Am 18 ani si m-am despartit de prietena mea in septembrie anu trecut dupa 9 luni impreuna. Asta m-a afectat grav. Si mai grav m-a afectat ca m-a parasit pentru altcineva. Ea e cu 3 ani mai mica si am cunoscut-o prin 2008 iar in 2009 eram deja impreuna. Era cel mai bun prieten al meu si nu am mai intalnit pe nimeni cu care sa vorbesc mai deschis niciodata. Nici macar nu vreau sa ma gandesc sa imi fac alta prietena. Am mai avut 2 prietene de atunci extrem de jalnice. Multi mi-au zis ca sunt o gramada de fete da cred ca nu au simtit ce am simtit eu si niciodata nu vor simti. Celelalte fete sunt nimic pe langa ea mai ales pentru ca intre mine si ea s-au intamplat atatea lucruri. Mai demult, dupa ce ne-am despartit, ne injuram mereu si incercam sa ne facem gelosi reciprioc da asta sunt sigur ca a fost pentru ca inca ne iubeam.
Alaltaseara a intrat in vorba cu mine pe mess si ma intreba ce mai fac, cum ma simt etc. Nu s-a mai intamplat de vreo 9 luni sa intre ea in vorba cu mine fara sa incerce sa ma supere sau cv.
Pana atunci o uitasem complet da am vorbit mult cu ea si am inceput sa simt dinou atractie.
Ea are un prieten de vreo 9 luni. Parea dezamagita de activitatile care le face cu el. Ba mai mult mi-a spus ca daca nu ar fi impreuna cu el s-ar impaca cu mine si tot felu de lucruri asemanatoare. Da sunt sigur ca nu se desparte de el pentru mine numai daca o rog. Ei ii e foarte frica de mine pentru ca stie ca reactionez grav cand sunt gelos si pentru ca intr-un fel ea e cocaina pentru mine. Vreau sa o fac sa fie cea mai buna prietena a mea dinou.
Stie cineva din experienta sau din alte surse ce sanse si ce as putea face pentru ca ea sa devina dinou prietena mea?
Daca mai doriti detalii despre relatia dintre noi am destule.
Imi e dor de fosta prietena. Mai am vreo sansa sa ma impac cu ea?
Started by spekeps44, Jul 21 2011 03:27 AM
No replies to this topic
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla