Am si eu o intrebare.Va place emisiunea"TEO"?
Postat 07 January 2006 - 08:22 PM
Teo mi-a placut dintotdeauna........ are un farmec al ei.... sincer sa fiu nu prea am mai urmarit emisiunea ei.... de aceia nu prea mai stiu ce fel de emisiuni face
insa tin minte emisiunile ei cu Mircea Badea. Imi placeau la nebunie. ma trezeam la 7 ca sa ma uit la Dimineata devreme......(parca asa se chema)
Insa in ultimul timp am observat ca Teo
cam aduce manelisti prin emisiunile ei . Nu am nimic impotriva acestor persoane insa muzica lor este foarte proasta
(fara suparare celor care asculta manele)
Eu sunt genul de persoana care asculta
....
Postat 07 January 2006 - 08:26 PM
acum teo face o emisiune pe pro tv care se numeste chiar teo si ai dreptate ca din cand in cand aduce si manelisti.nuci eu nu am nimik cu ei doar sunt oameni.nu?castiga si ei un ban cinstis sa zic asa.dar in rest totul e ok,nu?
mai am o intrebare;crede ti ca acum ca aplecat nicolete luciu a scazut audienta?
Postat 07 January 2006 - 08:34 PM
mai am o intrebare;crede ti ca acum ca aplecat nicolete luciu a scazut audienta? |
eu unul nu ma uitam la emisiunile ei pentru "nicoleta"(acuma am pronuntat cum face Huidu).......
si faza cu manelisti....... eu nu as zice un ban cinstit......
un ban cinstit fac stefan banica junior, holograf, voltaj, directia 5, vama veche...... care chiar compun melodii...... si nu le fura ca costi ionita(atentie cacofonia am facut-o intentionat) sau altii--- din nou nu doresc sa jignesc pe cei care ascult manele
Postat 07 January 2006 - 09:04 PM
| sa nu crezi ca sunt o manelista k nu sunt,iar ban cinstit vroiam sa pun in ''...''ma intelegi.mie imi plac formatile pe care le-ai mentionat mai devreme chiar foarte mult asa ca nu vreau sa ma intelegeti gresit... |
nu iti fa probleme....... nu cred ca esti o manelista... si chiar daca cineva ar asculta este o problema de gusturi.....(e dreptul nostru sa ascultam doar ce dorim)..... insa doar spuneam asa..... ca ideie
Postat 07 January 2006 - 10:31 PM
Postat 08 January 2006 - 12:08 PM
S-au ales cu julituri si zgarieturi. nu stiu ce-a fost in capul lor! Oricum, au demonstrat ei cumva ca pozitia ghemuit pe scaune nu te omoara, pentru ca forta la cadere este preluata de scaun si nu de coloana vertebrala. Interesant, nu? Asa ca atentie, cei care zburati des!
Postat 08 January 2006 - 12:39 PM
am vazut o emisiune chiar ieri, legata de pozitia in care ar trebui sa stea cineva atunci cand se afla intr-un avion care cade... Au facut un experiment chiar pe 3 din ei si s-au aruncat de la 1,5 m inaltime asezati pe scaune ghemuiti. ... S-au ales cu julituri si zgarieturi. nu stiu ce-a fost in capul lor! Oricum, au demonstrat ei cumva ca pozitia ghemuit pe scaune nu te omoara, pentru ca forta la cadere este preluata de scaun si nu de coloana vertebrala. Interesant, nu? Asa ca atentie, cei care zburati des! |
am vazut si eu emisiunea![]()
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla
)