533 replies to this topic
Postat 25 October 2009 - 11:56 PM
Va propun si eu un joc te tipul 'FAZAN'....pe care pentru deosebire sa il numim 'FAZANEL"
Se incepe cu o litera, pe care o pune cel care a fost "FAZANEL" sau primul care incepe...dupa care...urmatorul membru adauga litere pana la formarea prumului cuvant,urmatorul continua pana mai formeaza un alt cuvant...si asa mai departe......
De exemplu:
1.......A
2.......AC
3.......ACT
4.......ACTIV
5.......ACTIVE
6.......ACTIVELE
7.......ACTIVELE..........FAZANEL !......B
1.......B
2.......BINE
3.......BINEVOIT
4.......BINEVOITOR
5.......BINEVOITORI
6.......BINEVOITORILOR
7.......BINEVOITORILOR.....FAZANEL.....M
1.......M
2.......MAR
3.......MARI
4.......MARICICA.........SI ASA MAI DEPARTE......
Literele nu trebuiesc puse neaparat in ordine alfabetica...ci la alegerea FAZANELULUI.......
SPER SA VA PLACA....!
iNCEP SA PUN EU PRIMA LITERA......Nu trebuie neaparat sa puneti cuvintele din exemplul meu,va ganditi la cuvintele care vreti voi sa
le puneti,dar fiecare adauga literele pana la formarea unui cuvant.
-A
Se incepe cu o litera, pe care o pune cel care a fost "FAZANEL" sau primul care incepe...dupa care...urmatorul membru adauga litere pana la formarea prumului cuvant,urmatorul continua pana mai formeaza un alt cuvant...si asa mai departe......
De exemplu:
1.......A
2.......AC
3.......ACT
4.......ACTIV
5.......ACTIVE
6.......ACTIVELE
7.......ACTIVELE..........FAZANEL !......B
1.......B
2.......BINE
3.......BINEVOIT
4.......BINEVOITOR
5.......BINEVOITORI
6.......BINEVOITORILOR
7.......BINEVOITORILOR.....FAZANEL.....M
1.......M
2.......MAR
3.......MARI
4.......MARICICA.........SI ASA MAI DEPARTE......
Literele nu trebuiesc puse neaparat in ordine alfabetica...ci la alegerea FAZANELULUI.......
SPER SA VA PLACA....!
iNCEP SA PUN EU PRIMA LITERA......Nu trebuie neaparat sa puneti cuvintele din exemplul meu,va ganditi la cuvintele care vreti voi sa
le puneti,dar fiecare adauga literele pana la formarea unui cuvant.
-A
Postat 26 October 2009 - 02:19 PM
Monica...daca nu gaseai continuarea...trebuia sa scrii FAZANEL si sa adaugi o litera noua...dar de data aceasta esti iertata,te-a salvat Carmen....BRAVO CARMEN !
arcasilor.........eu nu mai stiu continuarea...sunt FAZANEL.(Eu pun litera)
C.....................................................(urmatorul,formeaza un cuvant cu
aceasta litera)
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla