Salt la continut

Intamplari amuzante

- - - - -

2 replies to this topic

Vizitator_brosky_

• Vizitatori
Primul meu job a fost la o casa de pariuri. Am avut parte si de momente nasoale dar si de momente comice rau de tot. Unul dintre ele a fost cu putin timp inainte sa imi dau demisia. La agentia din Jiului masina de gunoi venea 1 data pe saptamana si niciodata nu se oprea si la noi, trebuia sa alergam dupa ea. Si eu si colega am ratat masina 2 saptamani la rad. In a 3-a saptamana a venit sa ridice niste bani seful , exact in acel moment masina de gunoi trecea incet prin fata agentiei. Ma uit la sef cu o fata serioasa si ii explic ca trebuie sa se duca el cu gunoiul , pt ca eu nu pot sa il las singur in agentie . Omul accepta crezand ca o sa aiba 1 sac. Saracul i-a cazut fata cand a vazut 3 saci mari :D . Si uite asa inarmat cu 3 saci , a inceput sa alerge dupa masina de gunoi :)), a fost o faza absolut super funny :D.

Paula_40

Administrator

• Moderators
  • 7448 Postari:
Mi-a placut faza cu "seful"...cel putin a apreciat de data aceasta ...munca ta!
Mai scrieti intamplari amuzante de la servici...e distractiv !!!!
Imagine atasata: avatar (pisicuta smechera).jpg

ClumsySmurf

Advanced Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 73 Postari:
Intamplari amuzante am destule, in stilul lui Al Bundy nu prea (el este unic :D). Oricum o sa incerc sa va amuz cu o patanie a mea pe vremea cand lucram in call center la Cosmote. Lucram in call-center deja de 2 luni, prinsesem incredere in mine. Totul mergea bine pana cand trebuia sa sun clientii cu nume ciudat. Intr-o zi, printre lista mea de apeluri s-a aflat si un nume extremde greu de pronuntat, ( nu era un nume in stilul la Fantoma, Groapa, Muratura sau alt nume cu tenta haioasa , din contra era un nume unguresc extrem de greu de pronuntat). Plina de entuziasm formez numarul si in timp ce auzeam tonul de apel, eu tot repetam numele cu voce tare ( Buna ziua domnule .... , sau pur si simplu ziceam numele). In momentul in care omul a raspuns la telefon, eu i-am pocit numele in asemenea hal ca ma mir ca nu a inchis. Eu fiind o fire destul de vesela si haioasa, m-a bufnit rasul, pur si simplu nu mai reuseam nici macar sa trag aer in piept. Iar cum in cazul rasului se zice ca este molipsitor, in cateva secunde jumatate de call-center radea de gafa mea. Clientul inca era pe fir si nu intelegea ce se intampla, auzea doar chitaitul meu. Pana la urma a trebuit sa inchid apelul ca nu se mai putea. Dar bineinteles ca "balbaiala" mea a intrat in istoria lor :D

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila