Salt la continut

Ingrijirea tenului

- - - - -

2 replies to this topic

Vizitator_Jenny_

• Vizitatori
Punctele negre si ten incarcat. Nu sunt singura in aceasta situatie, dar incerc sa gasesc o solutie buna. Am incercat cateva tratamente naturiste , inclusiv infuzia cu musetel. Toate prietenele imi spuneau ca nu e bine sa ma duc la cosmeticiana, pt ca mai mult o sa sufar. Pana la urma mi-am luat inima in dinti si am purces la un salon de cosmetica :D. Tratamentul a fost impartit in 2 parti. In prima parte am plans de durere iar la a doua parte m-am relaxat (masajul facial a fost extrem, extrem de relaxant) . Am iesit de acolo cu o fata luminoasa. Eu zic ca se merita acest tratament macar 1data la 3 luni. Nu am patit nimic din ce am fost avertizata...nu am avut cosuri dupa, nu am avut eczeme :rolleyes: . Voi cum va ingrijiti tenul, cum aveti grija de el ?

Ioaana

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 2 Postari:
Eu imi ingrijesc tenul folosind pachetul Restorative Pack de la Bruno Vassari. Este format din crema gel pentru conturul ochilor si crema de zi protectoare, pentru ten sensibil.

Grisina

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 4 Postari:
Eu folosesc gama Cien, Este destul de buna, efectele se vad dupa o utilizare mai indelungata :D

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila