Salt la continut
You currently have javascript disabled. Several functions may not work. Please re-enable javascript to access full functionality.
Administrator
avindui aproape vei avea mai multe griji pe capmai bine renunta
as vrea o inghetata
Senior Member
Iti vor creste aripi,vei putea zbura...dar...nu te vei putea imbraca din cauza aripilor...asa ca vei ramane in costumul...Evei...
Imi doresc sa invat sa fac felicitari....
invatindute vei sta 24 ore facind felicitari asa ca renunta
as vrea o bombonica
ti-o daruiesc eu da'i asa de tare ca n-o poti manca si te vor durea dintisorii
eu vreau o plimbare la malul marii,pe faleza
plimblindu-te va veni un val mare si vei face o baita buna
as vrea sa dorm un pic
Te vei intinde pe pas sa dormi un pic, dar cand atipesti Melisa incepe sa planga tare si nu te lasa
Imi doresc sa mi se implineasca un vis
se va implini pe dos
as vrea un toc
vei castiga la loto dar vei fi dezamagita deoarece e o coincidenta de nume,asa ca joci in continuare
vreau sa pap ceva dulce
daca vei pleca in vacanta de lux cei de acasa raman singurei.. si ce fac ei fara tine? si cand te intorci poti ramaine si fara bani...
vreau un inel..
Vei primi un inel cu diamante de la EL, dar fiind prea mic esti foarte trista ca nu il poti purta...
Imi doresc sa imi cante o serenada sub balconul casei...
Vei afla ca la TV va fi peste 10 minute va fi opera Aida, dar ce pacat ca tocmai ti sa luat curentul...
Imi doresc sa nu mai platesc cheltuielile
In timp ce vei alerga desculta prin iarba, iti va intra un ciob de sticla in talpa si te va durea si va curge mult sange si vei lesina
Imi doresc o cina romantica
Te culci cu acest gand si dorinta si uiti sa pui ceasul sa sune si intarzii la servici
Imi doresc sa mananc lapte de pasare