Salt la continut

cine? eu...?

- - - - -

19 replies to this topic

donald

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 521 Postari:
Imi place sa cant la chitara, chiar daca nu stiu prea multe. imi place sa joc puzzle. Rebusul a fost o mare pasiune. In rest ma relaxez cu un joc gen zuma sau luxor. Ies cu prietenii cand am ocazia. Uneori ma simt mai bine acasa sa invat ceva - web design, autocad, 3dhome, corel sau altele din astea. cam asta-s eu.

dexter

Webdeveloper

• Administrators
  • 1026 Postari:

SmileKissWink

meserie 

alina_p

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 319 Postari:

CUI II PLACE FILOZOFIA II PLACE PAULO COELHO.ESTE? MIE UNA IMI PLACE. MAI ALES RAZBOINICUL LUMINII.

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:
Si mie imi place in timpul liber sa stau pe acasa, la PC, sa joc un joculet, acum mai nou sa stau pe acest site si in special pe forum, sa vizionez un film....relaxare....

alina_p

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 319 Postari:
cel mai mult mi-ar place sa dorm, acum. Dar calculatorul a razbit, se pare.

donald

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 521 Postari:
si eu am treaba de numa, da' nu rezist sa nu stau putin pe forum

alina_p

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 319 Postari:
am dormit fuga si am revenit

anda19

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 411 Postari:
imi place foarte mult natura si merg foarte des la tara unde ma relaxez...

viojo

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 261 Postari:
de ce cred ca inainte de lua fiinta un nou topic ...nu se citeste regulamentu?  pt ca citesti la inceput spre ex despre hobby (ca tot suntem aici) dar pe undeva pe la mijloc se pierde firul discutziei asta k sa nu mai vb de final!!!  Un sfat: CITITI REGULAMENTUL!

dexter_bd

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 306 Postari:

mai da ce rautacioasa eshti !!!

viojo

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 261 Postari:
Citat dexter_bd

mai da ce rautacioasa eshti !!!

Stiu mi sa mai spus. Era un sfat prietenesc!

dexter_bd

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 306 Postari:
 Wink 

cristi.m

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1310 Postari:
eu........?!sunt un biker inrait cobor de pe orice scari munte banci nu pot fara muzica si bike,imi plac mult excursiile la munte ,sa va spun un secret sssssss nu am fost niciodata la mare si nici nu-s prea curios,inca un secret nu cred ca la mine in camera o sa gasiti vreodata ordine mai ales ca acum nu am prietena sinu prea am pt cine tine ordine inca un secret dorm cu bitza in camera 

deli

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 391 Postari:
Citat cristi.m
eu........?!sunt un biker inrait cobor de pe orice scari munte banci nu pot fara muzica si bike,imi plac mult excursiile la munte ,sa va spun un secret sssssss nu am fost niciodata la mare si nici nu-s prea curios,inca un secret nu cred ca la mine in camera o sa gasiti vreodata ordine mai ales ca acum nu am prietena sinu prea am pt cine tine ordine inca un secret dorm cu bitza in camera 

in camera??????:))

cristi.m

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1310 Postari:
Citat deli
Citat cristi.m

in camera??????:))

da in camera e super curat bike-ul

cristi.m

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1310 Postari:

Bicicleta in stare de asamblare

disparut_93

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 998 Postari:
lol.... cristi.m esti belea.. :D:D pe mine ma pasioneaza netu... site-urile... navighez foarte mult pe net.. si in fiecare zi gasesc chestii interesante !!!

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:
imi place fotbalul(Rapid e pasiunea mea); imi place motociclismul Valentino Rossi (binenteles), ador caii, si sa fac curatenie prin casa( nu stiu de ce )....si as cam nebuna de felul meu, imi place sa fac lucruri noi, si in acelasi timp imi place sa stau in unele locuri departe de lume, de tot ceea ce este rau...nu stiu

Desolator

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 360 Postari:
si miemi place netu dar mai presus inotul  si nascarul ..sa beau bere si vin ..sa fac glume....sa ajut pe cei ce ii pot ajuta.. sa ies cu iubita orinde .. si sa doooormmm muuult

simonutza_ciobanu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 494 Postari:
Citat ladyI:
Si mie imi place in timpul liber sa stau pe acasa, la PC, sa joc un joculet, acum mai nou sa stau pe acest site si in special pe forum, sa vizionez un film....relaxare....

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila