Postat 17 August 2009 - 03:10 PM
Mesaj de la MIHAELA RUNCEANU
MESAJ DE LA SPIRITUL MIHAELEI RUNCEANU
" Eu, fosta cânt?rea?? românc? Mihaela Runceanu, m? g?sesc în aceste clipe dureroase pentru voi to?i în Înaltul Cerului Dumnezeiesc, aproape, foarte aproape de Bunul Domnul Dumnezeu. M? num?r printre onora?ii Îngeri apropia?i Divinit??ii Supreme, unde îndeplinesc mii de îndatoriri onorabile ?i sfinte. Am grij? permanent? de purificarea sufletelor acelor oameni care sunt preg?ti?i de Necuratul s? ia calea r?ut??ii, sadismului, a crimei deliberate. Aici sunt la fel de fericit? cum am fost ?i în prea scurta mea via??. Îmi fac datoria întru totul, a?a cum mi-am îndeplinit-o ?i pe P?mânt.
Am fost ucis? cu sânge rece de un nenorocit tân?r care se droga de pu?in? vreme. L-am rugat de câteva ori s? se opreasc?, spunându-i c? îi v?d viitorul întunecat, ca ?i gândurile lui. Pentru to?i cei ce m-au admirat ?i iubit, doresc s? m?rturisesc marele meu dar divin de a prevedea viitorul omenirii. Am fost o fiin?? deosebit?, poate prea deosebit? în acele vremuri grele pentru ?ara ?i poporul meu. ?tiam demult c? voi pleca în lumea plin? de bun?tate a Domnului din Cer. M-am str?duit s? finalizez ceea ce începusem în cadrul carierei mele muzicale, con?tient? fiind de importan?a darului ultim ce trebuia s?-l ofer poporului meu. Nu mi-am regretat ob?tescul sfâr?it, fiindc? ?tiam de mult? vreme luna ?i anul când voi pleca de lâng? cei dragi.
Daniel, tu, fostul meu prieten, te-ai c?it vreodat? pentru c? m-ai luat dintre cei dragi? Ai în?eles vreodat?, în lunga ta deten?ie, c? ai ucis o floare minunat? a acestui popor? Sfâr?itul t?u nu va fi atât de rapid ca al meu. Tu vei suferi ani îndelunga?i, pân? când Tat?l cel Bun te va chema în aceast? lume, pentru a te ajuta s? în?elegi fapta cumplit? pe care ai s?vâr?it-o în nenorocita via?? ce nu ai ?tiut s? o tr?ie?ti cum se cuvine unui bun cre?tin.
Scumpii, dragii, nepre?ui?ii mei p?rin?i, eu, Mihaela voastr? iubit?, v? implor s? nu m? mai plânge?i! Am r?mas un suflet mare, a?a cum m? ?ti?i de când m-a?i adus pe lume. Vom fi mereu împreun?, iubi?ii mei, atât cât va mai fi via?? în Univers!
Scumpii ?i adora?ii mei colegi, ?i mai ales fo?ti elevi, ?tiu c? m-a?i plâns, m-a?i regretat enorm de mult ?i mi-a?i cinstit memoria a?a cum se cuvine. V? mul?umesc tuturor pentru gândurile ?i faptele voastre minunate, nobile, pline de perfec?iunea neuit?rii ve?nice. Eu, Mihaela Runceanu, v? binecuvântez pe to?i, s? v? dea Bunul Dumnezeu numai bine ?i frumuse?e în via?? ?i în sufletele voastre minunate! Voi, dragii mei cânt?re?i de ast?zi, doresc s? v? trimit de aici, din Cer, toat? binecuvântarea mea, toat? mângâierea mea ?i toat? recuno?tin?a sufletului meu de acum! Voi reveni în via?a de om nu peste mult? vreme. Voi reveni în via?a cea plin? de dureri ?i suferin?e nenum?rate, pentru a-mi continua munca de înnobilare a sufletelor omene?ti.
Scumpii mei, iubi?ii mei oameni buni, dragele ?i frumoasele mele colege, admiratoare, neuitatele mele fiin?e care m? cinsti?i ?i ast?zi, v? rog s? m? ierta?i pentru c? v-am p?r?sit înainte de vreme! Mai aveam câ?iva ani de tr?it, dar dac? mi-a fost gr?bit sfâr?itul, s-a întâmplat, din nefericire pentru noi to?i. V? iubesc, v? veghez ?i v? binecuvântez pe voi, fiin?e umane adorate, pentru toat? iubirea d?ruit? cinstirii memoriei mele. Fi?i buni, oameni dragi ?i nepre?ui?i, fi?i cura?i la suflet, nobili în gesturi ?i gândire, într-un cuvânt: minuna?i!
A voastr? neuitat? coleg?, prieten? ?i artist?,
Mihaela Runceanu"
23 feb 2007, orele 23:30-23:55
Ascula?i online melodia Mihaelei Runceanu "De-ar fi s? vii" http://www.youtube.com/watch?v=ktXi4mNak0M
Vizita?i IN MEMORIAM: MIHAELA RUNCEANU !
Postat 05 September 2009 - 11:07 PM
http://www.youtube.com/watch?v=-E32ZCE-mNo iata aici ultimul videoclip al regretatei cantarete
mi-e foarte dor de ea,daca asculti cu atentie cuvintele melodiilor ei descoperi ingerul fiintei sale;uneori as vrea sa cred ca e plecata si ca se va intoarce candva printre noi
![]()
![]()
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla