Ador cursele de masini. Am inceput sa jos Nfs most wanted si am ajuns la blacklist 9. am luat o pauza si am ra reincep jocul. nun mise par grele curesele cu cei din blacklist. mai greu este sa ajungi sa te intreci cu ei...
8 replies to this topic
Postat 08 January 2006 - 03:15 PM
Citat donald
| Ador cursele de masini. Am inceput sa jos Nfs most wanted si am ajuns la blacklist 9. am luat o pauza si am ra reincep jocul. nun mise par grele curesele cu cei din blacklist. mai greu este sa ajungi sa te intreci cu ei... |
si mie imi place NFS most wanted........ e unul dintre putinele jocuri care se merita cu adevarat jucat!
Postat 09 January 2006 - 12:03 AM
Citat donald
| Ador cursele de masini. Am inceput sa jos Nfs most wanted si am ajuns la blacklist 9. am luat o pauza si am ra reincep jocul. nun mise par grele curesele cu cei din blacklist. mai greu este sa ajungi sa te intreci cu ei... |
Cam.... slabut...eu am terminat jocul de mult...ai sa vezi ca de pe la blacklist 4 e si mai greu ... succes
Postat 17 January 2006 - 06:23 AM
da,pe bune,asta e jocul meu preferat...Dar anul trecut preferam sa joc si C.S. cu baietii prin retea,ma amuza mult acet joc si mereu ma certam cu fratele cine se aseaza la computer sa se joace ,tocmai de aia am ajuns la intelegerea ca jucam pe ore.Intr-adevar sunt niste jocuri de azart,asa ca fiti atenti...
Postat 17 January 2006 - 06:25 AM
insa cursele de masini mereu m-au atras si ma fascinau.In retea in Nfs.luam numai 1 si-al 2 -lea loc,recunosc era un user mult mai puternic ,decit mine dar asta si participa la curse adevarate,care se fac in Chisinau :raliuri si drag-racinguri...El mereu era invingator la asa jocuri...asa ca atunci cind juca si el cu noi mereu ma plasam pe locul 2...nu cedeaza tipul...
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla