Salt la continut

Viata noastra noctuna-VISELE

* * * * * 1 Voturi

6 replies to this topic

ibinet

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4367 Postari:
Visati des?Visati mult? Va amintiti visele ? Cum le apreciati ?
Daca va povestiti viusele prietenilor ,va dati usor seama cat de impartite le sant opiniile !
Multi viseaza ca escaladeaza munti,altii cad in hau,sau altii urca in spatiu,sau se viseaza gari,bagajepierdute,
fugi disperate, din situatii imposibil de solutionat.
Cate intrebari pe marginea viselor !
Visul este un gand al unui creier adormit !!!!!
E falsa parerea ca un vis nu dureaza decat cateva secunde.Putem fi siguri ca unele vise
dureaza atata timp ca si cand actiunea s-ar fi intamplat in stare de trezie.
Totus alte vise sunt5 foarte scurte !
Unele vise ne permit sa ne cunoastem mai bine ,sa ne cunoastem situatia noastra interioara.
Acest lucru este foarte important !
Pentru ca este evident ca,daca ne cunoastem bine,ne va fi usor sa prevedem ceea ce ni se va intampla maine sau peste un timp.Analiuza viselor este foarte important EU-lui nostru,aceste vise ne forteaza sa ne privim in fata.
In vis inconstientul este prevenit inaintea EU-lui constient.
Visele deformeaza realitatea:de ex.un tanar in loc sa viseze o fata frumoasa el viseaza un crin alb,iar crinul este semnificatie puritatii.VISELE NOASTRE SCAPA VOINTEI SI RESPONSABILITATII NOASTRE MORALE. :confused:

Murphy

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 139 Postari:
interesant topicul :)
cand eram mic aveam un vis pe care de cate ori il aveam ma trezeam asa linistit, fericit, relaxat, nu stiu cum sa spun, visam ca ma uitam la cer si vedeam tot felul de forme de viata care se apropiau, navete spatiale mai mici mai mari colorate,planete, dar toare erau fascinante deoarece nu erau din lumea noastra si simteam acest lucru, mai tarziu am aflat cum sa interpretez acest vis, pana la urma am vazut ca dupa 18-20 de ani am ajuns sa fiu fascinant de tehnologii noi, de a invata lucruri noi, comunicare, complexitatea vietii si potentialul internetului :)
Un alt vis care ma fascina era cand zburam, fantastic sentimentul.. :D

ibinet

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4367 Postari:
Zborul planare a o placere.In termeni popular INSEAMNA TRIUMF,ONOR,MARIRE.

Ceva s-a indeplinit !!!!!

Paula_40

Administrator

• Moderators
  • 7448 Postari:
Sunt oameni care viseaza...viseaza cu ochii deschisi,sau daca abia au adormit,sunt oameni care viseaza adanc...abia daca se pot trezi din vis,dar sunt si oameni care nu viseaza,sau nu-si mai aduc aminte ce au visat...Sunt vise senine...vise iluzii...vise dorinte...vise cosmaruri,vise,mai mult sau mai putin senine...iluzii si deziluzii.
E o mare placere sa-ti vezi visele,care erau idealurile tale,sa le vezi implinite...si desigur ca nu vei fi multumit cu aceasta implinire,deoarece se vor ivi alte idealuri,alte dorinte pe care le vrei implinite...asa ca visati....visati lucruri frumoase pe care vi le doriti si nu uitati sa cereti ajutorul lui Dumnezeu pentru implinirea acestor vise!

ibinet

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4367 Postari:
Draga Paula asa este ....cred ca toti care am fost tineri am avut vise cu ochi deschisi,aceste vise erau de fapt sperante,dorinte etc.Visdele nocturne insa se golesc de rational si actioneaza asupra noastra cu simboluri pe care incercam sa le dezlegam.Si cate indoieli,si intrebari apar pe marginea unui vis.Visul este un gand al creierului adormit.
Unele vise sunt triste altele incurajatoare iar altele sunt chiar incitante.In orice caz uneori visele au o puternica influenta asupra ideilor constiente.
Simbolurile cele mai frecvente sunt:aer,ascensor,automobil,bagaje,bilet,banca,biserica,casa,calatorie,caine,desis,drum,gara,gradina,haine,izvor,leu,lup,
etc..putem dialoga cu doritorii. :D

Paula_40

Administrator

• Moderators
  • 7448 Postari:
Viata noastra nocturna...respectiv visele...pot fi talmacite...dar depinde de nivelul de creativitate al celui care le talmaceste...

-Secretul creativitatii sta in a dormi bine si a deschide mintea posibilitatilor infinite.Ce este un om fara vise?(Albert Eistein)

-Nu ma gandesc la viitor,va veni el oricum...(Albert Einstein)

Vizitator_Caty_

• Vizitatori
Activitatea din timpul zilei ne influenteaza visele, dar si gandurile noastre isi pun amprenta asupra a ce visam. Am observat ca este mult mai bine sa ma culc optimista, altfel risc sa am cosmaruri :blink: . Cand eram mica, cel mai des visam ca sunt pe o cladire si cineva ma impinge, si ma trezeam cu putin inainte sa ating pamantul. Mai tarziu am aflat ca acest vis semnifica scaderea tensiunii. Sunt putine carti care explica corect ce inseamna un vis.

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila