Salt la continut

va place...

- - - - -

40 replies to this topic

ratzusha

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 516 Postari:

Am si eu o intrebare.Va place emisiunea"TEO"?

dexter

Webdeveloper

• Administrators
  • 1026 Postari:

Teo mi-a placut dintotdeauna........ are un farmec al ei.... sincer sa fiu nu prea am mai urmarit emisiunea ei.... de aceia nu prea mai stiu ce fel de emisiuni face

insa tin minte emisiunile ei cu Mircea Badea. Imi placeau la nebunie. ma trezeam la 7 ca sa ma uit la Dimineata devreme......(parca asa se chema)

Insa in ultimul timp am observat ca TeoTongue out cam aduce manelisti prin emisiunile ei . Nu am nimic impotriva acestor persoane insa muzica lor este foarte proastaSmile(fara suparare celor care asculta manele)

Eu sunt genul de persoana care asculta Kiss ....

ratzusha

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 516 Postari:

acum teo face o emisiune pe pro tv care se numeste chiar teo si ai dreptate ca din cand in cand aduce si manelisti.nuci eu nu am nimik cu ei doar sunt oameni.nu?castiga si ei un ban cinstis sa zic asa.dar in rest totul e ok,nu?

mai am o intrebare;crede ti ca acum ca aplecat nicolete luciu a scazut audienta?

Yia:)

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 569 Postari:
YOOOOOO dexter esti deal meu :)):)) .... nici mie numi plac manelele:)):))

dexter

Webdeveloper

• Administrators
  • 1026 Postari:
Citat ratzusha

mai am o intrebare;crede ti ca acum ca aplecat nicolete luciu a scazut audienta?

eu unul nu ma uitam la emisiunile ei pentru "nicoleta"(acuma am pronuntat cum face Huidu).......

si faza cu manelisti.......  eu nu as zice un ban cinstit......

un ban cinstit fac stefan banica junior, holograf, voltaj, directia 5, vama veche......   care chiar compun melodii......  si nu le fura ca costi ionita(atentie cacofonia am facut-o intentionat) sau altii--- din nou nu doresc sa jignesc pe cei care ascult manele

ratzusha

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 516 Postari:
sa nu crezi ca sunt o manelista k nu sunt,iar ban cinstit vroiam sa pun in ''...''ma intelegi.mie imi plac formatile pe care le-ai mentionat mai devreme chiar foarte mult asa ca nu vreau sa ma intelegeti gresit...

dexter

Webdeveloper

• Administrators
  • 1026 Postari:
Citat ratzusha
sa nu crezi ca sunt o manelista k nu sunt,iar ban cinstit vroiam sa pun in ''...''ma intelegi.mie imi plac formatile pe care le-ai mentionat mai devreme chiar foarte mult asa ca nu vreau sa ma intelegeti gresit...

Kiss nu iti fa probleme....... nu cred ca esti o manelista... si chiar daca cineva ar asculta este o problema de gusturi.....(e dreptul nostru sa ascultam doar ce dorim)..... insa doar spuneam asa..... ca ideieCool

ratzusha

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 516 Postari:
oki doki,nu e nici o problema dar ma gandeam ca ati inteles gresitWink

donald

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 521 Postari:
Teo intotdeauna m-a surpsins prin spontaneitatea. Stie sa aprinda subiecte delicate si stie sa le conduca fara sa jigneasca brutal. POate faptul ca vorbeste atat de natural si de repede.... Nu stiu cum e iniata de zi cu zi, daca e la fel. Oricum, si azi m-as uita la emisiunea ei. Ce spuneti de emisiunea Myth Busters de pe Discovery? Va place? Va uitati la ea?

Yia:)

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 569 Postari:
yo una nu mam uitat la emisiunea aia......da m-ai facut curioasa

ratzusha

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 516 Postari:
eu una ma uit destul de mult pe discovery si urmaresc si "distrugatori de mituri"chiar imi plac

donald

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 521 Postari:
am vazut o emisiune chiar ieri, legata de pozitia in care ar trebui sa stea cineva atunci cand se afla intr-un avion care cade... Au facut un experiment chiar pe 3 din ei si s-au aruncat de la 1,5 m inaltime asezati pe scaune ghemuiti. ... Surprised S-au ales cu julituri si zgarieturi. nu stiu ce-a fost in capul lor! Oricum, au demonstrat ei cumva ca pozitia ghemuit pe scaune nu te omoara, pentru ca forta la cadere este preluata de scaun si nu de coloana vertebrala. Interesant, nu? Asa ca atentie, cei care zburati des! 

dexter

Webdeveloper

• Administrators
  • 1026 Postari:
Citat donald
am vazut o emisiune chiar ieri, legata de pozitia in care ar trebui sa stea cineva atunci cand se afla intr-un avion care cade... Au facut un experiment chiar pe 3 din ei si s-au aruncat de la 1,5 m inaltime asezati pe scaune ghemuiti. ... Surprised S-au ales cu julituri si zgarieturi. nu stiu ce-a fost in capul lor! Oricum, au demonstrat ei cumva ca pozitia ghemuit pe scaune nu te omoara, pentru ca forta la cadere este preluata de scaun si nu de coloana vertebrala. Interesant, nu? Asa ca atentie, cei care zburati des!

am vazut si eu emisiuneaInnocent

ratzusha

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 516 Postari:
si eu am vazut emisiunea

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:
Eu nu am vazut emisiunea si imi pare rau ...se pare ca a fost ceva interesant .... Undecided

a_jo

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 314 Postari:
da ...imi place foarte tare,dar sunt unele emisiuni nu-s prea interesante,ei ma rog se intilmpla...dar in general e o femeie plina de viata si tare haioasa...Kiss

ubita

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 34 Postari:
mie imi place ff mult teo...e super, shtie sa ishi atraga telespecatatorii fara prea mari eforturi...nu multzi au farmecul shi talentul eiWinkIi urez mult succes in continuare shi sa mai faca shi alte emisiuni(fara manelishti )

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:
Da..cool emisiunile la TEO ....are simt creativ si nu numai ....

ralukutza

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 48 Postari:

sa zicem ca imi plac emisiunile lui teo dar doar atunci cand are invitatzi buni...:D dar nu prea am timp sa o urmaresc des...

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:
e bine si atat

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila