28 replies to this topic
Postat 26 June 2009 - 11:12 PM
Dumnezeu sa-l odihneasca,a murit mult prea tanar si tocmai cand avea de gand sa faca un ultim concert.
Michael Jackson...a fost o stea pe pamant ...si s-a dus in cer printre stele,
de unde ne va veghea in continuare cu cantecele lui care sunt nemuritoare.
Voce lui va ramane nemuritoare,pentru multe generatii de acum inainte,
iar stilul lui de dans...va mai fi imitat ...
A avut ,mai are si va mai avea si de acum inainte multi fani.
=============SA-I FIE TARANA USOARA=============
Michael Jackson...a fost o stea pe pamant ...si s-a dus in cer printre stele,
de unde ne va veghea in continuare cu cantecele lui care sunt nemuritoare.
Voce lui va ramane nemuritoare,pentru multe generatii de acum inainte,
iar stilul lui de dans...va mai fi imitat ...
A avut ,mai are si va mai avea si de acum inainte multi fani.
=============SA-I FIE TARANA USOARA=============
Postat 30 June 2009 - 10:55 PM
R.I.P. Michael Jackson...
Michael a fost sa zic asa iubirea copilariei mele... aveam 9 ani cand a venit in '92 la noi si plangeam in timp ce ma uitam la concertul televizat... imi parea rau ca nu ajung si eu acolo... Speram ca o data cu revenirea lui sa ajunga din nou in Romania si sa ma pot duce si eu la un concert de al lui... Dar uite ca nu a mai fost nici o revenire... Ce sumbra este si viata cateodata....

Michael a fost sa zic asa iubirea copilariei mele... aveam 9 ani cand a venit in '92 la noi si plangeam in timp ce ma uitam la concertul televizat... imi parea rau ca nu ajung si eu acolo... Speram ca o data cu revenirea lui sa ajunga din nou in Romania si sa ma pot duce si eu la un concert de al lui... Dar uite ca nu a mai fost nici o revenire... Ce sumbra este si viata cateodata....

Postat 13 July 2009 - 05:34 PM
A fost ucis de lumea care a preferat banul decat vocea lui...............cel mai frumos dar pe care ni l-a facut el este cultura,actele de caritate de care nu s-a stuiut niciodata nimic ,dar care au fost facute publice abia acum si bunatatea sufleteasca ce se desprinde din fiecare cantec.Ascultati si revedeti acel cantec pe care l-au interpretat toti pe scena,la concertul de adio.......Hill the world............Sa vindecam lumea..........pentru ca in noi sta puterea.
El va trai in fiecare dintre noi pentru ca legendele nu mor niciodata !
Postat 14 July 2009 - 11:00 PM
As fi fericita si cred ca toata lumea ar fi in extaz daca acea sclipire de geniu al megastarului s-ar simti si in copii sai.Sincera sa fiu doresc sa cred in forta culturala pe care a lasat-o copiilor mostenire.Daca va uitati cu atentie la Paris si la mezinul familiei,o sa vedeti cat de bine au mostenit genetic figura si aerul tatalui lor.
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla