Agricultura cultiva pamantul si este o ramura care are ca obiect cultura plantelor care sunt si materii prime pentru industrie...cum ar fi industria alimentara
industria carnii
industria usoara
se mai ocupa si cu cresterea animalelor.
si legumicultura este o ramura a agriculturii.
PAREREA VOASTRA CONTEAZA. Eu am spus ca prioritar ar fi sa dezvoltam legumicultura ,ca sa fie o hrana naturala ar fi bine sa nu se foloseasca ingrasaminte chimicale.
aveti alte pareri????
3 replies to this topic
Vizitator_Geo_
Postat 17 May 2011 - 01:40 PM
Vizitator_Geo_
Din pacate la noi in tara nu mai este promovata agricultura atat de mult, au inceput sa apara morcovii din Bulgaria, rosii de Grecia, castraveti din Turcia, pana si cartofii mai nou sunt tot de import. Suntem o tara cu un pamant infertil sau pur si simplu a intervenit delasarea si acceptam tot ce vine de afara ?
Postat 06 December 2011 - 04:51 PM
Cred ca agricultura nu este deloc exploatata in Romania, cu toate ca avem forta de munca neexploatata si utilaje de manipulare a marfurilor, precum presa de balotat, disponibile. Cat despre "ce este mai important sa cultivam" cred ca legumicultura ar trebui sa fie in prim-plan. Nu de alta, dar cred ca toti ne-am saturat de legume importate si cu gust de plastic
)
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla