Imi place sa cant la chitara, chiar daca nu stiu prea multe. imi place sa joc puzzle. Rebusul a fost o mare pasiune. In rest ma relaxez cu un joc gen zuma sau luxor. Ies cu prietenii cand am ocazia. Uneori ma simt mai bine acasa sa invat ceva - web design, autocad, 3dhome, corel sau altele din astea. cam asta-s eu.
19 replies to this topic
Postat 10 March 2006 - 02:13 AM
Postat 31 August 2006 - 10:34 PM
eu........?!sunt un biker inrait cobor de pe orice scari munte banci nu pot fara muzica si bike,imi plac mult excursiile la munte ,sa va spun un secret sssssss nu am fost niciodata la mare si nici nu-s prea curios,inca un secret nu cred ca la mine in camera o sa gasiti vreodata ordine mai ales ca acum nu am prietena sinu prea am pt cine tine ordine inca un secret dorm cu bitza in camera
Postat 01 September 2006 - 09:38 AM
Citat cristi.m
| eu........?!sunt un biker inrait cobor de pe orice scari munte banci nu pot fara muzica si bike,imi plac mult excursiile la munte ,sa va spun un secret sssssss nu am fost niciodata la mare si nici nu-s prea curios,inca un secret nu cred ca la mine in camera o sa gasiti vreodata ordine mai ales ca acum nu am prietena sinu prea am pt cine tine ordine inca un secret dorm cu bitza in camera |
in camera??????:))
Postat 01 September 2006 - 03:11 PM
Citat deli
Citat cristi.m
|
da in camera e super curat bike-ul
Postat 11 November 2006 - 02:14 AM
imi place fotbalul(Rapid e pasiunea mea); imi place motociclismul Valentino Rossi (binenteles), ador caii, si sa fac curatenie prin casa( nu stiu de ce
)....si as cam nebuna de felul meu, imi place sa fac lucruri noi, si in acelasi timp imi place sa stau in unele locuri departe de lume, de tot ceea ce este rau...nu stiu
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla