Salt la continut

regulament

- - - - -

17 replies to this topic

dexter

Webdeveloper

• Administrators
  • 1026 Postari:

salut. Ce trebuie sa faci prima oara cand vorbesti pe forum?

e simplu.... sa te prezinti....

dorim sa stim cu cine avem onoarea sa discutam

Dar cum anume? 

Nu exista o regula anume....... insa trebuie sa respecti una importanta

CAND DORESTI SA TE PREZINTI SCRIE UN NOU TOPIC IN SUBIECTUL DESPRE MINE. De ce ?  e simplu.... daca eu vreau sa vad cine e nu stiu cine....... sa nu umblu prin sute de mesaje sa gasesc o descriere despre tine

In acel mesaj scrii ce anume vrei tu. Cum te numesti cu ce te ocupi, etc. Tot ce te caracterizeaza.

Va rog si pe cei care sunteti pe forum de cateva zile sa faceti acelas lucru.(Stiu ca v-ati prezentat dar va fi mai usor asa pentru altii sa va cunoasca) 

Va multumesc si va urez spor la discutiiKissInnocent

dexter

Webdeveloper

• Administrators
  • 1026 Postari:

Va rog nu va mai prezentati in acest topic. Dupa cum vedeti el are titlul Regulament.

Chiar daca aveti ceva de discutat cu privire la el, intrebati la sectiunea suport tehnic. Re gulamentul este pus aici pentru a fi citit

Mesajele din acest topic vor fi mutate.... in subiectul mutate din regulament

Innocent

mario23

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 4 Postari:
Citat dexter

Dar cum anume? 

CAND DORESTI SA TE PREZINTI SCRIE UN NOU TOPIC IN SUBIECTUL DESPRE MINE. De ce ?  e simplu.... daca eu vreau sa vad cine e nu stiu cine....... sa nu umblu prin sute de mesaje sa gasesc o descriere despre tine

In acel mesaj scrii ce anume vrei tu. Cum te numesti cu ce te ocupi, etc. Tot ce te caracterizeaza.

Va rog si pe cei care sunteti pe forum de cateva zile sa faceti acelas lucru.(Stiu ca v-ati prezentat dar va fi mai usor asa pentru altii sa va cunoasca) 

Buna ..........ziua!!!!!!

Am venit sa ma bag shi io putin in zeama.

M-am inscris pe site 2 zile.

Sunt boboc,cred ca cel mai nou.

Ma numesc Marius,sunt din Roman,Neamt.(sholdovean fratilor)

Am 23 de ani si sunt in Italia de 10 luni(unde nu sunt nici pe departe caiinii cu colaci in coada sau slanina atarnand in halci pe garduri) si MI-E DOR DE CASA,FAMILIE PRIETENI SI DISCOTECA cu muzica buna(fara manele).

Ma bucur nespus ca m-am inscris pe acest site si sper sa imi fac cat mai multi prieteni!!(sper;traim cu speranta si murim cu regretul!)

Va urez tuturor o saptamana buna si plina de impliniri!

Multa bafta celor care in perioada asta au de sustinut examene!

ratzusha

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 516 Postari:

bine ai venit!

cu siguranta si celor de acasa le este dor de tine si asteapta sa vi

deci nu esti singurul care duce dorul

probabil sunt multi ca tine dar cu sufletul cred ca toti sunt acasa

bafta si tie

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:
Un Bine Ai Venit pe aci Mario si sper sa te simti bine cu noi !! te mai asteptam.

LORENZO

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 1 Postari:

Va salut pe toti .sunt un berbec incapatinat , dar cu o inima mare.Imi place comunicarea sunt deschis la discutii, urasc prostia si imfumurarea .Am 34 de ani si incerc sa cer de la viata cit mai mult.

Inny

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 517 Postari:
Bine ai venit draga mea... te saluta o varsatoare de-o seama cu tine... sper sa te simti bine aici! Smile

vexatu

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 47 Postari:
Bine ai venit pe acest site odobitza, speram sa te simti bine alaturi de noi. O sedere cat mai placuta si cat mai lunga.

odobitza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 605 Postari:

multumesc mult vexatu..fii sigur ca sederea mea aici va fi de lunga durata....esti din salaj..wow..esti vecin cu mine....:PPPP..bunicii mei sunt din salaj...mai precis de linga zalau.....

pupici....

vexatu

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 47 Postari:
Citat odobitza

multumesc mult vexatu..fii sigur ca sederea mea aici va fi de lunga durata....esti din salaj..wow..esti vecin cu mine....:PPPP..bunicii mei sunt din salaj...mai precis de linga zalau.....

pupici....

Mai exact sunt din Jibou...si ma bucur ca ni te`ai alaturat. Ai sa gasesti aici lucruri minunate si persoane si mai minunate. Money mouth

odobitza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 605 Postari:
super..fostul meu iubit ii din jibou..cunosc zona destul de bine.....pupici vexatu....Money mouth

The Prophet

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1342 Postari:
Citat dexter

Va rog nu va mai prezentati in acest topic. Dupa cum vedeti el are titlul Regulament.

Chiar daca aveti ceva de discutat cu privire la el, intrebati la sectiunea suport tehnic. Re gulamentul este pus aici pentru a fi citit

Innocent

Data viitoare incep cu avertismentele...

dragutza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 488 Postari:
stii...dupa un timp figura ta ,va fii una de speriat,,pentru ca unde apari tu incep si recomandarile Smile

olinca

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 423 Postari:
Citat The Prophet
Citat dexter

Innocent

Data viitoare incep cu avertismentele...
 OK SEFU<AM INTELES

moaca

Junior Member

• Membri
  • PipPip
  • 14 Postari:
Nimeni nu e singur,si acum cu atat mai mult

aleza

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 1 Postari:
Citat dexter

Dar cum anume?

CAND DORESTI SA TE PREZINTI SCRIE UN NOU TOPIC IN SUBIECTUL DESPRE MINE. De ce ? e simplu.... daca eu vreau sa vad cine e nu stiu cine....... sa nu umblu prin sute de mesaje sa gasesc o descriere despre tine

Sunt noua pe site, contul acum 4-5 zile l-am facut. dar pot spune ca este super super super Yell 

Ma numesc Alexandra sunt din Bucurest am 19 anii, imi plac mult animalele si pe acest site am gasit felicitari/poze care imi doream sa le gasesc.

Ce as mai putea spune? :) 

moaca

Junior Member

• Membri
  • PipPip
  • 14 Postari:
Buna,sant noua inscrisa .Sant din Bucuresti ,iubesc muzica ,filmele  comedie,dragoste si actiune ce sa va mai zic am o varsta respectabila de 63 ani ,imi petrec mult timp in fata calculatorului ,mai mult decat in fata televizorului ,imi plac excursiile plimbarile in aer liber si cam atat

olinca

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 423 Postari:
BINE AI VENIT MOACA

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila