropiate ( chiar pana la Ploiesti ). Important este sa aiba un camin dupa sufletul lor.
In caz ca exista doritori, ma puteti contacta la : luss006@yahoo.com, 0728.364.894, 0723.866.996.

Lucia

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: baietel.JPG

ClumsySmurf

Advanced Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 73 Postari:
Hey, buna, catelusii sunt adorabili, pot sa iti dau un raspuns in cateva zile, m-ar interesa foarte mult un pui baietel sau fetita nu conteaza. Am o singura nelamurire, atunci cand o sa creasca cam cat de mari o sa fie :D ? M-ar interesa un catel de talie mica spre medie. :D

luss006

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 3 Postari:

Vezi mesajaClumsySmurf, la 09 November 2011 - 02:26 PM, a spus:

Hey, buna, catelusii sunt adorabili, pot sa iti dau un raspuns in cateva zile, m-ar interesa foarte mult un pui baietel sau fetita nu conteaza. Am o singura nelamurire, atunci cand o sa creasca cam cat de mari o sa fie :D ? M-ar interesa un catel de talie mica spre medie. :D
Buna,
Catelusii sunt de talie medie, nu cresc inalti. Mama lor are 12 kg. Mai mari ca ea nu vor creste. Sunt mai scunzi decat maidanezii in general, dar in categoria cainilor mici nu-i poti incadra sigur.
Inca o data va spun ca sunt absolut adorabili! Vioi, jucausi, ca niste jucarii vii. Si este foarte important sa ii luati de puiuti pentru ca asimileaza cel mai bine la varsta aceasta tot ce le cereti. Noi am luat-o pe mama lor de pe strada cand avea 6 saptamani ( asa a aproximat dr. veterinar ) si la 3 luni intelegea o multime de comenzi. Este foarte inteligenta, vorbim cu ea ca si cum ar fi om mare. Si asta presupun ca mostenesc acesti pui.

ClumsySmurf

Advanced Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 73 Postari:
Multumesc de informatie, o sa te anunt eu dupa ce ma consult cu familia, de mult imi doream un catelus. M-am interesat in general ce presupune cresterea unui puiut, sper sa reusesc sa fac fata la toate cerintele lui cu brio.

luss006

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 3 Postari:
Mai postez inca o data linkul cu pozele piticilor, cred ca cel din subiect nu e complet:

https://picasaweb.go...5199/Cei7Pitici

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila